Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bonucci vertrekt na 4 maanden alweer bij Union Berlin en tekent bij nieuwe club

Laatste update:

Leonardo Bonucci vervolgt zijn carrière bij Fenerbahçe. Dat maakt de Turkse topclub bekend via de officiële kanalen. De 36-jarige Italiaan vertrekt daarmee na een half jaar alweer bij FC Union Berlin. Bij Fenerbahçe, dat koploper is van de Turkse Süper Lig, tekent de centrale verdediger een contract tot het einde van dit seizoen.

Afgelopen weekend maakte transfermarktexpert Fabrizio Romano al bekend dat Bonucci in de concrete belangstelling stond van Fenerbahçe. Inmiddels zijn de gesprekken dus gevoerd en hebben alle partijen een akkoord bereikt.

Bonucci maakte afgelopen zomer de transfervrije overstap van Juventus naar Union. De 121-voudig international kwam tienmaal uit voor de club uit de hoofdstad van Duitsland. Wanneer hij fit was, schommelde Bonucci tussen bank en basis.

Afgelopen zaterdag kwam de verdediger nog een helft in actie in het vriendschappelijke duel met Arminia Bielefeld (2-0 winst). De kans op veel speeltijd in de tweede seizoenshelft leek echter klein, daar trainer Nenad Bjelica in het hart van de verdediging doorgaans de voorkeur geeft aan Robin Knoche en Diogo Leite.

Nu heeft Bonucci, die nog tot komende zomer vastlag in de Duitse hoofdstad, zijn conclusies dus getrokken. Via X bedankt Union hem voor de afgelopen maanden. "Bedankt Leo! Bedankt voor je aanwezigheid, dat je een voorbeeld was en voor je professionaliteit. Wij zijn heel dankbaar dat onze paden elkaar kruisten. Wij wensen je veel succes en hopen dat je wens voor Euro 2024 uitkomt."

Fenerbahçe-trainer Ismail Kartal kan de komende periode geen beroep doen op Alexander Djiku, die normaliter verzekerd is van een basisplaats bij de Gele Kanaries. De Ghanees neemt deel aan de Afrika Cup en zou, afhankelijk van de prestaties van Ghana, zomaar een dikke maand afwezig kunnen zijn.

Bonucci biedt Kartal nu extra mogelijkheden. De Italiaan leek eind vorig jaar nog hard op weg naar AS Roma, dat met Evan Ndicka eveneens een vaste kracht ziet deelnemen aan de Afrika Cup. Roma trok uiteindelijk de stekker uit de deal met Bonucci.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ervaren optie voor een half jaar. Ik vind het een goede move.

11 januari 2024 om 20:57

Oo heeft hij maar een half jaartje getekend?

Kan iemand mij uitleggen waarom Turkije veel van (ex)toppers binnen hengelt en de eredivisie nooit een kans maakt? Denk aan een Icardi, dzeko, sanchez en nu dit soort namen.

11 januari 2024 om 20:32

Salaris! Dat betalen we hier nooit. Als die Turken nou eens echt goed beleid zouden hebben, dan zouden ze ons zo met alles voorbij kunnen gaan. Maar investeren in dit soort lui is vrij visie loos....

11 januari 2024 om 21:31

Niet alleen de salarissen, maar vooral ook de belastingen. De hoogste schaal van de inkomstenbelasting is in Turkije 35%, hier in Nederland is dat bijna 50%. Dat is netto nog wel een verschil bij wat die voetballers verdienen. Los daarvan moet je je afvragen wat deze gasten toevoegen aan de competitie. Die clubs presteren niks in Europa, en voegen zo te zien ook niks toe aan de ontwikkeling van Turkse talenten kijkende naar wat de nationale ploeg de laatste 20 jaar presteert. Als ze daar wat je zegt slim beleid zouden voeren zou de Turkse competitie gemakkelijk de 5e competitie van Europa moeten kunnen worden met alle mogelijkheden daar, en zou de nationale ploeg zich moeten kunnen meten met de grote landen. Maar volgens mij wordt beleid daar vooral gestuurd door emotie en korte termijn denken

12 januari 2024 om 22:21

Die voorzitters en alle ja-knikkers in Turkije zijn incapabel en hebben een IQ van een eekhoorn. Geen beleid en als zij het hebben is dat van korte duur

11 januari 2024 om 20:32

Zelfde reden als dat ik af en toe overweeg om NL te verlaten, hogere loon en lager belasting.. 😜

11 januari 2024 om 21:39

Kan je voetballen dan? Hoger loon in welke sector? Ben zelfs van Turkse komaf en heb genoeg familie daar die nauwelijks wat verdienen met een fulltime baan. Mijn oom is hartchirurg en woont in een vrij simpel appartementje in Istanbul

11 januari 2024 om 21:53

Voetballers verdienen goed in Turkije, alleen is de inflatie hoog dus als ze slim zijn laten zij zich in Euro of USD betalen. Wonen in een simpel appartement zegt niets over iemand salaris. Als hartchirurg kan ie in bijvoorbeeld het midden oosten een veelvoud verdienen. Maar niet iedereen wil weg uit eigen land.

11 januari 2024 om 22:02

Door het Nederlandse systeem betekent armoede hier dat je in een flatje mag zitten en zelfs financieel ondersteund wordt als het op dat vlak niet gaat, dat de infrastructuur top is en dat niemand(!) op straat hoeft(!) te leven. Ja, ik weet 't, de woningcrisis.. Nog steeds heb je hier in Nederland meerdere vangnetten waar je op terug kunt vallen. Tevens heb je hier in Nederland geen excuus om werkloos te zijn, de criminaliteit in te gaan en zelfs sporten is tegenwoordig voor iedereen toegankelijk, ook al is er geen geld. Ons belastingsysteem is erg duur, maar ook zeer effectief.

11 januari 2024 om 22:28

Hij verdient prima. Zijn kinderen kunnen bijvoorbeeld studeren en hij heeft zelfs een kleine tweede woning bij Antalya. Maar hij moet flink meer op de centen letten dan de gemiddelde hartchirurg in NL hoor. Als je ongeschoold bent is het leven in Turkije al helemaal snoeihard. In NL kan je bijvoorbeeld nog prima rondkomen in ploegendiensten. In Turkije sta je voor een stuiver kledingstukken in elkaar te naaien

11 januari 2024 om 20:43

Omdat er veel zijn die niet meer goed genoeg zijn voor de eredivisie en daarnaast een belastingdingetje

11 januari 2024 om 21:07

Ook zie ik Ajax, PSV en Feyenoord niet gaan voor een veteraan die derde viool is bij een Union, als je zelfs op de bank beland bij een slecht draaiende Union die met 5 verdedigers spelen weet je hoelaat het is.

11 januari 2024 om 21:19

Bonucci, de absolute leider van Juventus en Italie tot vorig seizoen. De reden waarom die weg mocht bij Union is dat die ruzie had met de trainer na een geweigerde hand die Bonucci niet wilde geven, dacht dat dit gebeurde na een Champions League wedstrijd tegen Braga. Al met al, zelf ben ik er tevreden mee. Je komt verdedigers te kort momenteel en de beste keuze op korte termijn is Bonucci. Zeer ervaren, misschien niet meer de snelste maar het blijft een Italiaan en die weten hoe ze moeten verdedigen. Misschien wel het allerbelangrijkste.. Een echte Capitano. Benvenuto Leo!

11 januari 2024 om 21:56

Bonucci is al jaren op z'n retour en hij kon eigenlijk niet zonder Chiellini. Ik durf zelfs te stellen dat Chiellini hem er veel beter uit heeft doen zien dan hij in werkelijkheid was. Door dit beleid blijft het Turkse voetbal waar het staat. Eeuwig zonde.

11 januari 2024 om 21:47

Salaris, en leven in Turkije is een stuk beter als in het koude kille NL, voetbal is daar passie, beetje op zijn italiaans, dus Bonucci zal weinig aanpassings problemen hebben.

11 januari 2024 om 21:54

Omdat die clubs topcompetitie-salarissen bieden. Daar kunnen Nederlandse clubs niet tegenaan. Turkije is nou eenmaal een veel groter land. Dat betekent een grotere achterban en dus een hogere omzet.

11 januari 2024 om 23:41

Ligt ook wel aan ligging. Denk dat het leven als voetballer leuker is in Istanbul dan in Eindhoven.

Super slim, gratis en voor 6 maanden.

11 januari 2024 om 21:21

Zeker slim. Bonucci is een pleister. We gaan van een Serdar Aziz en Samed Akaydin naar een Bonucci. Dat is een behoorlijke grote stap vooruit. Met zijn ervaring, leiderschap, karakter en kwaliteiten zal hij met Tadic en Dzeko de rust kunnen bewaren. In de zomer zal fener doorschakelen naar Savic of Nino. Nino staat net als Becao dat stond, al heel lang op het lijstje van Fener. Savic is door Dzeko naar voren geschoven. Ik hoop dat de komst van Krunic goed uitpakt... daar heb ik meer vraagtekens bij dan bij bonucci. De milan fans lijken niet al te rouwig met zijn vertrek.

11 januari 2024 om 21:38

Nino is als het goed is naar Zenit.

11 januari 2024 om 22:11

Savic en Nino hoef ik allebei niet, geef maar Emir Ortakaya de kans. Bonucci is een prima tussenoplossing voor 6 maanden.

1 ding is mij nog niet helemaal duidelijk voor hoeveel jaar heeft hij getekend ?

11 januari 2024 om 21:15

Tot het einde van dit seizoen met wellicht (weet het niet zeker) + 1 jaar optie.

11 januari 2024 om 21:17

Volgens mij is die optie er niet. Persoonlijk hoeft dat ook niet van mij, voor nu is het echt een goeie aankoop voor de komende wedstrijden.

11 januari 2024 om 21:43

Ja precies 6 maanden is voldoende langer hoeft want eerlijk gezegd verwacht ik niet veel van hem hij is 36 dat is best oud voor een verdediger ben benieuwd of hij nog kan sprinten want heel eerlijk na juve heb ik hem niet meer gevolgd. En las dat hij bij Union vaak bankie was en geblesseerd was dus ja op basis van dat is het gewoon een goeie optie voor een tijdje tot dat Djiku terug is en Becao weer fit is

Slimme zet van beide partijen. Bonucci kan minuten maken voor het EK, Fener heeft er een sterke optie bij, zeker gezien die vreemde blessuregolf die ze achterin hebben gehad.

Op zijn leeftijd moet je niet blindstaren. Enorm handig voor de roulatie met Djiku en Becao. Als leeftijd zo een negatieve factor was geweest, was Dzeko niet met afstand de beste spits van de competitie.

Prima optie. Zelfde soort transfer als Dier. Noodoplossing voor half jaar. Bevalt die, kan je nog verlengen met een optie.

Ideaal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren