Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bonje in de Jupiler League: ‘Hij zoekt het maar lekker uit’

Laatste update:
/

Bij de wedstrijd tussen FC Den Bosch en FC Dordrecht (1-1) in de Jupiler League liepen de gemoederen hoog op. FC Dordrecht maakte door het gelijkspel geen kans meer op het kampioenschap en coach Harry van den Ham kreeg het aan de stok met collega Ruud Kaiser van FC Den Bosch. Van den Ham weigerde na afloop deel te nemen aan de persconferentie, zo meldt Omroep Brabant.

Van den Ham zou in de rust tegen de scheidsrechter hebben gezegd dat Bruno Appels van FC Den Bosch een rode kaart gehad zou moeten hebben. Dat schoot in het verkeerde keelgat bij Kaiser, die na rust bij een actie van een speler van FC Dordrecht naar de bank van de bezoekers riep dat dát juist rood was. “Hij zei dat ik het achter mijn ellebogen had”, aldus Kaiser.

Van den Ham zei dat hij niet naast zulke collega’s wilde zitten en weigerde dus deel te nemen aan de persconferentie. “Hij zoekt het maar lekker uit, ik vind het niet erg dat hij niet naast me zit”, aldus Kaiser. FC Dordrecht stond enkele weken geleden nog bovenaan en volgens Van den Ham werkte het tussentijdse vertrek van een aantal spelers niet mee. Yoëll van Nieff, Toni Varela en Josimar Lima verlieten FC Dordrecht tijdens het seizoen. “Doordat er flink wat spelers vertrokken, hebben we tussentijds wat spelers moeten inpassen. Dat speelt wel mee”, sprak Van den Ham tegen FOX Sports.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beetje kinderachtig gedrag van beide vind ik. Vragen om een rode kaart hoort niet

21 april 2014 om 18:08

Hoezo zou je niet mogen vragen om een rode kaart? Ik vind je als trainer het recht heb om scheidsrechters aan te spreken op foute beslissingen. Natuurlijk heb je bepaalde trainers die daarmee volledig de grens over gaan, maar dat vind ik weer een ander probleem.

21 april 2014 om 18:09

Zeg dat ook maar is tegen Koeman (R) de heeft er ook een handje van. Vreselijk.

21 april 2014 om 19:27

Wat voegt deze reactie nou toe malafonte? Probeer je hiermee reacties uit te lokken ofzo?

Maar hij zei dit,en toen zei ik dat,nietes,welles pffff. En dan ook nog eens niet aanschuiven bij de persconferentie,hoe oud is hij eigenlijk? Nog maar te zwijgen over het vragen van kaarten

ze hebben nog de play-offs... Wie weet lukt het daarin al verwacht ik het niet, ik denk die coach ook niet en dat daarom zijn reactie zo is...

21 april 2014 om 18:06

Kampioen worden is natuurlijk leuker. En het levert de club ook een flinke premie op als het goed is. Wel begrijpelijk, want je wilt toch altijd eerste eindigen.

Een storm in een glas water en dit is een ruzie in de jupiler league maar gewoon tussen 2 coaches die titel doet meer vermoeden dan dat er is

Van de Ham heeft geen enkele reden tot klagen, er stonden nog voldoende verdedigers achter Appels dus ik weet niet waarom het rood zou moeten zijn. Overigens zou die situatie niet eens voor mogen komen want het was buitenspel van die Dort aanvaller, wat Liesveld niet zag.

Een doorgebroken speler die werd neergehaald door een Dort verdediger werd bestraft met geel en van Weert krijgt 2 zeer dubieuze gele kaarten omdat ie schwalbes gemaakt zou hebben. Daarnaast fluit Liesveld nog een goal af voor buitenspel van Den Bosch wat niet eens buitenspel was.

Belachelijk optreden van Liesveld, neem aan dat de Knvb hem een tijd niet laat fluiten na deze wanvertoning.

21 april 2014 om 19:56

idd ik was erbij en Den Bosch werd weer eens flink benadeeld! schorsen die liesveld voor het leven, doorgebroken speler, doelpunt afkeuren en bijna alle dode spelmomenten voor Dordrecht, in en in triest. Hier MOET een onderzoek ingesteld worden!

Vind het toch jammer hoor. Als wij Van Nieff niet hadden teruggehaald was het ze misschien wel gelukt. Bij ons speelt hij niet eens veel.

21 april 2014 om 18:31

Dat klopt hellemaal van nief was voor dort een vaste waarde en bij hij bijna nooit zeer zonde is een goede voetballer deed het.bij dordrecht goed!

21 april 2014 om 18:31

Dat klopt hellemaal van nief was voor dort een vaste waarde en bij hij bijna nooit zeer zonde is een goede voetballer deed het.bij dordrecht goed!

21 april 2014 om 18:32

Bij Dortrecht ontwikkelde zich uitstekend. Zonde dat die nu z'n minuten maakt op maandagavond.

harry gaat het nog moeilijk krijgen zijn team weer op te laden voor de play-offs en dit helpt natuurlijk ook niet

Liesveld was inderdaad een regelrechte drama, maar dat is hij meestal als hij Fcdb fluit. Maar dit keer is het niet alleen door mensen met een Blauw-Witte bril opgevallen, veel onpartijdige reacties gelezen op Twitter en andere media waarop journalisten en voetbalkenners schreven dat wat Liesveld in De Vliert uitspookte zeer dubieus op hen overkwam. Er kwamen ook 5 minuten extra tijd bij, en toen hij na bijna 8 minuten toch maar af floot voelde dit punt voor ons als een mega-prestatie! Onze spelers hadden vandaag met eerst 11 en toen nog maar 10 spelers gespeeld tegen 14 man. 11 Dordrechtspelers en het arbitrale trio!

Wat een zwakkeling die Van de Ham.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren