Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blessure van Quilindschy Hartman is veel ernstiger dan eerder gecommuniceerd

Laatste update:

Arne Slot heeft meer informatie vrijgegeven over de ernstige blessure van Quilindschy Hartman. De linksback van Feyenoord, die tegen FC Utrecht (4-2 winst) een zware knieblessure opliep, komt naar verwachting het hele kalenderjaar niet meer in actie. Aanvankelijk meldde Feyenoord alleen dat Hartman het EK komende zomer sowieso zal missen.

Voor Hartman, die al eerder te maken had met een zware blessure aan zijn rechterknie, is de klap groot. "Hij was aan een heel goed seizoen bezig en werd door Ronald Koeman elke periode opgeroepen voor het Nederlands elftal", zegt Slot voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Volendam bij ESPN.

"Hij heeft in Oranje ook zijn debuut gemaakt (tegen Frankrijk, red.), scoorde gelijk, speelde goed. Iedereen was enthousiast. Het was niet uit te sluiten dat hij een transfer zou gaan maken komende zomer."

Afgelopen zondag ging het volledig mis voor Hartman. "Als je zo'n zware knieblessure oploopt doet dat met iedereen veel, laat staan als je het al hebt meegemaakt, laat staan als je nog zo jong bent."

Jan Joost van Gangelen vraagt Slot of het gaat om een afgescheurde kruisband. Vanwege de aangescherpte privacywetgeving mag de coach daar geen mededelingen over doen, toch geeft hij behoorlijk wat nieuwe informatie.

"We communiceren dat het een zware knieblessure is en dat het weleens zou kunnen zijn dat hij in het kalenderjaar 2024 niet meer gaat spelen." In het persbericht van Feyenoord stond alleen dat Hartman dit seizoen niet meer in actie kan komen.

Hartman gaat een zware periode tegemoet. "Hij is een positieve jongen. Gisteren was Hartman op de club. Dan is hij op dat moment weer vrolijk, maar we kunnen allemaal voorstellen dat hij 's avonds op de bank een ander gevoel heeft."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat heftig man, in de bloei van z’n carrière en op het punt om een stap te zetten. Veel beterschap toegewenst!

4 april 2024 om 18:42

Zo zeg dat wel. Die was echt wel klaar voor een stap hogerop. Ook voor Feyenoord wel een klap, want je mist nu je eerste linksback ook vrijwel de hele 1e seizoenshelft van volgend seizoen

4 april 2024 om 19:06

Ja heel zuur voor die jongen. Is in potentie een van de beste linksbacks van de wereld. Nog steeds natuurlijk alleen moet je maar kijken hoe zoiemand terug komt. Lijkt me ook echt een topgozer te zijn, maakt het extra naar.

4 april 2024 om 19:45

Van Nistelrooij had die pech tot 2x aan toe, werd toch nog 1 van de beste spitsen ter wereld, terwijl ie toch al aardig op leeftijd (25) toen ie eindelijk naar United ging.

Heel triest voor zo'n jongen, hopelijk komt hij na zo'n zware blessure straks weer op z'n niveau

Ligt het aan mij of komt deze blessure iets te vaak voor tegenwoordig..?

4 april 2024 om 18:46

Misschien door de overbelasting van spelers

4 april 2024 om 19:03

Dit is dus ook mijn vermoeden

4 april 2024 om 19:47

Het zou ook kunnen komen door vaker trainen/spelen op kunstgras. Dat is bewezen minder goed voor banden en spieren.

4 april 2024 om 18:47

Kan, maar vroeger had je veel minder media en aandacht erom heen... Maar het zou kunnen. Tegenwoordig ligt de intensiteit hoger in trainen en wedstrijden. Maar anderzijds is de kwaliteit in de medische staf ook gegroeid ten opzichte van 10 jaar geleden

4 april 2024 om 18:48

Die knieblessures blijven een ramp, met vaak blijvende schade als gevolg. Ronaldo, Adriano en Van Basten bijvoorbeeld.

4 april 2024 om 18:51

Zeker een ramp, volgens mij was het Marco zijn enkel die roet in het eten gooide op weg naar ‘s werelds beste voetballer ooit.

4 april 2024 om 18:55

Klopt, lees het nu ook. Was voor mijn tijd. Enkel, knie en onderbeen zijn de 3 horrorblessures die carrieres beeindigen. Minder bekend dat Marco, maar ook redelijk recent was Hofland die moest stoppen door zijn knie, Strootman die nooit meer zijn niveau haalde na zijn blessure.

4 april 2024 om 19:26

Hofland redelijk recent? Hij is 2012 gestopt...

5 april 2024 om 08:49

@drogba ik voel me oud nu. Realiserend dat 2012 12 jaar geleden is.

4 april 2024 om 18:58

Niet alleen tegenwoordig, bij mij is het alweer 15 jaar geleden en weet nog dat ik toen hetzelfde dacht als jij nu. Had er nog niet veel over gehoord, maar toen het mij overkwam hoorde ik het overal.

4 april 2024 om 19:04

Volgens mij loopt het procentueel niet op. Wel is het zo dat meer vrouwen zijn gaan voetballen dus misschien dat het daarom toeneemt in totaal en of meer aandacht krijgt. Veel vrouwen zaten eerder volgens mij op hockey en ook daar komt dit voor.

4 april 2024 om 20:18

Geloof ik niet, ik denk dat het eerder zo is dat spelers dankzij alle nieuwe behandelingen en fysiotherapie vaak weer in kunnen stromen op een vergelijk baar niveau als waar ze voor hun zware blessure zaten. Je ziet daardoor eerder dat spelers, ook als ze tijdens hun carriere te maken hebben gehad met veel blessure leed, eerder nog een paar jaar extra door kunnen spelen.

Zuur hoor, kan een blessure zijn met grote gevolgen voor zijn carrière aangezien dit op een cruciaal moment gebeurd en hij ook zijn plek in het nl basis team kan verleizen als zijn vervanger het goed doet

Standaard staat voor een kruisband tussen de 9 en 12 maanden.
Dan is einde jaar toch een eenvoudige rekensom?

4 april 2024 om 19:58

Bij topsporters over het slgemeen 6 tot 9 maanden. Maar de rekensom komt op hetzelfde uit 😉

Was al bekent dat ie ook start volgend seizoen niet kon starten

4 april 2024 om 18:45

Maar het was dus niet bekend dat ie dit hele Kalenderjaar er uit zou liggen. Dus je ziet m pas rond winterstop volgend seizoen weer op het veld

Waar slaat dat tegenwoordig toch op dat ze niet mogen zeggen wat die afgescheurd heeft. Zijn dat allemaal aluminiumfoliehoedjes dragers ofzo.

4 april 2024 om 19:02

Ik weet niet of je onder een steen geleefd hebt, maar er bestaat sinds een aantal jaar privacywetgeving. En die gaat heel ver. Als jij je baas belt en je zegt dat je de griep hebt, mag je baas zonder jouw toestemming niet eens tegen je collega's zeggen dat je de griep hebt ivm jouw privacy. Dus als het niet expliciet aan Hartman gevraagd is of ze het mogen delen, dan mogen ze niet zeggen wat hij heeft.

4 april 2024 om 19:24

Sterker nog, zelfs als de speler toestemming geeft aan z'n werkgever om het te communiceren mag het waarschijnlijk niet, omdat dat geen vrij gegeven toestemming is ivm de arbeidsverhouding. De speler zal het dus zelf moeten communiceren

5 april 2024 om 07:55

Deze informatie lag blijkbaar onder een andere steen ;p

Pff enorm zuur voor Feyenoord en met name voor Hartman. Was goed bezig en had waarschijnlijk een basisplaats bij het Nederlands Elftal gehad komend EK. Wordt een lange periode van herstel, zeker gezien het feit dat hij eerder een zware blessure heeft gehad aan dezelfde knie..

Wat onwijs zuur. Is het altijd, maar vooral voor hem na zo'n goed seizoen met waarschijnlijk een EK voor de boeg en een mooie transfer.

Dit is een driedubbele tegenvaller. Te weten voor Quilindschy Hartman zelf, voor Feyenoord en ook voor Oranje. Hopenlijk valt de schade uiteindelijk nog mee.

Ah wat zonde voor Feyenoord, Oranje en hemzelf. Ben geen Feyenoorder maar vind het een mooie vent, absoluut eentje in de categorie ‘beoordeeld een boek niet op de kaft’. Wens hem veel sterkte en beterschap, hoop dat hij op niveau terugkeert en zich verder weet te ontwikkelen. Dit kost hem een eindtoernooi met Oranje en een mooie transfer, hopelijk zit dit er nog voor hem in, later in z’n carrière.

Dit gun je geen enkele speler. Sterkte en spoedig herstel gewenst

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren