Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bizarre slotdag van transfermarkt voor QPR-spits: ‘Dit is pure hebzucht’

Laatste update:

De laatste dag van de transfermarkt is altijd hectisch, maar wat DJ Campbell op 31 januari beleefde was wel erg bijzonder. De 31-jarige spits van Queens Park Rangers had in de ochtend een afspraak met een manager van een club, staakte de gesprekken om te praten met een delegatie van een andere vereniging, vertrok daar weer met de noorderzon om weer naar een andere club te luisteren en uiteindelijk eindigde de dag zoals die was begonnen.

/

Campbell had in de ochtend een ontmoeting met Ian Holloway, oefenmeester van Crystal Palace. De aanvaller ging echter niet in op de avances van de coach en hij opende de onderhandelingen met Hull City. Rond lunchtijd zeiden Campbell en zijn gevolg even wat eten te gaan halen, maar ze kwamen niet terug: ze zetten koers richten Blackburn om te praten met Blackburn Rovers.

“Wat een gebrek aan respect”, baalt Hull-manager Steve Bruce. “Dat ze weg zijn gegaan vind ik niet erg, maar de manier waarop is schokkend. Ze zeiden ergens een lunch te gaan nuttigen, maar pas een paar uur later kwamen wij erachter dat ze helemaal niet terug kwamen. Het is pure hebzucht. Wees gewoon een vent en vertel ons wat je van plan bent.”

Campbell zelf is zich van geen kwaad bewust. “Ik reed helemaal naar Hull om naar het voorstel te luisteren, maar het was helemaal niks. Ze hebben mijn tijd en de tijd van mijn familie verpest.” Het kon nog erger voor Campbell: hij arriveerde niet op tijd in Blackburn om te onderhandelen met de plaatselijke trots en dus eindigde de dag voor hem zoals die begonnen was. Als speler van Queens Park Rangers.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Karma, als zo met mensen omgaat verdien je dit

Zuur zeg voor hem. In de zomer dan nog maar eens proberen om een transfer te maken. Bij QPR kom je haast niet aan de bak en zeker met die nieuwe aankoop Remy van O' Marseille.

2 februari 2013 om 12:23

Dus jij vindt het vervelend voor hem? Ik heb totaal geen respect voor zulke spelers en ben blij dat het hem niet gelukt is. In mijn ogen een misselijke streek om te zeggen dat je gaat lunchen maar vervolgens niet terug te komen.

Lang leve de vrije markt

Rare dag voor Campbell eerst gaat hij naar zijn ex-coach Holloway, dan gaat hij naar Hull City en dan naar Blackburn wat levert hem het op helemaal niks. Naar mijn mening had hij naar Crystal Palace moeten gaan want hij werkte bij Blackpool met veel succes met Holloway,

De hele dag denkt hij 'eindelijk kan ik weer gaan ballen' en eind van de dag zit je nog vast bij club, waar je juist weg wilt. Weinig respect naar de voetballer toe.

2 februari 2013 om 13:03

Je kunt je ook afvragen waarom ze niet eerder die gesprekken gestart zijn. Die huil verhalen van die voetballers altijd! De transfermarkt is open vanaf 1 Januari, niet vanaf 30 Januari, dus die geldwolf zat waarschijnlijk de hele maand te hengelen naar het beste salaris.
En wie het onderste uit de kan wil, krijgt de deksel op de neus.

Zeg dan gewoon dat je het niet accepteert, in plaats van zo sluw weg te gaan. Lekker voor hem, ik hoop dat hij de bank voortaan lekker warm houdt

Misschien was het aanbod wel zo schaamteloos slecht dat je er geen tijd aan gaat verspillen, dat kan ik prima begrijpen.

2 februari 2013 om 14:14

Zeg dat dan ! Maar ga niet zeggen "ben zo terug hoor ff lunchen ".

3 februari 2013 om 00:03

Erg onrespectvol , dat moet hij of zijn zaakwaarnemer dan gewoon aangeven en niet zo achterbaks doen

Wat een gebrek aan respect zeg. Zet hem maar even een tijdje op de bank ofzo

Misschien is dit wel positief voor Campbell. Hij heeft het bij Ipswich town goed gedaan, en misschien krijgt hij nu wat meer speeltijd onder Redknapp. Neemt niet weg dat dit gedrag asociaal is.

Welcome to the wonderful world of football.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren