Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bony pijnigt ex-werkgever in wedstrijd met vier Nederlanders opnieuw

Laatste update:

Stoke City heeft met de derde overwinning op rij een grote sprong gemaakt in de Premier League. Het team van Mark Hughes klom van de zeventiende plek op naar de twaalfde positie, dankzij een 3-1 zege op nummer negentien Swansea City. Wilfried Bony was beslissend met twee goals. Sinds zijn vertrek bij Swansea scoorde hij al vier keer tegen zijn ex-club, vaker dan tegen welke andere ploeg ook. Het duel had een aanzienlijke oranje tint: zowel Stoke (Bruno Martins Indi en Erik Pieters) als Swansea (Mike van der Hoorn en Leroy Fer) kwam met twee Nederlanders voor de dag.

/

Dit Premier League-seizoen kende nog geen wedstrijd waarin beide teams binnen tien minuten tot scoren kwamen, maar daar kwam maandagavond verandering in. Fer raakte Bony bij een hoekschop uit het zicht, waardoor de Ivoriaan helemaal vrij voor het doel stond toen de afvallende bal via Joe Allen bij hem terechtkwam. Het was voor Bony een koud kunstje om vanaf een meter of drie af te werken. Wayne Routledge wiste het vroege doelpunt vijf minuten later uit. De vleugelspeler van Swansea werd bediend door Gylfi Sigurdsson en kopte raak.

Swansea oogde vervolgens dreigend, maar het was Stoke dat zonder meer de beste mogelijkheden kreeg. Liefst drie keer troffen the Potters de paal in de eerste helft: dat gebeurde via Marko Arnautovic (twee keer) en Charlie Adam. Na de onderbreking was het een eigen doelpunt dat uitkomst bood voor de thuisploeg. Alfie Mawson verschalkte Lukasz Fabianski na een voorzet van invaller Ramadan Sobhi. Het werd 3-1 via Bony, nadat fraai samenspel tussen Arnautovic en Allen leidde tot een schot van laatstgenoemde. Na de redding van Fabianski werd Bony bediend door Allen en rondde de spits af. Kort voor tijd mocht Pieters nog opgelucht ademhalen. Arbiter Michael Oliver wees naar de stip na een overtreding van de back rond de zestienmeterlijn, maar bedacht zich en kende een vrije trap toe. Die leverde niks op.

Zie je Stoke City of Swansea City dit seizoen degraderen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou, het ontslag van Guidolin en Monk betaalt zich wel uit hoor Swansea. Top bestuurders!

31 oktober 2016 om 23:02

Leroy Fer binnenhalen lijkt ook gelijk te staan aan degraderen.

31 oktober 2016 om 23:07

Haha daar moest ik ook aan denken.

Toch speelt hij niet zo onaardig als ik het nieuws moet geloven. Weet er iemand hoe ze in Engeland denken over van der hoorn? Krijgt hij kritiek of lof?

31 oktober 2016 om 23:54

Erg sterk begonnen - vorige week op de bank en vandaag kon 'ie het verschil op het middenveld ook niet maken.

1 november 2016 om 09:30

@ajax 111
Hij zat voornamelijk op de bank aan het begin van dit seizoen, maar begint nu toch wel z'n minuten te maken.
Vorige week stond hij in het team van de week op de website van who scored, dat wedstrijdstatistieken bij houdt.

Uhh nee, ik weet niet hoe ze in Engeland over hem denken

1 november 2016 om 01:07

Inderdaad zeg @Jordinhoo. Wat wordt er bij veel clubs toch magistraal bestuur gevoerd! Al die langetermijn visies. Helemaal geweldig.

1 november 2016 om 01:09

Achja, uiteindelijk zal het Engelse voetbal zichzelf kapotmaken. Spelers voor miljoenen halen om ze vervolgens nergens meer kwijt te kunnen. Boze spelers, verhuurde topspelers/miljoenenaankopen, het is nog maar het begin.

1 november 2016 om 07:14

Geen probleem want het geld blijft binnenstromen

1 november 2016 om 14:38

Klopt. Maar gezien het aantal Engelse kampioenen in Europa of de geweldige prestaties van het Engelse nationale elftal blijkt wel dat met geld ook niet alles te koop is.

Ik kan natuurlijk niets voorspellen, maar ben benieuwd hoe het gaat lopen. Ik blijf bij m'n mening. Spelers zullen ontevreden worden, minder hard werken en/of niet wegkomen bij die clubs. Op den duur gaat dit andere spelers afschrikken. Daarbij zullen ze Europees wel even wat moeten presteren want dat wordt er ook niet beter op.

1 november 2016 om 06:37

En het aanhouden van Hughes is een voorbeeld hoe het hoort, vertrouwen houden in je trainer, ook als het wat minder gaat.

Hoezo een matige generatie? Deze 4 premier league-spelers verwachten niet eens meer een oproep vanuit Zeist. De een wordt wat terrechter genegeerd dan de ander, maar dat ter zijde.

Hoe komen Bony en City bij Stoke uit? Puur zodat hij daar zou opvallen want hij kan een hoger niveau aan.

Hij zou de perfecte vervanger zijn van Lukaku bij Everton. Maar ik weet niet of City een ploeg zoals Everton wil versterken.

1 november 2016 om 08:56

Dit is werkelijk de eerste wedstrijd van Stoke dit seizoen dat Bony niet bij uitstek de slechtste man op het veld is. Hij heeft totaal niet laten zien een hoger niveau aan te kunnen, integendeel: geflopt bii City en nu ook geflopt bij Stoke, wat toch een hoger niveau heeft dan Swansea

1 november 2016 om 09:53

Bizar hoe mensen tegenwoordig spelers afserveren en als flop bestempelen terwijl ze niet of nauwelijks 10 wedstrijden bij een nieuwe club gespeeld hebben.

Vooropgesteld dat Bony het zeker nog niet goed doet, speelt hij nu net zijn zevende wedstrijd voor Stoke terwijl hij natuurlijk in zijn periode bij City (logischerwijs) weinig heeft gespeeld.

City heeft hem niet gehaald omdat hij geen zak liet zien in de Premier League. Die transfer alleen al geeft aan dat hij duidelijk wel heeft laten zien dat hij het niveau aankan. Bij Swansea heeft hij 1,5 seizoen gewoon uitstekend gepresteerd.

1 november 2016 om 10:26

Ja sorry, ik had hem niet als flop moeten bestempelen bij Stoke: het is nog vroeg, ik bedoelde het anders.

Wat ik wilde zeggen was dat het nogal ongepast is om Bony als 'te goed voor Stoke' te bestempelen als hij nog geen fluit heeft laten zien bij dat Stoke. Natuurlijk zijn er tal van redenen om aan te nemen dat Bony het in de loop van de tijd beter gaat doen (hoewel, Stoke heeft een vrij vloeiende, dynamische aanval met Shaqiri, Arnautovic etc waar Bony een structurele dissonant in lijkt), maar vooralsnog is wat voorzichtigheid in dergelijke uitspraken wel geboden. Laat hem eerst maar eens presteren bij Stoke, dan kijken we daarna wel of hij echt te goed is voor het niveau Stoke. Vooralsnog is Bony niet geslaagd op niveau Stoke of Stoke+, dus a priori aannemen dat hij te goed is lijkt me even ongepast.

Een flop bij Stoke is hij natuurlijk (nog) niet. Daar heb je gelijk in, en dat bedoelde ik ook niet te zeggen. Excuus.

1 november 2016 om 11:58

Dat is zijn niveau als basisklant zijnde. Stabiele middenmotor van de Premier League. Voor de toppers die altijd meedoen om een titel zoals City, Chelsea, Arsenal en in mindere mate ook Man U te min en de subtoppers met top ambities zoals Liverpool, Tottenham en in mindere mate Everton en West Ham, die hebben allemaal spitsen die beter zijn dan Bony. Nou, alleen West Ham niet. Dan heb je Southampton dat eigenlijk haast elke keer best of the rest is, daar had hij naar toe gekund, maar goed, ze hebben vertrouwen in Austin en die lijkt het redelijk uit te betalen, dus om dan veel geld uit te geven aan een verhuurperiode van Bony..

Dan kom je uit bij ploegen als Stoke, Watford, West Brom, Swansea, Leicester, Crystal Palace. En van die middenmoters is Stoke City een van de sterkere en stabielere clubs.

Goed gedaan jongen. .maar hopen dat het zo blijft

Denk dat Bony ook makkelijk bij de Spurs of Asenal of een club van dat formaat had gepast.

1 november 2016 om 12:00

Neuh, Tottenham heeft Kane en Arsenal heeft Alexis en moet al omgaan met Giroud, heeft geen nut om dan Bony daar bovenop te gooien.

Na iedere nederlaag van Vitesse praten we nog steeds over de klasse van Bony, Met hem hadden we gewonnen roepen we dan. Wat een beest was dat zeg. Heel snel ben ik niet fan van iemand, maar Bony is anders, beste Vitesse speler tijdens mijn leven die ik heb gezien. Hoop dat hij ooit wil terugkeren naar Vitesse

1 november 2016 om 08:34

nou dat snap ik wel hoor. hij was erg goed. dat ze met die selectie toen Eruopa niet in zijn gegaan. en misschien ook wel een kampioenschap.
snap wel dat hij de meest spannende en opwindende speler was van afgelopen jaren, want de laatste 3 jaar hebben jullie werkelijk niets gezien in Gelredome.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren