Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blom fluit koploper in Friesland, Ajax krijgt te maken met Wiedemeijer

Laatste update:

PSV won afgelopen zondag overtuigend van het (toen nog) als derde geklasseerde SC Cambuur-Leeuwarden en behield daarmee de eerste plaats in de Eredivisie. Om ook na komend weekend nog verzekerd te zijn van de koppositie zal de ploeg van trainer Phillip Cocu opnieuw moeten afrekenen met een Friese opponent; zondag staat het uitduel met sc Heerenveen op het programma.

/

De KNVB heeft de ontmoeting tussen het elftal van coach Dwight Lodeweges, dat momenteel de vierde plaats bezet, en PSV toegewezen aan scheidsrechter Kevin Blom. Regerend kampioen en huidig runner-up Ajax gaat op bezoek bij NAC Breda, een wedstrijd die zaterdag in goede banen geleid moet worden door Reinold Wiedemeijer. FC Dordrecht - Vitesse is die avond voor Serdar Gözübüyük, terwijl Jeroen Manschot PEC Zwolle - Heracles Almelo fluit.

Tom van Sichem fluit het treffen tussen ADO Den Haag en AZ, collega Björn Kuipers fluit Go Ahead Eagles - Feyenoord. Op zondag is de ontmoeting tussen Excelsior en SC Cambuur-Leeuwarden toebedeeld aan Dennis Higler, terwijl Danny Makkelie FC Twente - FC Utrecht voor zijn rekening neemt. Bas Nijhuis is de arbiter tijdens de confrontatie tussen FC Groningen en Willem II.

Alle aanstellingen:

Zaterdag 27 september

FC Dordrecht - Vitesse, 18.30 uur. Scheidsrechter: Gözübüyük. Assistent-scheidsrechters: Hoekstra en Brondijk. Vierde official: Bax.

NAC Breda - Ajax, 18.30 uur. Scheidsrechter: Wiedemeijer. Assistent-scheidsrechters: Simons en De Vries. Vierde official: Van de Graaf.

PEC Zwolle - Heracles Almelo, 19.45 uur. Scheidsrechter: Manschot. Assistent-scheidsrechters: Boonman en Janson. Vierde official: Gerritsen.

ADO Den Haag - AZ, 20.45 uur. Scheidsrechter: Van Sichem. Assistent-scheidsrechters: Strijker en Bluemink. Vierde official: Pérez.

Go Ahead Eagles - Feyenoord, 20:45 uur. Scheidsrechter: Kuipers. Assistent-scheidsrechters: Van Roekel en Zeinstra. Vierde official: Van den Kerkhof.

Zondag 28 september

Excelsior - SC Cambuur-Leeuwarden, 12.30 uur. Scheidsrechter: Higler. Assistent-scheidsrechters: Jansen en Brink. Vierde official: Martens.

FC Twente - FC Utrecht, 14.30 uur. Scheidsrechter: Makkelie. Assistent-scheidsrechters: Langkamp en Diks. Vierde official: Van den Heuvel.

FC Groningen - Willem II, 14.30 uur. Scheidsrechter: Nijhuis. Assistent-scheidsrechters: Van de Ven en Schaap. Vierde official: Otto.

SC Heerenveen - PSV, 16:45 uur. Scheidsrechter: Blom. Assistent-scheidsrechters: Van Dongen en Olde Olthof. Vierde official: Mulder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou, de sterren van dit weekend zijn weer bekend.

23 september 2014 om 21:23

Kuipers en Blom vind ik de beste twee scheidsrechters van de eredivisie.

Blom staat er goed op bij de Knvb, afgelopen weekend de klassieker en nu toch een van de beter aansprekende affiches van dit weekend

23 september 2014 om 14:13

Hij floot toch ook een prima klassieker? Geen onnodige kaarten, veel laten doorspelen.

Dus zo kort na het debacle dat NAC - Twente heet, mag Makkelie richting Enschede...ja, garantie voor succes natuurlijk -.-

Er wordt altijd, waaronder ik ook... heel negatief gedaan over de scheidsrechters. Maar afgelopen weekend heb ik 3 wedstrijden gezien waar ik geen scheidsrechter op een foutje kon betrappen.

Blom floot een goede klassieker
Gozubuyuk floot de Heracles - Twente ook geweldig (zonder kaarten)
En de Graaf floot Ado - Eagles ook foutloos

Kuipers al voor de 2e keer in Deventer... floot ook Eagles - Groningen al. En toen was het duidelijk even omschakelen voor hem na het wk!

23 september 2014 om 13:35

Dat die wedstrijd Heracles - Twente zonder kaarten eindigde was een schande, zelfs met een Engelse arbiter zouden er minstens 3 kaarten gegeven zijn. Maar Gözübüyük had zich voorgenomen geen kaarten te trekken dus dat gebeurde ook niet. Zoals Cziommer op Corona afging was echt schandalig, heb ik het nog niet eens over die zogenaamde professionele overtredingen om een snelle counter eruit te halen.

23 september 2014 om 14:43

Met Makkelie komen er wel kaarten. Helaas onze kant uit. Heeft hij ooit wel eens een winst partij voor Twente gefloten?

23 september 2014 om 13:38

Gozubuyuk floot Twente-Heracles zeker niet verkeerd, hield het tempo er goed in. En toch vergeet hij de gele kaarten te geven aan Heracles voor een aantal zware overtredingen( bijvoorbeeld van Cziommer op Corona). Kaarten moeten niet worden achtergehouden. Scheidsrechters moeten daarin dezelfde lijn trekken.

23 september 2014 om 17:45

Therock11

Inderdaad wel mee eens dat Cziommer een kaartje had moeten hebben... maar vervolgens liep het verder niet uit de hand door goed op te treden in latere beslissingen en met woorden duidelijkheid brengen.

23 september 2014 om 13:46

Blom floot een goede klassieker?? Dan mis je elke vorm van objectiviteit. Blom weigerde gewoon Clasie en El ahmadi geel te geven terwijl hij toch zeker 3x de kans voor had. En Zimling krijgt bij zijn eerste overtreding een waarschuwing en Viergever gelijk geel......

PSV blijft ook als ze verliezen bovenaan staan want ze staan met 3 punten voor op Ajax en hebben een veel betere doelsaldo.

23 september 2014 om 15:02

Ajax staat voor de winterstop alweer boven aan dus maak je niet druk..

Tjonge. PSV speelt alleen maar tegen clubs uit de top 5 lijkt wel ... Cambuur, PEC Zwolle, Ajax en nu Heerenveen weer!

23 september 2014 om 14:51

En dan gaan ze lopen zeggen dat psv een makkelijk programma achter de rug heeft

Hoop dat wiedemeijer nu weer eens flink de fout ingaat en dan half nederland (ajax-fans) op zn dak krijgt. Want hij naait roda keer op keer, maar dan bereikt het de nieuwspagina's niet. Vreselijke vent.

Lullig voor Nac, Woedemeier fluit altijd voor de 'grote' club

Verassend dat blom weer PSV moet fluiten. Die ajaxied deed er tegen Vitesse al alles aan te voorkomen PSV zou winnen.. En dat zal komende wedstrijd weer niet anders zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren