Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boadu stelde Fàbregas gerust na gerucht: ‘Hij wist wie ik was’

Laatste update:

Myron Boadu maakte de afgelopen transferperiode de overstap van AZ naar AS Monaco. De spits zette zijn handtekening onder een vijfjarig contract bij de club uit de Ligue 1. In de wandelgangen werd hij ook gelinkt aan OGC Nice, maar de werkgever van onder meer Justin Kluivert, Pablo Rosario en Calvin Stengs was nooit een serieuze optie. Cesc Fàbregas hoorde van het gerucht over Nice en dacht dat Boadu misschien naar die club zou gaan, zo vertelt de aanvaller aan de NOS.

Monaco betaalde zeventien miljoen euro voor de twintigjarige aanvaller. Bij aankomst in Monaco sprak Boadu op de club onder meer met zijn nieuwe ploeggenoot Fàbregas. “Hij wist wie ik was en vroeg of ik naar Monaco zou komen, omdat hij dacht dat ik naar Nice zou gaan. Ik stelde hem gerust en zei dat ik gewoon naar Monaco zou komen", aldus Boadu. "Achteraf denk je misschien: wow, ik heb Fàbregas ontmoet, maar op zo'n moment is het gewoon je teamgenoot.”

Uit het contract tot medio 2026 en een basisplaats tegen Nantes twee dagen na zijn presentatie spreekt veel vertrouwen. Boadu kwam tot dusver drie van de vier competitiewedstrijden in actie, al wacht hij nog op zijn eerste doelpunt in dienst van Monaco. “Het verhaal van AS Monaco sprak me aan. Ik hoorde via Max (Huiberts, technisch directeur AZ, red.) dat ze geïnteresseerd waren en nog geen halfuur later belde mijn zaakwaarnemer dat Monaco geïnteresseerd was”, vertelt Boadu. “Ze zien veel potentie in me. Ze vertelden dat ze nog een speler zoals ik miste. Dus het is nu aan mij om te laten zien dat ik dat echt ben.”

Met spelers als Wissam Ben Yedder en Kevin Volland heeft Boadu stevige concurrentie om een plek in de punt van de aanval. “Daarom heb ik deze stap naar een topclub ook gemaakt. Ik wilde graag betere spelers om me heen en met hen de concurrentie aangaan. Ik denk niet zo van: zij zijn bij voorbaat beter. Ik ben daar om me meteen te laten zien.” Boadu heeft zich deze week gemeld bij Jong Oranje. Op dinsdag 7 september neemt de ploeg van Erwin van de Looi het in het kader van de EK-kwalificatie op tegen Jong Moldavië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Moet toen echt een hele geruststelling zijn geweest voor Fabregas , na dat gesprekje sliep hij ook weer een stuk beter. Maar nu slechts 3 weken later ligt hij alweer wakker van Boadu zijn dramatische balaannames.

2 september 2021 om 09:04

Ik merk vaak dat we hier lacherig doen over Nederlandse spelers in het buitenland. Altijd zo cynisch. Je ziet het bij Van de Beek, zag het bij Bergwijn etc. Grote clubs die deze jongens halen en hier doen we een beetje lacherig over bijvoorbeeld hun eerste balaanname. Ik snap die insteek nooit zo goed. We hebben gisteren weer het NLs elftal gezien en het is toch gewoon te hopen dat dit soort jongens het goed gaan doen in het buitenland?

2 september 2021 om 09:52

Hoop mag er altijd zijn , maar de realiteit is gewoon dat Boadu zijn aanname vaak echt zwaar onder de maat is. Had daarom beter nog 1 jaar in de Eredivisie kunnen blijven en ontwikkelen. Nu kiest hij er zelf voor om de stap naar Monaco te maken, en dan word je gewoon op dat niveau beoordeeld. Hoe ik over van de Beek denk weet iedereen inmiddels wel, maar alles wat ik op voorhand al aangaf is uitgekomen daar kunnen zelf de grootste van de Beek fans niet omheen. Uiteraad hoop ik dat Boadu een succes word, maar ik heb er een zwaar hoofd in.

2 september 2021 om 10:23

Want zijn balaanname zou in één jaar drastisch verbeteren?

2 september 2021 om 10:49

Ik verwacht het niet , maar probeerde er voor Psvfan700 ( hoe zal het gaan met de overige 699?) een positieve draai aan te geven.

2 september 2021 om 10:54

Baradona heeft dat wel vaker. Zo moet hij bijna elke wedstrijd van United hij een comment over Donny maken. Beetje triest gedoe...

2 september 2021 om 11:21

Die rol is mij dan ook volledig toevertrouwd, en dient als natuurlijk tegenwicht van iedereen die roept dat het aan de trainer, het systeem, zijn positie of medespelers ligt ....

2 september 2021 om 12:14

Kansloze gozer ben jij Baradona. Even lekker de Nederlandse talenten uitlachen en belachelijk maken. Lekker bezig man. En voel jij je nu beter? Ga eens wat nuttigs doen vandaag.

2 september 2021 om 12:19

Dus je zegt eerst dat hij moest blijven om te ontwikkelen en als iemand je dan confronteert met die uitspraak zeg je; neeeee ik wilde positief zijn. Hoe serieus kunnen wij jouw uitspraken nemen als je bij het eerste beetje tegenwicht instort en zegt aangeeft dat je bewust loog.

2 september 2021 om 12:21

Als Boadu gericht gaat trainen op zijn balaanname dan zou het kunnen dat hij zich op dat punt gaat verbeteren. Dat is niet onmogelijk , alleen verwacht ik niet dat het gaat gebeuren.

2 september 2021 om 12:24

Dit is een voetbalforum , daar worden met regelmaat de plussen en minnen van spelers besproken. Dat is zeg maar de functie van een forum, en soms ben je het met iemand eens en soms niet. Ik adviseer jou daar niet al te zwaar aan te tillen, dan komt het allemaal goed.

2 september 2021 om 17:17

Daar zit helaas voor jou niemand op te wachten. Zelfs als Donny niet in Live Meepraten wordt genoemd tijdens wedstrijden van United moet je een sneer uitdelen met je comments. Op een gegeven moment begint het gewoon zielig te worden.

2 september 2021 om 09:08

Ja leuke reactie man. Gelukkig zal Fabregas niet id waan vd dag leven zoals de gemiddelde bezoeker van Voetbalzone...

2 september 2021 om 12:38

Heel benieuwd of Boadu snel kan aanhaken op dit niveau. Als hem dat lukt (ik vrees ervoor) is hij niet alleen technisch capabel, maar vooral mentaal sterk. En ook op dat vlak heb ik nu nog twijfels.

Ben niet helemaal overtuigd van Monaco, maar het is goed dat Boadu een stap heeft gemaakt. Het is gewoon een hele goede speler, hopelijk doet hij de nodige ervaring op.

2 september 2021 om 14:23

Ik juist wel, heeft met Volland en Ben Yedder 2 absolute concurrenten die m alleen maar beter kan maken, dat is imo beter dan altijd zeker zijn van n basisplek waardoor je kan verslappen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren