Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Borussia Dortmund voorkomt transfervrij vertrek en gaat voor elfde seizoen

Laatste update:

Lukasz Piszczek blijft Borussia Dortmund trouw, zo meldt de Duitse club woensdag via de officiële kanalen, enkele uren nadat BILD al naar buiten had gebracht dat de rechtsback zijn contract zou gaan verlengen. Met de nieuwe verbintenis tot medio 2021 gaat de 34-jarige Piszczek zijn elfde seizoen als speler van BVB in.

"Hij is absoluut een van de leiders binnen dit elftal en nog steeds in topvorm, waardoor het heel logisch is om zijn contract met een jaar te verlengen", stelt technisch directeur Michael Zorc in een eerste reactie op de clubsite. Piszczek veroverde met Dortmund de landstitel in 2011 en 2012 en de DFB-Pokal in 2012 en 2017. Daarnaast stond hij in 2013 in de finale van de Champions League, door Bayern München met 2-1 gewonnen. De teller staat inmiddels op 18 treffers en 64 assists in 355 wedstrijden.

"Ik word binnenkort 35, een leeftijd waarop je als voetballer niet meer het eeuwige leven hebt. Wat er in de toekomst staat te gebeuren weet ik niet, maar ik denk wel dat het seizoen 2020/21 een goed jaar kan zijn om mijn loopbaan af te sluiten", aldus Piszczek, die zijn laatste jaar bij Dortmund lijkt in te gaan. De routinier gaf in 2018 in de Duitse media al te kennen dat hij 2020 een goed jaar vond om te stoppen. Desondanks plakt de vleugelverdediger er nog minstens een jaar aan vast.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

goed nieuws het is echt een goede speler die Dortmund altijd trouw is gebleven en daar een echte club icoon is geworden.

Ik denk dat dit een goede beslissing is, hij heeft zeker zijn waarde voor Bvb.

Zo'n speler die je alleen nog maar in zo'n geel/zwart shirtje wil zien.

Met die driemans defensie doet hij het nog best goed als rechter CV. Hierdoor hoeft hij minder veel op te komen en weer terug te komen natuurlijk, dan toen hij als RB de hele flank ''moest'' bestrijken...wat dat betreft een slimme zet. Tevens rendeert een Zagadou ook opeens stukken beter en Hummels zijn gebrek aan snelheid wordt ook weer iets beter opgevangen zo. En Guerreiro en Hakimi kunnen weer iets aanvallender spelen! Akanji is helaas kind van de rekening (en Balerdi).club icoon. Ook niet echt een manier om af te sluiten (dit jaar, met corona).hopelijk kan hij volgend jaar met een titel afsluiten (dfb Pokal/champions League/bundesliga titel) (één van de 3, of meerdere, je weet het nooit )

Beste tijd gehad maar nog steeds belangrijk met zijn ervaring.

Het is begrijpelijk dat hij op deze manier niet zijn laatste jaar als profvoetballer wou beëindigen. Hij was dit jaar ook van waarde voor de ploeg. Ik denk dat hij zelfs nog langer kan doorgaan maar dat hij graag wil afsluiten op het hoogste niveau. Nog een jaar alles geven en genieten van zijn carriere.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren