Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bondscoach Hongarije: 'Nederland een van de beste ploegen ter wereld'

Laatste update:
/

De spelers van Oranje bereiden zich ontspannen voor op het duel met Hongarije, maar dat is bij de tegenstander van vrijdagavond wel anders. De ploeg van bondscoach Sándor Egervári weet dat het de laatste twee duels in kwalificatiegroep D moet afsluiten met een overwinning om zich te verzekeren van een ticket voor de play-offs. Ondanks de loodzware opgave in de Amsterdam ArenA, zijn de Hongaren optimistisch.

Hongarije won sinds 1984 nooit meer van het Nederlands elftal en ging de laatste acht keer zonder uitzondering onderuit. Egervári hoopt aan die negatieve reeks een eind te maken. “We zijn dicht bij het realiseren van een droom, al weten we dat de kansen op succes klein zijn in een uitwedstrijd tegen Nederland. Maar goed, voetbal kan onvoorspelbaar zijn.”

“Nederland is een van de beste ploegen van de wereld, maar ik denk dat we voor een verrassing kunnen zorgen”, vervolgt de keuzeheer, die met zijn land momenteel op veertien punten staat uit acht duels. Turkije en Roemenië hijgen echter in de nek: die twee landen verzamelden tot nog toe dertien punten en hopen na vanavond de tweede plek van de Hongaren over te nemen.

Hongarije gaat winnen in Amsterdam

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
11 oktober 2013 om 15:02

Beste speler voetbalt bij Spartak Moskou. Van ons bij United. We staan nog steeds in de top 10, zijn ongeslagen gekwalificeerd. Die underdog mentaliteit van ons Nederlanders raak ik zat.

11 oktober 2013 om 15:51

Je moet tevreden zijn met wat een kikkerland als Nederland allemaal kan bereiken en bereikt heeft. Landen als Duitsland, Italië, Engeland, Spanje, Brazilië en Frankrijk hebben minimaal 5 keer zoveel inwoners. Dus Nederland als underdog zal nooit wegkomen tenzij we gelukkig beschikken over een sterk generatie voetballers zoals; België.

11 oktober 2013 om 16:09

en toch zie ik Belgie heel hard op zijn bek gaan, niet dat ik dat wil, maar zodra het werkelijk de grote landen worden waatvan ze moeten winnen (geen oefenwedstrijd) op een groot toernooi, ik moet het nog zien ....

11 oktober 2013 om 16:20

Welke wereldspeler heeft Belgie dan? Heeft het een topscoorder bij een grote club anders an de Belgische competitie. Heeft het en spelmaker die de lijnen uitzet? Nee, België is en blijft een onevenwichtig team met een mentaliteitsprobleem.

Los daarvan heeft Nederland geen wereldlichting maar is het ook zeker niet slecht gesteld. We doen leuk mee en kunnen gewoon met dit team de halve finales op een WK halen maar winnen lijkt me vrijwel uitgesloten.

11 oktober 2013 om 16:31

Ik ben ook niet zo onder de indruk van het huidige België. Ze kwalificeren zich eindelijk eens en ze praten daar al over een gouden generatie. Een beetje bescheidenheid zou ze sieren na jarenlang falen. Ik kijk persoonlijk niet verbaasd op als ze de poule niet uitkomen. Hetzelfde geld overigens voor Nederland. Met een gelukkige loting zullen ze de kwartfinales halen maar normaal gesproken zie ik Nederland er in de achtste finales uitvliegen. Simpelweg te weinig kwaliteit op het moment om met de top mee te draaien.

Duitsland gaat wereldkampioen worden voorspel ik.

11 oktober 2013 om 17:13

Beste speler van on speelt bij Bayern Munchen.

Het is natuurlijk wel ideaal om in de underdog positie te spelen, bovendien spelen ze nou niet bepaald geweldig voetbal met overwinningen op matige tegenstanders. Wees realistisch

11 oktober 2013 om 17:27

waar baseer jij op de nederland en ook belgie te weinig kwaliteit hebben?
en volgens mij praat iedereen maar over hoe slecht de verdediging van nederland is, maar we moeten accepteren dat we al een lange tijd geen stam en de boer hebben, maar martins indi en de vrij hebben het gewoon keurig gedaan in het nederlands elftal.

11 oktober 2013 om 17:34

Geen topscoorder, maar wel topspelers bij Topteams. Fellaini (man Utd), Vertonghen (spurs), Kompany (man City), De bruyne, Hazard (chelsea), Vermaelen (arsenal), Courtois (chelsea/atl madrid), Lukaku (chelsea/everton), Dus je mag toch zeker wel spreken, van een geweldig sterke generatie voetballers, die wij destijds hadden, met oa De boertjes, Stam, Kluivert, Bergkamp etc.

11 oktober 2013 om 18:58

Al die spelers mogen de veters nog niet strikken van
Robben (motm) CL finale
Van Persie topscorer PL

"maar ik denk dat we voor een verrassing kunnen zorgen”,

Dit is voor elke land een kans om van "grote" Nederland te winnen.. Oranje is op dit moment hopeloos uitvorm zelf in het doel is het nog niet zeker wie er gaat keepen.

11 oktober 2013 om 14:58

Hopeloos uit vorm? geloof je het zelf?
En Vorm keept, is al een tijdje zeker.
Focus jij je nou maar op Armenië...

11 oktober 2013 om 15:03

Nee de prestaties in Estland en Andorra lieten zien dat NL echt in een bloedvorm verkeert
En sinds wanneer moet iemand zich alleen focussen op zijn land/club van zijn voorkeur.

11 oktober 2013 om 15:06

4 punten uit 2 wedstrijden, niet slecht, ik heb ook niet gezegd in bloedvorm, maar hopeloos uit vorm zijn ze niet.

Heb ook niet gezegd dat hij zich alleen daar op moest gaan focussen.

11 oktober 2013 om 15:08

Niekhengelo

Kan jij niet normaal reageren? Hebben ze je dat niet aangeleerd?

4 punten uit 2 wedstrijden tegen Estland en Andorra voor een land als Nederland is goed wil je me zeggen? Oke man!

Wat een logica serieus, eerst kom je zeggen dat Nederland geweldig is en dan zeg je dat 4 punten uit 2 wedstrijden goed is dat terwijl die landen niet kunnen voetballen ( met alle respect )

11 oktober 2013 om 15:09

Wandering

Ja en hoe lang zijn die wedstrijden al geleden? Bij een nationaal elftal is het niet zo makkelijk om van 'vorm' te spreken. Spelers komen van verschillende clubs en doorlopen dus ook verschillende fases. Dit is geen team wat weken achtereen met elkaar optrekt om een bepaalde vorm op te doen, het ligt er maar net aan hoe ze op dit moment van hun club af komen.

11 oktober 2013 om 15:10

Zelfs duitsland kreeg de faroer-eilanden niet gemakkelijk op de knieen dit betekend toch niet dat duitsland meteen slecht is ?

11 oktober 2013 om 15:10

Reageer ik abnormaal?
Moet jij zeggen met je rascistische uitlatingen op verschillende topics.

4 punten gepakt, zeker van een ticket naar het WK, ja dat is wel goed ja.

11 oktober 2013 om 15:30

@ Shorty1991

Dat is nog maar een maand terug hoor, je hebt gelijk spelers komen van verschillende clubs, waar ze trouwens ook niet in hun beste vorm zijn.
Als NL 3 of 4 spelers heeft die niet in vorm zijn is het niveau gewoon zeer matig.

11 oktober 2013 om 15:32

Ja en wat kan er allemaal wel niet gebeuren in een maand? Ik vind gewoon dat je niet zo makkelijk van vorm kan spreken bij een nationaal elftal. Neemt niet weg dat Nederland gewoon een modaal team heeft met een aantal wereldsterren.

11 oktober 2013 om 17:34

Klopt een maand geleden was PSV fris en sprankelend en gingen makkelijk kampioen worden met Bakkali als wereldtalent. Het kan verkeren in een maand tijd.

11 oktober 2013 om 15:05

Geloof niet dat nederland uit vorm is, denk met name dat het kwalitatief heel matig is. Als hij zegt een van de beste ploegen ter wereld heeft hij het over een aantal jaar terug, dat zijn we bij lange na niet meer.

11 oktober 2013 om 15:12

manodedios

Gelijk heb je.. wou ik ook zeggen maar ik had die lef daar niet voor.. omdat ze dan mij zouden zien als hater..

Nederland mist gewoon kwaliteit op meer dan 6/7 posities.. natuurlijk heeft Oranje op paar posities geweldige voetballers.. maar de verdediging middenveld trekt op niks.

Zagen we ook tijdens het EK 2012

11 oktober 2013 om 15:46

Met de verdediging ben ik het eens maar het middenveld is toch gewoon degelijk?

As Roma, AC Milan en Galatasary. Tuurlijk geen wereldtop maar gewoon degelijk.

11 oktober 2013 om 16:16

Het is maar wat je matig noemt.

Er staan 207 landen op de Fifa ranglijst. Nederland staat momenteel op een 9e plek. Lijkt me verdomd goed van een land met amper 16 mln inwoners. En ja, we stonden enkele jaren geleden 2e, maar een 9e plek is uitstekend.

11 oktober 2013 om 16:20

@ mano

Precies, Nederland gaat gewoon weer aan de slag met de riemen die het heeft. Dat is ook het enige positieve aan van Gaal, dat hij min of meer op elke positie maximale druk weet te zetten om te presteren.

Kwalitatief is het allemaal natuurlijk niet meer om over naar huis te schrijven.

@ mkhitaryan

nou kom zeg, niet zo in een hoekje kruipen.. Wat is een 'hater' uberhaupt.

11 oktober 2013 om 17:29

middenveld niks?? strootman, sneijder, de jong, van der vaart,, kom op gast, dit zijn middenvelders van top niveau.
de verdediging moet nog veel leren en is heel onervaren, maar de jongens die er nu staan hebben het zeker niet slecht gedaan

Logisch dat hij dat zegt want dat zijn we ook!

Tsjaa iets nieuws vertelt hij hier ook niet.
Tuurlijk is Oranje een van de beste landen ter wereld, kijk maar naar de geschiedenis van Oranje

11 oktober 2013 om 15:06

Tja, het is maar net hoe ruim je het neemt, de ranglijst geeft aan dat ze (nu nog) bij de beste 10 landen van de wereld horen.

Hoe laat vanavond en welke zender?!

11 oktober 2013 om 15:09

Ik kijk vanavond om 18.00 uur België op (ik geloof) Canvas, dan om ik dacht 20.45 NL op sbs6, om 22.00 uur schakel ik over naar TVE om Spanje te kijken.

11 oktober 2013 om 16:18

En jouw vriendin/vrouw vind dat goed?

11 oktober 2013 om 16:22

Die staat zondagavond na Studio Voetbal weer ingeplanned

11 oktober 2013 om 16:23

Yep, gelukkig wel, daar staat tegenover dat ik altijd Boer zoekt vrouw moet kijken

11 oktober 2013 om 16:29

Dat compenseert natuurlijk wel het een en ander.
In ruil daarvoor zou ik die wedstrijden van België en Spanje skippen.

11 oktober 2013 om 16:38

Nou ik ben vooral voetballiefhebber, niet persé Nl elftal liefhebber, ik kijk liever België - Kroatië dan een veredelde oefenpot tegen Hongarije.
En aangezien ik vooral voor de schoonheid van het spel ga, mag Spanje (natuurlijk) niet ontbreken.

11 oktober 2013 om 16:57

Ik ook hoor, maar heb een gruwelijke hekel aan Boer zoekt Vrouw, vandaar!

11 oktober 2013 om 17:05

Ik ook, maar (mooie) wedstrijden laten schieten, vind ik toch erger.

We hebben talenten, we hebben een duidelijk systeem en we hebben wereldsterren. Echter is het verschil met andere landen dat zij een soort 'tussengeneratie' hebben. Bij ons zouden dat spelers als Ibrahim Afellay, Kevin Strootman en Eljero Elia moeten zijn; enkel Strootman weet z'n potentieel te vervullen. Neem bijvoorbeeld landen als Duitsland, Spanje en Brazilië; daar lopen gewoon 23-jarige sterren rond, die hebben wij niet en dat kan wel eens het verschil maken.

11 oktober 2013 om 15:12

Strootman is 21 jaar(?) en zit niet bij de door jou genoemde tussengeneratie. Dat zijn eerder de spelers van 24-28 en dan moeten we denken aan Drenthe, Maduro en dat soort spelers. Die generatie heeft het inderdaad een beetje af laten weten en dat gaat ons nu hoogstwaarschijnlijk een goed WK kosten. Lekker bouwen aan een nieuw team en hopen dat die er klaar voor zijn tijdens het eerst volgende EK.

11 oktober 2013 om 15:24

Serieus, Kevin Strootman is nog maar 21? Had hem echt op 23 á 24 ingeschat! Maar oké, Drenthe en Maduro behoren ook tot die tussengeneratie en maken het ook niet waar.

11 oktober 2013 om 15:30

Sorry hij is inderdaad 23, je had het dus goed geschat. Echter hoort hij voor mijn gevoel toch niet bij die tussengeneratie, maar dat komt misschien omdat hij relatief laat doorgebroken is. Maar spelers van 23 hebben nog heel wat jaartjes te gaan en hoeven ook niet per se de dragende spelers in een nationaal elftal te zijn. Meestal hoop je gewoon op een goede basis van spelers rond de 26 die dan op hun top zijn, aangevuld met wat oude vedettes en jonge talenten. Die balans is er momenteel niet zo bij het Nederlands elftal en dat is jammer om te zien.

valt me op dat nederland na 2 wedstrijden heel erg onderschatten word door veel fans... het kan makkelijk 3-4 -0 worden

11 oktober 2013 om 15:17

Onderschat? Wil je zeggen dat ze prachtig hebben gespeeld tegen een land als Estland of Andorra? Het spel zag er echt niet uit in die wedstrijden. Natuurlijk kan het 4-0 worden, maar die arrogantie in Nederland is gewoon extreem, vooral na zo'n waardeloos EK in 2012.

11 oktober 2013 om 16:23

Dat kan toch. Het team van '98 of 2008 won ook niet elke wedstrijd met oogstrelend voetbal en dubbele cijfers.

Sterker nog, ik heb landen als Portugal nog nooit goed zien spelen in dergelijke wedstrijden.

Ik zie net de vermoedelijke opstelling. Een keeper van Swansea en een verdediging met 3 Feyenoorders en een Ajacied. Dan ben je niet 1 van de beste ter wereld lijkt mij.

Tuurlijk heeft Hongarije een kans. Nederland is min of meer uitgespeeld, Hongarije vecht voor plaatsing. Ik zeg niet dat Nederland er met de pet naar gooit, maar als Hongarije inderdaad tot op het bot gemotiveerd is kan er zomaar een stunt in zitten.

Nederland één van de beste ploegen van de wereld???? Laat me toch niet lachen, dat is wel héél lang geleden.
En met de huidige bondscoach zal dit wel niet beter worden, want hij vindt het niks aan om bondscoach te zijn.
Ben benieuwd wat het gaat worden, hoop persoonlijk dat die Gaalbak het aan zijn broek krijgt, arrogante man!

11 oktober 2013 om 15:11

Er staat één van de beste

11 oktober 2013 om 15:12

Hij zegt toch niet DE beste ploeg van de wereld. De ranglijst geeft aan dat ze (nu nog) bij de beste 10 landen van de wereld horen

Nederland is een groot voetbal land. Ik hoop dat ze ver kunnen komen in Brazilie en het moet ook eigenlijk wel. Als ze dit WK slecht presteren dan zitten ze uit de top 10 van de Fifa ranking en dat moet gewoon niet gebeuren.

Als je Hongarije bent zeg je dit al snel natuurlijk. Nederland mag blij zijn met een plek bij de beste 8 van de wereld op dit moment, het houdt gewoon niet over.

Eind vorige eeuw wel, 2008 en 2010 in de top 5, maar nu? Not even close

Ja als je alle echte toplanden vergeet is Nederland Top, Maar helaas zijn Brazilie, Italie, Frankrijk, Argentinie, Portugal, Spanje, Duitsland etcetcetc gewoon beter.

11 oktober 2013 om 16:27

Frankrijk staat op een 25e plek, Portugal 11e, Brazilië 8e.

Dus..... Nu zul je wel roepen dat zo'n lijst nietszeggend is, maar dan is de 9e plek van Nederland dus ook nietszeggend en is Nederland simpelweg een van de betere landen van de wereld.

11 oktober 2013 om 16:32

Ja maar frankrijk, Portugal hebben echte tegenstanders in de pule en Nederland niet.... treurig maar waar. Nederland is geen top en iedereen die zegt van wel die heeft gewoon echt geen verstand van voetbal.

11 oktober 2013 om 16:43

Kom op hé. Serieus? Ja, Frankrijk zit bij Spanje en Portugal bij Rusland.

Verder landen als Finland, Georgië, Wit-Rusland, Israël, Noord-Ierland, Luxemburg en Azerbeidzjan.

Dus ze hebben elk welgeteld 1 goede tegenstander.
Wat dat betreft heeft Nederland op papier meer lastigere tegenstanders met Hongarije, Turkije en Roemenië.

11 oktober 2013 om 16:28

Portugal, Frankrijk, Italie.. wordt ik niet bang van hoor. Niet om je mooie vlaggetje naast je naam, maar zeker Portugal wordt ik niet warm of koud van.

Die anderen 4 tellen wel wat zwaarder natuurlijk.

11 oktober 2013 om 16:33

Ik weet het, wij worden er ook nooit warm of koud van Nederland, maar gaan wel altijd naar de volgende ronde en NL niet..... tis treurig maar jammer maar helaas voor NL.

Oh en ik voeg Uruguay, Colombia, Rusland, Belgie Croatie en servie toe als sterker dan oranje.....

11 oktober 2013 om 16:35

haha ok ok daar heb je een punt.
Voorlopig lijkt het me sowieso prima als Portugal en Nederland elkaar een poosje niet tegenkomen. Slecht voor de gezondheid haha.

edit.

Colombia wel denk ik, Uruguay kan mee en tegen zitten. Middenveld is daar ook niet denderend, terwijl dat bij nederland juist wel aardig is.
Belgie vind ik erg onvoorspelbaar door hun, in mijn ogen, mentaal zwakke staat. Vind het Belgisch team vooral onzekerheid uitstralen terwijl ze verzuipen in kwaliteit. De Bruyne zit nu in een lastig parket, Lukaku zou nu dan weer Benteke voorbij zijn. Vraag me af of die met enige duidelijkheid in het team het toernooi in kunnen.

En de drie uit het oosten, ja heel stom misschien maar ik geloof niet dat teams uit het oosten gaan presteren in Brazilie. Een stom gevoel in mij zegt dat dat niet gaat werken, dat die landen op dat continent niet lekker kunnen voetballen. Het slaat nergens op, ik weet het. Maar neem ze toch niet echt serieus op het wk.

11 oktober 2013 om 17:33

ben jij nou een portugees of nederlander?
want uit je naam kan ik niks lezen.
in iedergeval iemand die een bloedhekel heeft aan nedeland zo blijkt.
uruguay, colombia, rusland, belgie en kroatie beter dan nederland?, miss moet je je oogkleppen op zetten, want volgens mij heb jij niet zoveel verstand van voetbal

Persoonlijk ben ik overtuigd dat Oranje ver komt in Brazilie.
Van Gaal is een eikel, maar weet zn teams toch altijd taktisch goed neer te zetten tegen sterke tegenstanders. Tegen zwakke tegenstanders zet ie echter wel te taktisch neer waardoor Oranje tegenvalt. Op het wk zijn er amper zwakke landen, dus ik zie het helemaal zitten

ik hoop echt dat hongarije gewoon 2e word, nederland gaat zeker winnen vanavond, maar hopelijk wint nederland ook gewoon uit bij de turken, die gun ik namelijk vrij weinig.

Wel aardige woorden hoor van die trainer
Maar Nl is echt niet meer een van de sterkste op dit moment
Kan gebeuren dat heeft elk land wel eens
We moeten wachten op Boetius, Ake, Locadia, Promes etc, die generatie is weer beterwe

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren