Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bod van 50 miljoen euro op Kylian Mbappé

Laatste update:
/
Arsenal staat ervoor open om Philippe Coutinho op huurbasis over te nemen. Barcelona zal daarvoor akkoord moeten gaan met een deal zonder optie tot koop en bovendien een deel van het megasalaris van de Braziliaan moeten doorbetalen. (Sport)
/
Nabil Bentaleb heeft bij Angers zijn fitheid aangetoond en daarmee een contract verdiend. De voormalig middenvelder van Tottenham Hotspur en Newcastle United trok afgelopen zomer de deur dicht bij Schalke 04 en was sindsdien clubloos. (Mohamed Toubache-Ter)
/
Real Madrid onderneemt tóch een poging om Kylian Mbappé per direct in te lijven. Paris Saint-Germain heeft een bod van 50 miljoen euro ontvangen op de aanvaller, die anders komende zomer transfervrij naar Madrid verkast. (La Gazzetta dello Sport)
/
Newcastle United is dicht bij een mogelijke deal voor Sardar Azmoun. De spits van Zenit Sint-Petersburg staat ook in de belangstelling van Olympique Lyon, maar de Franse club is slechts bereid om 3,5 miljoen euro te betalen. (Daily Mail)
/
Atlético Madrid ziet in César Azpilicueta de ideale vervanger van Kieran Trippier. De verdediger van Chelsea wordt door Diego Simeone gezien als beste optie om de plek in te nemen van Trippier, die op weg lijkt naar Newcastle United. (AS)
/
Barcelona wil Sergi Roberto een langdurig contract aanbieden tegen een gereduceerd salaris. Daarmee krijgt het jeugdproduct zekerheid over zijn toekomst, terwijl het de club direct helpt bij de inschrijving van nieuwe spelers in LaLiga. (Sport)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
4 januari 2022 om 22:18

Dit is toch wel de meest domme actie die PSG kan doen. Ze hebben het geld niet nodig anders was hij in de zomer al daar. En Aubameyang is bezig aan zijn slechtste seizoen, is helemaal klaar en verdiend een gosdvermogen bij Arsenal. Nee Mbappe gaat in de zomer gewoon naar Real

4 januari 2022 om 22:35

Zou het mooi vinden als die bij tekent al is het puur om de reactie's te zien van al die Real-fans. 🤣

5 januari 2022 om 07:39

Want alle Real fans gaan er allemaal 100% vanuit dat die daar heen gaat volgens jouw? Ik zal je uit die droom halen. Ik i.i.g niet. Eerst zien dan geloven. Bij psg weet je nooit wat er kan gebeuren. Daarbij is mbappe een zeer capabele speler én geen verlosser. Dus bij deze alvast een reactie. Lachen

5 januari 2022 om 09:20

zolang real geen goede vervanger voor modric heeft en de backs niet op orde heeft kunnen ze aanvallen wat ze willen.
topploegen tikken hun scheel

5 januari 2022 om 00:26

Met dat geld kunnen ze volgens mij contractrebel Coman losweken bij Bayern.

5 januari 2022 om 09:08

Tranquillo

Waarom zou PSG dat doen - ik zie het graag hoor -, aangezien de clubs ook tegenover elkaar staan in de Cl?

Doel van PSG is winnen van CL en niet geld verdienen. Met Mbappe voor jou ipv tegen jou is de kans groter dat je volgend ronde haalt.

Zie PSG dit gewoon weer negeren. Die behouden liever hun sterspeler tot de laatste dag dan nu 50 miljoen. Real is straks toch degene die het laatst lacht!

7 januari 2022 om 05:00

Of hij speelt niks klaar zoals Hazard, beland op de bank een groot percentage van de salary cap op te vreten. Je weet niet hoe die jongen het buiten Frankrijk gaat doen. Verder vind ik hem de laatste tijd ook weer niet zo overtuigend.

Wat een onzin, Arsenal heeft echt helemaal niks aan Coutinho. De vleugels en 10 positie zijn prima bezet.

4 januari 2022 om 22:23

Inderdaad, Niles is onderweg naar Rome dus ik neem aan dat ze iemand klaar hebben staan voor centraal middenveld. We hebben nu alleen Lokonga en Xhaka namelijk…

4 januari 2022 om 23:10

Ik ga ervan uit dat Wijnaldum dan wel komt

5 januari 2022 om 00:35

Ik hoop zelf op Bruno Guimaraes, Wijnaldum is echt vrij waardeloos.

5 januari 2022 om 04:43

Gini blijft een goede speler, hij moet alleen even weer de juiste sportieve uitdaging vinden dan komt hij er wel weer bovenop.

4 januari 2022 om 23:25

In de PL moet je de posities dubbel bezet hebben en ik weet alleen van odegaard dat dat een fatsoenlijke nummer 10 is ook de linksbuiten positie is enkel bezet als aubameyang vertrekt met martinelli.

5 januari 2022 om 00:00

Smith Rowe speelt op 10 en links, Pepe kan ook op links uit de voeten. Absoluut geen reden om Coutinho te halen.

5 januari 2022 om 01:42

Dat is niet dubbel bezet. Je mist er 1. Stel er komt een blessure dan kun je helemaal niet rouleren en dat met het drukke pl schema. Het is zeer noodzakelijk om 1 speler te halen die op 10 kan spelen. 1 blessure gaat anders echt roet in het eten gooien voor plek 4.

PSG gaat het niet doen lijkt mij. Prijzen zijn nog te verdelen en de wedstrijden waar het om gaat komen er bijna aan. PSG hunkert naar een Champions League titel anders hadden zij hem van de zomer al weggedaan. Lijkt mij al helemaal onwaarschijnlijk om een van de sterren te verkopen aan hun tegenstander in de Champions League.

4 januari 2022 om 22:28

Precies dan liever je verlies nemen en gratis shoppen bij de andere grote clubs te beginnen bij Dembele van Barca

4 januari 2022 om 23:28

Financieel gezien zou het verstandig zijn om bij een bod van 100 miljoen te verkopen. Maar dan ga je er wel vanuit dat ze met mbappe wel de CL winnen en zonder niet. Alleen het prijzen geld gaat al na de 50 miljoen maar ook de sponsors zullen erg tevreden zijn met CL winst en in de toekomst meer geld betalen aan psg.

Al komt er een bod van 300 miljoen. PsG kennede zal het nooit accepteren, geld is daar de probleem niet. Als je daar eenmaal hebt getekend zit je in een gouden kooi vast.

4 januari 2022 om 23:32

Bij 300 miljoen is die sws weg omdat ze dan denk ik zo salah de en aubameyang er voor weer halen. Dan hebben ze en dit seizoen en komende seizoenen een veel betere selectie. Ik schat dat psg bij 130 miljoen overstag zal gaan.

4 januari 2022 om 23:54

Maar serieus, waarom 130m als ie over 6 maanden gratis op te halen is. Die 6 maanden kun je ook nog wel overbruggen, en dan hou je 130m in je zak voor andere versterkingen (Haaland bijv). Nooit doen als Real zijnde.. gewoon geduld hebben en je lacht PSG straks dubbel en dwars uit.

5 januari 2022 om 01:39

Ik zeg ook niet dat Real Madrid dat gaat doen ik zeg dat psg pas bij dat bedrag overstag zal gaan.

5 januari 2022 om 00:55

Nou vast zit ie niet. Als zijn contract op 30 juni afloopt, loopt ie vrolijk verder. Snap nou niet dat je aankomt met Gouden Kooi. Hij heeft met volle verstand tot 30 juni 2022 getekend. Zij betalen zijn salaris tot 30 Juni 2022. Is er een clausule in zijn contract dat ie verplicht verkocht moet worden? Lijkt mij niet.

5 januari 2022 om 00:56

Je snapt me punt niet he? De enige manier dat top spelers als mbappe bij PSG vertrekken is pas wanneer hun contract uit dient

Zie niet waarom PSG opeens dit moet accepteren. Vooral nu ze Mbappe super hard nodig hebben komende maanden, met name de kraker tegen Real zelf.

Weet iemand overigens welke land over algemeen snellere voetballers heeft? Mbappe sprint namelijk ieder verdediger in de Franse competitie zo uit en je zou bijna zeggen dat spelers daar aardige sprintjes kunnen trekken. Hoe ligt dat in Spanje bijvoorbeeld haha.

5 januari 2022 om 07:42

Volgens vele kun je in Spanje sjokkend de gouden bal winnen. Zal wel niet zo snel zijn in la liga. In Engeland spelen ze kick and rush. Daar sprinten ze de hele tijd heen en weer.

Bentaleb.. Nou als dat net zo'n succes gaat worden als bij ons, zullen ze er bij Amiens ook niet veel aan hebben.

Dit bod van Real is alleen om aan de buitenwereld te laten zien dat ze het ( zogenaamd ) netjes afhandelen. In de zomer een ruim bedrag geboden nu ook een mooi bedrag, prima dat PSG dat weigert maar mocht Mbappe in de zomer dan toch naar Real gaan dan kan PSG niet zeggen dat Real ze van Mbappe heeft beroofd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren