Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boca-spits groeit uit tot enorme schlemiel na dramatisch genomen strafschop

Laatste update:

Darío Benedetto zal vannacht waarschijnlijk niet goed hebben geslapen. Mede door zijn twee missers vanaf de strafschopstip vloog Boca Juniors dinsdagnacht uit de Copa Libertadores tegen Corinthians. De Braziliaanse topclub stak na afloop vervolgens de draak met de 32-spits, die schlemiel van Boca werd.

Benedetto kreeg na 32 minuten de uitgelezen kans om Boca vanaf elf meter op voorsprong te schieten, nadat Raul Gustavo voor een overtreding op de bon werd geslingerd door scheidsrechter Andrés Matonte. De spits schoot zijn strafschop echter op de paal, waarna Corinthians de bal weg kon werken. De Zuid-Amerikaanse ploegen wisten het net tijdens de reguliere speeltijd en ook na verlenging niet te vinden, waardoor een strafschoppenserie nodig was om een winnaar aan te wijzen.

Boca leidde de strafschoppenreeks met 3-2 toen Benedetto opnieuw voor een strafschop aan mocht leggen. De vijfvoudig international werd de schlemiel van de avond, want ditmaal schoot hij zijn penalty huizenhoog over. Corinthians won de strafschoppenreeks uiteindelijk met 6-5 en treedt hierdoor in de kwartfinale van de Copa Libertadores aan tegen Deportes Tolima of Flamengo. Corinthians strooide na afloop nog wat zout in de wonden van Benedetto door een afbeelding van een seizoenkaart van de Braziliaanse topclub met daarop de foto en naam van de spits op Twitter te plaatsen.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zooo die tweede penalty zijn zelfs Ramos en Beckham zeer jaloers op. Wat een mispeer is dat zeg haha

strak stukske social media, ik zie de community manager van Ajax al een aantekening maken.

Die eerste is nog enigszins gericht op een hoek van de goal. Maar wat ie met die tweede doet.... die geeft ie een enkeltje richting de Hubble telescoop lijkt wel

Als je al een penal mist dan zou je denken, laat ik de tweede even rustig schieten. Maar waarom altijd zo hard, zo onnodig en je staat nu goed voor paal

Doet denken aan die andere boca legende, Martin Palermo, die er 3 in 1 wedstrijd miste

6 juli 2022 om 16:21

Doet mij terug denken aan Ned-ita op het EK in Nederland/België.
Er was er toen ook 1 die het presteerde om 2 penalty's te missen op deze manier met dezelfde afloop.

6 juli 2022 om 16:23

Tinus... Waarom doe je dit? Na 22 jaar therapie heb ik die herinnering eindelijk kunnen wegdrukken en vergeten.

6 juli 2022 om 16:42

Sorry man, zulke dingen blijven bij mij hangen aan het ergenissen kapstokje in mijn bovenkamer soms vergeet ik dat ik daar wonden mee open scheur bij een ander.

6 juli 2022 om 16:53

Die gast viel ook bij het juichen van een een muurtje en raakte daardoor geblesseerd. Was mijn favoriete speler in championship manager 00-01...

Die tweede is zo ongelooflijk slecht dat ik bijna zou zeggen: onderzoek deze wedstrijd eens. Dit is toch niet te geloven dat je op deze manier aanlegt voor een strafschop.

Cassio is die oud keeper van PSV toch? Erg belangrijk deze wedstrijd. Eerste penaly, pech. Tweede penalty verdiend bijna een straf, als je deze op zo'n manier neemt.

Jammer zeg. Dan maar hopen dat River erin blijft vannacht tegen Velez. Het schijnt dat Suarez gaat tekenen als ze de volgende ronde halen. Dat zou geweldig zijn voor de club. Ze moeten wel een 1-0 achterstand goed maken. Gevaarlijk teampje trouwens dat Velez. Paar uitstekende talenten lopen daar rond.

Vroeger moest ik met zulke afzwaaiers de bal zelf gaan halen.

Vooral die tweede…. Hoe krijg je het voor elkaar.

Die tweede pingel kan echt niet. Hij schiet hem volgens mij kei hoog, maar ook nog langs het doel toch? Mijn god, wat een pingel.

Die eerste is beetje pech. Hij schiet hem goed en hard en laag, maar tegen de paal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren