Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bondscoach Hiddink was vast niet voor mij in het Abe Lenstra Stadion’

Laatste update:

Joey van den Berg maakt indruk bij sc Heerenveen en de middenvelder droomt stiekem van het Nederlands elftal. Toen de Friezen onlangs tegen Feyenoord speelden (3-1) was bondscoach Guus Hiddink aanwezig in het Abe Lenstra Stadion. Van den Berg speelde een uitstekende wedstrijd.

/

“Maar Hiddink was er vast niet voor mij”, lacht Van den Berg op het videokanaal van de Friese club. “Natuurlijk droom ik ervan om op dat niveau te kunnen spelen. Maar ik moet ook realistisch zijn en gewoon mijn wedstrijden blijven spelen. Wat er dan allemaal mogelijk is weet niemand. Ik blijf ervan dromen, anders voetbal je voor niks.”

“Als ik één interland kan spelen zou dat al geweldig zijn”, klinkt het. Met zijn club presteert hij prima, al ging de derby van Friesland tegen SC Cambuur verloren. In Heerenveen durft met in ieder geval te dromen: zo zongen de fans onlangs ‘Messi, Messi, Joey komt eraan’. “Dat is leuk”, lacht de middenvelder.

Joey van den Berg is een van de beste spelers van de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat van basten geen bondscoach meer is daar had je vast wel aan die ene interland gekomen

Een van de beste spelers wat een Poll.
Ongeveer de gehele PSV selectie, Driekwart van Feyenoord en Ajax zijn al beter.
Dan heb je spelers bij zowel Vitesse als AZ een stuk of 5 spelers beter zijn.
Deze kerel komt nog niet eens in de top-30 voor laat staan top-50.
Mensen overdrijven echt te snel als iemand 1 goede wedstrijd speelt.

21 februari 2015 om 11:53

Vandaar dat heerenveen feyenoord een pak rammel gaf. Joey zou prima mee kunnen spelen op het middenveld van beide topclubs. Ik zeg niet dat hij er dan bovenuit steekt maar hij is echt niet minder dan een immers/maher/sereo . Hij js echter al op leeftijd en denk niet dat er nog veel rek in zit dus het is het investeren niet waard voor topclubs maar qua niveau doet hij echt niet onder die spelers

21 februari 2015 om 12:01

Klopt, zolang Immers op het middenveld blijft staan dan zouden dit soort spelers ook prima mee kunnen voetballen.

21 februari 2015 om 12:10

Maher was een van de grootste talenten van Nederland en zal nog wel eens kunnen opbloeien als Wijnaldum en Guardado vertrekken. Serero is naar mijn mening de beste middenvelder van Ajax dit seizoen, niet voor niets dat we nog geeneredivisie duel met hem in de basis verloren hebben.

Immers wordt naar mijn mening een beetje onderschat en kun je er goed bij hebben.

Vind het echt een zeer raar rijtje om Joey van den Berg in te plaatsen. Zimling, Hiljemark en vormer was een beter rijtje geweest. Goed genoeg voor de subtop maar tekort voor de top.

21 februari 2015 om 12:19

Diezelfde Immers heeft voor die 1-1 tegen Roma gezorgd. Hoe Immers wordt onderschat, worden Clasie en El Ahmadi overschat.

21 februari 2015 om 12:23

Je zegt het allemaal goed maher was idd een groot talent maar heeft nog niet zoveel laten zien bij psv joey laat duidelijk meer zien bij heerenveen. Dat sereo de beste middenvelder van ajax is zegt ook meteen alles over het niveau vAn hun middenveld. Joey heb ik 10x liever dan sereo. Joey heeft meer body, betere techniek een betere pass.

Dus ja hij zou gewoon basis kunnen staan als hij bij die clubs.

Ps joey heeft heel het feyenoord voor lul gezet met zijn hakjes en passes dus ja..

21 februari 2015 om 13:01

@ -World-

Hij heeft inderdaad voor de 1-1 gezorgd, maar dat maakt hem nog geen goede voetballer.

23 februari 2015 om 12:34

Ik snap niet waarom je zegt dat Maher opbloeit als guardado en Wijnaldum weg zijn. Nu speelt hij juist goed. Zonder die 2 zou PSV zoveel minder zijn op het moment.
Immers is alleen een werkpaard die kan je bij elke subtopper neerzetten en daar zet ik Feyenoord dan ook neer. Als je Bouhla in de basis zet sta je elke wedstrijd met 1 - 0 achter.

En als laatste moet ik erg lachen om het rijtje waar je joey neerzet.
Er is geen speler met meer gif in zich, efficient en mooi voetbal lopen op elkaar over. Joey past zeker in de top 5 van beste middenvelders dit seizoen.

21 februari 2015 om 11:57

heeft toch gewoon gelijk dat je altijd voor het hoogste moet gaan?
En zegt verder dat hiddink er niet voor hem zat.
verder echt 1 van de betere op het moment bij hveen

Hoe oud is joey eigenlijk?

21 februari 2015 om 11:51

29 jaar

21 februari 2015 om 12:07

Vorige week net 29 geworden

Mollema1 doet net alsof Joey van de berg er niks van kan. Ik vind wel degelijk goede voetballer met verrassend veel techniek en hij kan ook goed de mouwen opstropen en mensen neerzagen. Maar NL-elftal heeft hem niet nodig.

Tuurlijk was Hiddink er niet voor van den berg. Die trein heeft van den berg nou eenmaal gemist gezien zijn leeftijd. Al was er een vorige bondscoach (red. van basten) die er wel een handje naar had om oud rotten te laten debuteren maar ik zie hiddink dat niet zo snel doen. Ik zie ook niet wat voor meerwaarde van den berg kan geven aan het nederlands elftal. Daarmee zeg ik niet dat vd berg geen goede speler is want dat is hij wel degelijk voor een nederlandse subtop ploeg.

Dat zou wat zijn, haha! Zou het hem van harte gunnen, werkt altijd knoerterhard tijdens de wedstrijden, maar zoals hij zelf ook al zegt, je moet realistisch zijn. De kans dat hij in Oranje komt is natuurlijk minimaal.

Leuk maar vd berg is een middelmatige speler. Lopen er genoeg van rond in de eredivisie. Wel een karakter voetballer. Zou bij bv Feijenoord niet mistaan.

21 februari 2015 om 13:23

Zeker wel beter dan middelmatig. Heeft meer techniek in zijn linkerteen dan menig andere voetballers in de eredivisie. Kan enorm genieten van deze man.

21 februari 2015 om 14:25

Je begint nu wel een beetje opportunistisch te lullen ;-)
Als je dit vorig jaar had gezegd (wat je waarschijnlijk niet had gedaan) dan was je compleet voor gek verklaard. Niet dat ik je niet begrijp, maar dit is een beetje de waan van de dag naar aanleiding van zijn prestatie van de laatste tijd;-)

Het verrast mij hoe Joey van den Berg zich laatste tijd ontwikkelt tot steunpilaar van het sc Heerenveen van nu. Hij stond bekend als ruige bouwvakker die geen mededogen had voor de tegenstander en onnodig gele kaarten pakte. Laatste tijd laat hij echter zien wat er waarschijnlijk altijd al in heeft gezeten. Veel techniek en ook flair. Geeft mijns inziens ook aan dat hij lekker in zijn vel steekt. Als je ziet wat hij allemaal "meegemaakt" heeft is het geen wonder dat hij niet voor het Nederlands elftal opgeroepen is in het verleden. Echter, op dit moment is hij ontiegelijk in vorm en spat het plezier er vanaf. Als hij een oefeninterland mee zou spelen, kan hij best voor een extra impuls zorgen.

Jammer dat er mensen bij zijn die een verkeerde beeld over v/d Berg hebben en dan zeggen die is beter of die slechter dat kun je niet beoordelen maar hij is op dit moment erg belangrijk voor dit( jong ) Heerenveen en als hij zo doorgaat komt er nog wel een stapje hoger ( geen az , vitesse , twente ) want dan kan hij ook wel blijven

Net als Barry van Galen. Die was toen 36 ofzo toen hij zijn enige interland speelde

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren