Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blanc waarschuwt kaartenpakker: ‘Mourinho zal de boel weer opstoken’

Laatste update:

Paris Saint-Germain ontvangt dinsdagavond Chelsea in Parijs, in de knock-outfase van de Champions League. Vorig seizoen sneuvelden de Fransen in de kwartfinales tegen the Blues, maar trainer Laurent Blanc hoopt dat er nu wél verder gebekerd wordt. Hij waarschuwt zijn spelers alvast voor de trucjes die de tegenstander zou kunnen uithalen, om de thuisploeg op te fokken en over de schreef te laten gaan.

/

Met name Marco Verratti zal ervoor moeten waken, zich op te laten jagen. De pas 22-jarige Italiaan werd in zijn prille carrière al vijf keer met rood van het veld gestuurd en haalt ook qua gele kaarten vrijwel altijd de dubbele cijfers in een seizoen. “Er zal morgen veel druk liggen bij de spelers en Marco is een jongen, die zijn verantwoordelijkheid altijd pakt. Maar hij moet zichzelf wel onder controle zien te houden”, raadt Blanc aan.

“Hij zal aan moeten tonen dat hij op dat vlak vooruitgang heeft geboekt. Ik ken José Mourinho een beetje, hij zal het vuurtje vast weer willen opstoken. Snap je wat ik bedoel? Onze spelers moeten het hoofd dus wel koel houden, niet op alles reageren en vooral kalm blijven. Gele kaarten moeten we vermijden, schorsingen ook. Zo veel spelers staan er niet tot onze beschikking”, aldus Blanc.

Denk je dat Paris Saint-Germain thuis wint van Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat Chelsea toch wel een beter team heeft, denk dat ze t op een gelijk spelletje gaan gooien en dan thuis afmaken.

16 februari 2015 om 17:07

PSG gaat door! Zlatan prikt er wel een paar in, uit lekker counteren met lavezzi en lucas

16 februari 2015 om 17:16

Dit PSG zal echt niet van Chelsea winnen.....laten we wel eerlijk zijn he....

16 februari 2015 om 17:16

lucas speelt niet helaas

16 februari 2015 om 17:17

Lucas heeft een blessure en PSG is geen counterploeg van wat ik heb gezien is het een team dat voornamelijk op balbezit wil spelen en daarbij wanneer is Chelsea voor het laatst door een topploeg weggecounterd ?

16 februari 2015 om 17:17

kevin waarom niet de bal is rond toch?

16 februari 2015 om 17:20

Hahahhaha. Lekker makkelijk gezegd. Chelsea is dit seizoen zo volwassen en sterk dat ik PSG weinig kans geef.

16 februari 2015 om 17:34

Klopt.maar PSG speelt zo slecht...maargoed je hebt gelijk hoor de bal is idd rond...maar Denk toch wel dat de meerderheid zullen zeggen dat Chelsea doorgaat tenkoste van PSG

16 februari 2015 om 17:35

misschien word het lastig om door te bekeren maar dat is net zo lastig voor chelsea als dat voor psg is en ik zou maar niet te bij worden als ik jou was psg speelt anders in de champions league dat kon je zien tegen barca thuis zonder zlatan en silva.. dus ik denk dat jij een beetje te makkelijk praat en over volwassen gesproken met opzet wedstrijden verliezen zodat je een week rust hebt voor de wedstrijd tegen psg uit. ik vraag me af wie hier nou makkelijk zit te praten.

16 februari 2015 om 17:37

chelsea kevin@ ja klopt chelsea is ook wel de favoriet maar ja kijk de finale die jullie hadden gewonnen tegen bayern dat had NIEMAND verwacht

16 februari 2015 om 17:37

kevin@ dus ik denk dat we wel kunnen stunten! succes!

16 februari 2015 om 17:42

Chelsea gaat door

16 februari 2015 om 17:44

Nou Over Bayern Munchen ...als Bayern goed had gespeelt ja..penalty benut....waren julie idd terecht de winnaar maar zij deden dat niet en Chelsea deed het wel..over het voetbal hebben we het niet over..want iedereen heeft een mening erover. Verdedigen voetbal is ook voetbal,en tegen bepaalde clubs moet dat wel...en als we het over vroeger hebben..de WK Finale van Nederland - Spanje hebben we ook alleen maar verdedigt...en 1 goeie kans van Robben alleen die ging er niet in maar als die erin zat en we winnen met 1 - 0 hoor je ook niemand klagen over verdedigt voetbal....dusja...maar idd Succes morgen !

16 februari 2015 om 17:55

kevin@ mooi gesproken! maar bereid je voor op een pak slaag dinsdag

16 februari 2015 om 18:05

LOL oke..maar hoezo heeft Chelsea met geluk gewonnen en doorgegaan ? Ze hebben uit 3 - 1 verloren en thuis 2 - 0 gewonnen ? dat is toch in mijn ogen verdiend of niet ?

16 februari 2015 om 18:11

maar we zullen zien Morgen om 20:45 PSG - Chelsea We zullen zien oke ? maar kun je wel alvast paar tissues klaar zetten.....denkt eerder dat Chelsea PSG een pak slaagt geeft :P Fijne avond nog !

16 februari 2015 om 18:11

geluk hoort bij voetbal.. maar de kwartfinale van vorig jaar was voor mij echt zuur omdat chelsea uit in mijn ogen een onverdiende penalty kregen anders hadden ze niet gescoord en thuis zlatan geblesseerd was en psg veel slechter speelde en zonder zelfvertrouwen en vervolgens in de 90ste minuut een doelpunt tegen kregen dat was gwn zuur en ik denk dat psg toen wel had verdiend om door te gaan maar goed buiten dat om denk ik dat ik voor ons beiden spreek wanneerik zeg dat je een voordeel hebt als je de return thuis speelt en dat is nu weer het geval

de kaarten die verrati pakt zijn soms zo dom en het probleem ligt vooral in zijn opvliegend en impulsief karakter .
dat verrati zoveel kaarten pakt heeft dan ook totaal niets met mourinho te maken .... het lijkt er sterk op dat vooral blanc nu mindgames aan het spelen is en de boel aan het opnaaien is ..... beetje doorzichtig !

Vorig jaar zou ik gezegd hebben dat Psg Chelsea met gemak zou uitschakelen. OK Chelsea was onverdiend doorgegaan maar dat is voetbal. Nu ziet het er somber uit voor Psg. Want Chelsea heeft nu Fabregas en Costa toch wel de belangrijkste schakels. Verder is Chelsea ook echt in vorm terwijl Psg bezig is aan een heel matig seizoen. Hopelijk worden de rollen omgedraaid en gaat Psg onverdiend door want dit Chelsea wilt denk ik geen andere ploeg treffen.

16 februari 2015 om 19:35

Hoe zo onverdiend. In Parijs was het echt slecht maar in Londen was Chelsea echt beter hoor.

Ik zie chelsea nu eerder winnen dan vorig seizoen en dat komt maar door 1 speler; matic. Het centraal duo van chelsea was vorig seizoen gewoon veel te zwak. Matic is degene die we toen nodig hadden. En nu fabregas er ook bij is hebben we een geweldig duo op het middenveld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren