Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boilesen: ‘Hij is als een rode wijn, hij wordt met de jaren beter’

Laatste update:

Ajax werd vrijdagmiddag bij de loting voor de achtste finales van de Europa League gekoppeld aan FC Kopenhagen, dat de laatste zestien van het toernooi bereikte ten koste van Ludogorets. Een speciale aangelegenheid voor Nicolai Boilesen, die jarenlang op de loonlijst stond bij Ajax maar afgelopen zomer opteerde voor een transfer naar Kopenhagen.

Boilesen, vijftienvoudig Deens international, speelde in Amsterdam vier seizoenen samen met Lasse Schöne en is in gesprek met DR lovend over zijn landgenoot. "Lasse is als een rode wijn, hij wordt met de jaren beter. Ik ben erg onder de indruk van hem, hij doet het heel goed en heeft een belangrijke rol op het veld, waar hij de opbouw verzorgt. Met zijn spelhervattingen is hij verder heel belangrijk voor Ajax", aldus de verdediger.

Ook de verrichtingen van Kasper Dolberg houdt Boilesen nauwlettend in de gaten. "Hij is een heel goede speler, die indruk maakt", zegt de linkspoot over de negentienjarige spits. "Hij lijkt erg verlegen buiten het veld, maar op het veld heeft hij het goed gedaan, vooral in de herfst toen hij doorbrak. Dolberg is klinisch in de afwerking en ik hoor niets dan lovende woorden over hem."

Wie bereikt de volgende ronde, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eerst zeggen dat Ajax slechter is geworden maar de landgenoten bij Ajax zijn beter geworden. Jammer dat deze speler een totaal verkeerd zelf beeld heeft en na moet blijven trappen tegen Ajax.

25 februari 2017 om 16:28

valt wel mee toch? logisch dat hij positief is naar schone en dolberg toe, vind ik eerder sympathiek. dat ajax de afgelopen jaren achteruit is gegaan kan ik toch ook niet ontkennen. ok, er waait gelukkig weer een positieve wind maar het is niet meer het ajax waar Denemarken verliefd op werd. dat is helemaal niet erg maar wel de waarheid.

Zal Schöne nou echt zoveel beter geworden zijn of zou het niveau in eredivisie steeds lager worden? Bij nec was het leuk maar echte top is het niet, vind ik. Nu belangrijk voor Ajax maar zie het persoonlijk meer als een bevestiging van het gebrek aan kwaliteit in de de Eredivisie. We zijn al tevreden met 1 team in de achtste finale van de Europa League

25 februari 2017 om 15:03

Het is eerder dat Schã£â¶ne eindelijk op de juiste plaats staat. Ik denk dat dat het meeste verschil maakt. Als je het goedvinden van Schã£â¶ne een gebrek aan kwaliteit in de eredivisie noemt, doe je hem tekort.
Edit: Ik snap trouwens niet waarom bij jou de trema boven de o wel werkt en bij mij niet...

25 februari 2017 om 15:04

Zucht. Bij elke speler die een keer uitblinkt worden vraagtekens gezet bij het niveau van de ED. Schone heeft in de jaren bij Ajax voornamelijk op de flanken gestaan. In deze rol past hij gewoon veel beter, en dat heeft niks te maken met het niveau van de Eredivisie. Ook in Europese wedstrijden houdt hij zich gewoon prima staande.
En tevreden met 1 team in de 8e finale? Jij misschien, maar dat heb ik niemand horen zeggen. Psv uitgeschakeld was een teleurstelling, eveneens de uitschakeling van Feyenoord.

25 februari 2017 om 15:08

Nou ja...veel beter doen we t de laatste jaren Europees niet of wel? Dus eredivisie zit in ieder geval niet in een opgaande lijn wat betreft kwaliteit

25 februari 2017 om 15:21

Dat beweert toch niemand? Iedereen is juist ontevreden over het dalend niveau van ons voetbal, zowel nationaal als internationaal. Snap dan ook niet hoe je erbij komt dat men tevreden is met maar 1 ploeg in de 8e finale want dat is volgens mij nergens op gebaseerd.

25 februari 2017 om 15:24

Aantal punten de afgelopen 5 jaar in Europa:
4.214
5.916
6.083
5.750
7.300 (2016-2017)

En dan zit Ajax er dus nog in.

25 februari 2017 om 15:33

Er zit een stijgende lijn hopelijk kunnen we dat volhouden.

25 februari 2017 om 18:51

Het internationale voetbal zit juist in een opwaartse lijn, alles iedereen word maar beter. Vorige maan de ek finale van 88 nog is gezien. Op de goals na allemaal niveau jupiler league. En daar worden ook hele mooie goals gemaakt

25 februari 2017 om 15:26

De Eredivisie is vast en zeker minder geworden de afgelopen jaren, maar in 13/14 was hij ook al onze beste speler.

25 februari 2017 om 23:05

Hahahha dat is precies mijn eerste gedachte . Voor het huidige Ajax is hij zeker belangrijk , maar hij is dan ook de opa te midden van tieners bij Ajax . In het Ajax van 10 a 12 jaar geleden zou hij niet eens de reservebank halen .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren