Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Blij dat er een bod is en dat Barcelona overweegt om mij terug te halen’

Laatste update:

Onder meer Mundo Deportivo en AS kwamen op oudjaarsdag met het nieuws dat Barcelona een bod had neergelegd bij Dinamo Zagreb op Dani Olmo, iets dat later in de Kroatische media werd bevestigd door diens zaakwaarnemer. Olmo is klaar voor de volgende stap in zijn loopbaan en een terugkeer bij Barcelona, waar de aanvaller zijn jeugdopleiding genoot, behoort zeker tot de mogelijkheden.

"Ik ben blij dat er een bod op tafel is gekomen en dat Barcelona serieus overweegt om mij terug te halen", aldus Olmo, tussen 2007 en 2014 actief op trainingscomplex La Masia, in gesprek met L'Esportiu de Catalunya. "Ik heb destijds in de jeugdafdeling van Barcelona erg veel geleerd." De jonge aanvaller weet niet of het bod op veertig miljoen euro ligt, zoals in verschillende media is gesuggereerd. "Daar hoef ik niet over te praten, dat is iets tussen de clubs."

Valverde: 'Griezmann begint steeds beter te spelen'

Olmo wil niet op de zaken vooruit lopen. Een overgang in deze transferperiode is mogelijk. "Ik weet het niet, daar hebben mijn vertegenwoordigers ook iets over te zeggen. Mocht er overeenstemming komen tussen beide clubs, dan is het denk ik een goede zaak om Dinamo nu te verlaten. Voor Dinamo is het een uiterst lucratieve transfer en ik krijg de mogelijkheid om voor een van de grootste clubs ter wereld te spelen, in een van de vijf grootste competities in Europa."

Voor Olmo lonkt een samenwerking met Lionel Messi, terwijl hij bij een transfer naar Barcelona ook komt samen te spelen met Antoine Griezmann en Luis Suárez. "De grootste aanmoediging die ik kan krijgen is trainen met en leren van Messi", aldus de door de Catalanen begeerde aanvaller. "Mijn loopbaan is niet altijd eenvoudig geweest. Ik nam een zijweg, die niemand eerder had genomen, en nu ben ik hier aanbeland. Dat geeft mij kracht, zeker in tijden van tegenspoed.", Olmo, die Barcelona in 2014 inruilde voor Dinamo, beschikt in Kroatië over een verbintenis tot medio 2021.

Dani Olmo is klaar voor de stap naar Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede speler, maar past denk ik niet in het Barca plaatje, er zijn te veel spelers die op die zelfde positie uit de voeten kunnen komen op dit moment bij Barca.

2 januari 2020 om 12:49

Griezmann rendeert dramatisch vanaf links en is totaal geen gelukkig huwelijk vanaf die kant. Griezmann samen laten concurreren met Suarez centraal voorin. Anders gewoon lekker verkopen en iemand anders zoeken die wel geschikt is, Olmo is een kind van de club en heeft zich meer dan goed ontwikkelt. Past dus meer in het plaatje dan enige andere speler.

2 januari 2020 om 13:01

7 goals 4 assist is toch niet dramatisch??

2 januari 2020 om 14:32

Griezmann doet het zeer verdienstelijk, zelfs op een voor hem verkeerde positie. Griezmann is altijd beschikbaar en laat steeds meer over topkwaliteit te beschikken. Kan je over Dembele en Coutinho niet bepaald zeggen. Olmoo daarentegen is de verbeterde versie van Coutinho, maar dan wel met snelheid en een redelijke lengte. Ik overdrijf echt niet mensen, Barca haalt een topper in huis

2 januari 2020 om 17:48

Dramatisch zeker niet qua statistieken! Maar qua veldspel ondermaats, zal niet meteen lopen schreeuwen dat hij het alleen tegen mindere goden laat zien. Maar de meeste goals van hem zijn tegen teams uit het rechter rijtje. Maar voor het is een gelegenheids linksbuiten momenteel doet hij het naar behoren qua statts. Verwacht echter meer van een speler op die positie, maar misschien ben ik teveel verwend met spelers als Rivaldo, Henry, Ronaldinho, Neymar over de jaren heen

Ik volg Zagreb noch deze jongen niet, maar uit een aantal videos merk je duidelijk dat hij goed/creatief om kan gaan met kleine ruimtes. Alleen is hij niet zo snel. Hoop dat dit geen Coutinho'tje wordt; heb begrepen dat zijn beste positie 10 is. Kan iemand me wat meer vertellen?

2 januari 2020 om 13:34

Olmo heeft lang in La Masia rondgelopen en rendeert als interior ( 8 of 10) of als buitenspeler zeer goed. Hij zou juist heel goed passen!

2 januari 2020 om 14:08

Ja, maar ik zie hem niet Arthur uit de basis spelen en op de flank heb ik het gevoel dat hij te langzaam is. Ziet er wel uit als een zeer getalenteerde speler. Barca moet echt duidelijk kiezen voor bepaalde spelers en focussen op hun ontwikkeling. Persoonlijk zou ik gaan voor Frenkie, Arthur, Puig, en Alena/Olmo. Daarnaast een oude speler die geen probleem heeft met op de bank zitten.

2 januari 2020 om 14:30

Olmo heeft een geheel ander profiel dan Arthur, dus ik zie hen niet als concurrentie

2 januari 2020 om 14:38

Hij is redelijk snel hoor. Kijk maar even terug anders. Zowel qua lengte en snelheid, geen buitencategorie, maar zeker bovengemiddeld.

2 januari 2020 om 16:05

@steekpasss Ik vind hem wel snel hoor. Maar snel genoeg zijn voor het middenveld is niet hetzelfde als snel genoeg zijn voor de flanken. Barca mist echt iemand die diepgang creëert. Fati kan de verlosser zijn, maar hij is imo nog te jong al weet je het nooit. Er zijn grotere verassingen geweest haha. Ik denk dat dit jaar zeer definiërend gaat zijn voor Barca op de lange termijn met talenten en hopelijk een nieuwe trainer...

2 januari 2020 om 16:31

Hij gaat rechts op het middenveld spelen gok ik.

Olmo is een prima speler, maar echt niet beter dan Coutinho. Ik zou als ik Barça was, aankomende zomer vol voor Neymar & Lautaro Martínez gaan, en Coutinho terughalen. Om ruimte te maken zou ik Griezmann & Suárez verkopen. Mochten ze dan nog een fatsoenlijke coach zoals Pochetinno of de gedroomde kandidaat Guardiola weten binnen te halen, zie ik ze gewoon weer iedereen weg spelen. Opstelling: Ter Stegen; Alba, Lenglet, Pique, Semedo; Busquets, Frenkie; Neymar, Coutinho, Messi; Lautaro (4-2-3-1).

2 januari 2020 om 13:56

Waar blijft Arthur? Toch wel één van de toppers hoor

2 januari 2020 om 14:04

Misschien af en toe Arthur, Frenkie & Coutinho proberen. Is wel te aanvallend denk ik.

2 januari 2020 om 14:32

Neymar en Lautaro. Dan ben je dus weer minimaal 300 miljoen verder. Waar komt dat geld dan vandaan want Barca spendeert echt extreem veel geld. Suarez is bijna niks waard en wat moet Griezmann waard zijn? 70 miljoen?

2 januari 2020 om 14:42

Griezmann + 50 miljoen is voor zowel PSG als Barça een gunstige deal, gezien de leeftijd van beide spelers en de contractduur van Neymar. Dembélé zou je eventueel ook nog kunnen verkopen. Met Pérez & Fati heb je al zeer talentvolle back-ups.

2 januari 2020 om 15:14

Griezmann + 50 miljoen zou echt een hele slechte deal zijn voor PSG. Barca heeft gewoon te veel betaald voor Griezmann. Die is niet eens 100 miljoen waard. Zou eerder denken aan 100 miljoen + Griezmann..

2 januari 2020 om 15:26

Griezmann was de absolute ster bij Atlético Madrid, en is dat is dat hij het nationale elftal samen met Mbappé nog steeds. Hij is gewoon een topspeler alleen wordt hij momenteel misbruikt op de linksbuiten positie.

2 januari 2020 om 14:41

Lautaro Martínez is een geweldige spits, maar Barcelona heeft hem echt niet nodig. Barcelona heeft vooral een coach nodig die snapt dat Griezmann geen linksbuiten is, maar juist de ideale vervanger van Suarez in de spits is.

2 januari 2020 om 14:43

Een aanval met Neymar, Coutinho, Messi en Griezmann is natuurlijk helemaal fraude. Ik heb alleen het idee dat Griezmann, Coutinho & Messi in dezelfde ruimtes willen lopen.

2 januari 2020 om 16:36

Jij kan je beter bezig houden met Atletico als je er nog serieus rekening mee houdt dat Coutinho nog een rol van betekenis gaat spelen voor Barcelona.

2 januari 2020 om 20:40

Wel als er een fatsoenlijke coach wordt aangesteld. Coutinho is en blijft een sieraad van een speler.

2 januari 2020 om 19:00

Olmo wordt gehaald voor het middenveld, wil en kan ook defensief de nodige meters maken terwijl Coutinho dat niet deed en ook te veel risico in zn spel legde en daardoor onbruikbaar werd op het middenveld. Jammer maar helaas. Coutinho komt niet meer terug

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren