Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blessuregevoelige Recoba laat contract bij Panionios ontbinden

Laatste update:

Alvaro Recoba heeft afscheid genomen van zijn ploeggenoten bij het Griekse Panionios. De Uruguyaanse aanvaller speelde anderhalf jaar voor de middenmoter en heeft zijn contract laten ontbinden. Het is nog niet bekend of de 33-jarige Recoba zijn loopbaan beëindigd of dat hij nog op zoek gaat naar een nieuwe club in bijvoorbeeld zijn vaderland.

/

Recoba maakte in Europa jarenlang furore bij Internazionale, waarvoor hij 175 competitiewedstrijden speelde. In de zomer van 2008 nam hij afscheid van de Italiaanse grootmacht en tekende hij een eenjarig contract bij Panionios. In de zomer verlengde hij deze verbintenis met nog een jaar.

Diverse blessures zorgden er echter voor dat Recoba dit seizoen nog maar nauwelijks in actie kwam voor de club. Hij speelde dit jaar vijf competitieduels mee en heeft de clubleiding woensdag verzocht om zijn contract te verscheuren. Het bestuur heeft die wens geaccepteerd: “We willen hem bedanken voor zijn periode bij de club en wensen hem veel geluk in zijn verdere leven”, luidt het statement van Panionios.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een heerlijke trap heeft die man! Jammer dat die zo weinig uit zijn carrière heeft gehaald..

Jammer, het was indd echt een prima spelverdeler..
Had hem graag zin vlammen op t wk

16 december 2009 om 17:12

Spelverdeler....? Onbekende speler voor je?

Recoba is een rechter- of linkeraanvaller met een schitterende traptechniek. Helaas te lang bij Inter gezeten.

16 december 2009 om 17:53

Te lang? Ik heb juist respect voor zo'n man dat hij zolang voor 1 topclub heeft gespeeld.
Beter dan al die andere voetballers die van club naar club hoppen, dat is geen clubliefde. wat die man heeft getoond noem ik clubliefde.

16 december 2009 om 18:32

Recoba speelde er eigenlijk tel ang want op een gegeven belanden hij te vaak op de bank en dat is zonde voor zo'n goed,grote speler.

16 december 2009 om 20:05

Recoba is een schaduwspits

Genoten van 'm. Was met z'n razendsnelle bal aanname en gevoelige trap een perfect verlengstuk naar de, toendertijd toch wat statige, spitsen van Inter.
"el Chino", bedankt voor de mooie tijd!

te lang bij internazionale gezeten hij had daar nooit een vaste basisplaats

Hy heeft in die 10 jaar bij Inter bijna 6 jaar op de bank gezeten en daartussen in was hij niet of nauwelijks basisspeler. Hy was in 2000 zelfs de best betaalde speler ter wereld met een salaris van 15 miljoen gulden. Maar daarnaast als hij speelde was het wel een genot om te zien. Jammer dat hij zo weinig speelde, ik hoop dat hij met Uruguay nog mee wil naar het Wk als ze hem terugroepen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren