Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blessuregevoelige Wilshere onder het mes: 'Hij moet voorzichtiger worden'

Laatste update:

De rentree van Jack Wilshere laat nog even op zich wachten. De middenvelder van Arsenal staat al sinds november buitenspel en heeft zich nu weer laten opereren aan zijn enkel, zo heeft Arsène Wenger vrijdag laten weten. Het gaat echter niet om een serieuze ingreep: volgens Wenger is de Engels international slechts een paar dagen, en dus niet weken, uit de roulatie.

/

Wilshere zou zich eigenlijk aan het einde van het seizoen laten opereren, maar kreeg toch te veel last, waardoor hij nu al onder het mes ging. "Als hij volgende week weer zou kunnen spelen zou het snel zijn, maar het gaat hier om dagen en niet om weken", aldus Wenger. Arsenal speelt volgende week, op 9 maart, in de FA Cup tegen Manchester United.

Wilshere heeft in de laatste jaren te maken gehad met verschillend blessureleed en analist Tony Cascarino van Sky Sports denkt dat de middenvelder zijn speelstijl misschien iets moet aanpassen: "Ik denk dat Jack zo veel blessures heeft opgelopen omdat hij zo onbesuisd is", zei hij. "Hij moet voorzichtiger worden met de manier waarop hij tackles inzet."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kom maar op Raymond Verheijen.. Zal er vast wel weer een mening over hebben!

27 februari 2015 om 12:42

Hahahaha deze, gaat sowieso gebeuren ja

27 februari 2015 om 12:46

Hij traint te zwaar, rust te weinig en het water is te koud.

Mvg,

Raymond Verheijen.

PS: Ik heb dan wel geen werk, maar ik ben wel gewoon de beste in mijn vak, dus bel me gerust!

Alsjeblieft?

Eeuwig zonde van het talent. Zoals bij zoveel grote Engelse talenten die op jonge leeftijd in de PL debuteren geteisterd door blessures en nooit hun ware talent zullen kunnen etaleren.

Zonde zonde zonde

27 februari 2015 om 11:54

Geloof me maar dat Wilshere zijn potentie nog gaat benutten zolang Wenger de trainer is. Het is 1 van zijn lievelingetjes. De blessure die hij laast opliep was een gevolg van die harde tackle van Mcnair waar zijn enkel dubbel klapte.

27 februari 2015 om 12:09

Ik hoopt t. Is sinds zijn debuut 1 van mijn favoriete spelers in Engeland, maar ik begin er een hard hoofd in te krijgen

Hij en Ramsey moeten zo snel mogelijk terugkeren. Cazorla als CM werkt niet tegen de ploegen die meer loopvermogen hebben. Maar als ik moest kiezen wie naast Coquelin moet spelen kies ik altijd voor Wilshere. Bij de Engelse nationale team speelt hij als een 6. Kan de spel goed verdelen met lange ballen, kan beter onder druk voetballen en heeft meer technische kwaliteiten dan Ramsey. Terwijl Ramsey beter geschikt is als we veel willen verdedigen zoals tegen City waar Ramsey enorm belangrijk was.

27 februari 2015 om 12:05

Voor mijn part zet hij daar Bielik of Zelalem neer, als er maar een speler komt te staan die zijn positie houdt. Schuif Cazorla door naar LW en Ozil op 10. Bouw die zekerheid in dat de verdediging beschermd blijft. Zoals tegen Monaco was weer zo'n groot leermoment, helaas wordt er door Wenger niet van geleerd en zullen onze fantastische aanvoerders dit in het veld ook niet bewaken.

27 februari 2015 om 12:48

Wat dacht je van Chamberlain? Die kan daar ook wel uit de voeten hoor.

27 februari 2015 om 13:03

Als je ziet hoe Oxlade een bal aanneemt, zou ik hem nooit daar zetten. Zie de derde goal van Monaco.

27 februari 2015 om 13:03

Had ik in de wedstrijdtopic ook al aangegeven, die kan daar idd ook staan en is dynamischer dan Santi.

27 februari 2015 om 13:39

Ik wil Oxlade niet meer zien op cm, zijn kwaliteiten zijn snelheid dribbels en die komen beter tot uiting op de vleugels. Hij legt ook te veel risico in zijn spel op cm. Als hij zich focust op het ontwikkelen op de flanken, kan hij in de toekomst eeen top 5 winger worden.

27 februari 2015 om 14:01

Chambo eindigt op het middenveld. Hij mist op de vleugel de verfijning.

27 februari 2015 om 14:12

Wenger ziet in hem een CM maar wil niet zeggen dat hij daar ook uiteindelijk terecht komt. Zie hem veel liever een langere periode op de plek van Walcott.

27 februari 2015 om 14:42

Woensdag speelde Ox dramatisch op de cm positie. CAM kan misschien nog, maar ik zou hem lekker op de linker vleugel zetten, en dan Sánchez op rechts.

27 februari 2015 om 14:52

Ik vind woensdag niet echt een goed voorbeeld, toen hij erin kwam was de hele organisatie al zoek en deed iedereen maar wat. Zoals eigenlijk vanaf minuut 18 iedereen maar wat deed.

Ik zie hem liever ook niet op CM overigens.

27 februari 2015 om 12:43

Cazorla is juist de enige die me nog een beetje kan bekoren. Een breker is het zeker niet, maar zonder Cazorla zal er nooit een bal van links op rechts geopend worden, want no way dat Alexis een bal gaat afspelen hoor. Ozil idem dito

Jammer dat hij net zoals Diaby kapot geschopt lijkt te worden. Grote kans dat hij daardoor nooit meer zijn ware talent kan tonen, zoals hij deed tegen Barca.

Misschien moet Wenger ook eens een balletje opgooien over het beschermen van zijn spelers. Alexis heeft ook al de nodige doodschoppen te verwerken gekregen in de paar maanden dat hij in Engeland actief is, weliswaar niet allemaal raak maar hij had er ook zomaar een paar weken of maanden uit kunnen liggen.

27 februari 2015 om 12:21

Dit krijgen alle goed voetballende teams te verwerken en daar moet je jezelf gewoonweg tegen wapenen. Slachtofferrol aannemen of een campagne starten heeft helemaal geen nut. Misschien bij aankopen niet alleen kijken naar voetballende kwaliteiten, maar ook naar de fysieke bouw van spelers. Voetballend kunnen spelers op Vieira lijken, maar die bouw van hem zorgde ook voor die manier van spelen

Misschien moet Wenger een balletje opgooien? Kan niet met zekerheid zeggen of dit nu grappig bedoeld is omdat hij dat de afgelopen jaren constant al doet

Jack Wheelchair.

Zonde voor hem hoe dan ook, maar de tijd die hij moet herstellen lijkt mee te vallen als ik het zo lees. Kan zeker belangrijk zijn voor Arsenal. De strijd en de mentaliteit die hij op sommige momenten weet te brengen heeft Arsenal behoorlijk nodig als je het mij vraagt. Typerend momentje was toen hij tegen Chelsea Terry achterliep en bleef uitschelden na een overtreding. Bij Arsenal heb je toch teveel lieverdjes imo.

27 februari 2015 om 12:20

Klopt, alleen moet hij dan zichzelf nog wel leren beheersen. Tegen Utd bijvoorbeeld had hij zomaar rood kunnen krijgen vanwege deze instelling. Het is dat hij niet lang genoeg is anders had hij Fellaini in zijn gezicht geraakt.

Mensen noemen hem "fearless", wat de juiste mentaliteit is in sommige wedstrijden. Ik noem het eerder dom en een verkeerde mentaliteit. Fysiek gedraagt hij zich op het veld als een beest en deelt ook uit, maar hij kan het niet incasseren en heeft ook nog domme opvliegers.

Misschien die fearlessness alleen loslaten tegen teams waartegen het kan? Zou hem tegen Stoke City dus rust geven

27 februari 2015 om 12:50

'fearless' is in alle gevallen een positieve eigenschap. Het is meer de naïviteit die eruit moet

27 februari 2015 om 13:15

Fearless is in geval dat je met 2 slidings tegen elkaar invliegt terwijl iedereen weet hoe blessure gevoelig je bent niet een positieve eigenschap. Wilshere is niet bang voor een Nolan of een Barton bijvoorbeeld, maar zou dat qua fysieke duels eigenlijk wel moeten zijn

Maar wilde naïve niet niet noemen, blij dat jij dat doet. Ik denk dat dat lastig gaat worden en dat de trainer dus wijzer moet zijn.

27 februari 2015 om 14:26

Als je bang bent en er niet vol ingaat heb je nog veel meer kans op een blessure. De blessures van Wilshere komen bijna altijd door smerige tackles!! Zie die van Mcnair, dat was eigenlijk diep en diep rood. Geen wonder dat zijn enkel aan gort lag.

Juist in die 50/50 duels raakt Jack (bijna) nooit geblesseerd, misschien dat hij even pijn heeft, maar ik vind het juist een goeie eigenschap dat hij niet bang is voor andere spelers.

Hij raakt echt amper geblesseerd in de fysieke duels waar jij het over hebt, dus misschien moet je beter opletten, of gewoon niks zeggen als je niet weet waar je over praat.

27 februari 2015 om 14:38

"fearless" is helemaal geen goede eigenschap voor een voetballer. De beste voetballers, zeker die op de positie van Wilshere, zijn net diegene die zulke irrationele zaken opzij zetten. Een Pirlo, Zidane, Özil, zijn allen niet 'fearless'. Zij spelen rationeel en houden rekening met de limieten van lichaam. Zij hebben angst voor een zware blessure omdat dit hun carrière in gevaar kan brengen. Angst moet niet negatief zijn, als je er gezond mee omgaat. Wilshere heeft nog veel te leren, hij moet vooral slimmer en doordachter worden. Dosering en moderatie in duels is hier één aspect van.

27 februari 2015 om 17:05

@dendbs

Nee, ben ik niet met je eens. Hij deelt ze uit dus moet ze ook kunnen incasseren. Als je zelf overtredingen maakt dan kun je ze terug verwachten, wat veel fans dan van hun eigen speler doen is zeggen; hier moet iets aan gebeuren, dit is niet normaal oftewel slachtofferrol.

Sommigen Chelsea fans hebben het over scheidsrechters en de hele Fifa/fa is tegen hun.
Sommigen Arsenal fans hebben het over tackles en dat hun er oh zo veel te verduren krijgen.

Voor de rest zou ik zeggen: Lees Jensor zijn stukje. Zit wel wat in vind ik....

27 februari 2015 om 16:25

Onbesuisd is wel het juiste woord. Hij gaat altijd overal vol in en het gevolg is dat hij zich vaak blessseert. Een deel van zijn blessures zijn inderdaad te wijten aan zijn gedrag op het veld. Dat Cascarino daar nu pas achter komt, vind ik wel gek. Dat is altijd al zo geweest.
Wilshere moet leren hoe hij tackles ontwijkt en hij moeten werken aan zijn zelfbeheersing want zijn kort lontje levert weinig op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren