Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bizarre beelden in de Bundesliga: fan betreedt veld en spreekt spelers woest toe

Laatste update:

De selectie van Darmstadt 98 is zaterdagmiddag woedend toegesproken door een supporter van de harde kern, zo is te zien op beelden van Viaplay die maandagmiddag naar buiten zijn gekomen. De huidige hekkensluiter van de Bundesliga verloor op eigen veld kansloos van FC Augsburg: 0-6.

Op beelden is te zien dat de supporter in het vijfmetergebied de voltallige selectie, inclusief trainer Torsten Lieberknecht en zijn technische staf, op woeste wijze staat toe te spreken. Nadat de fan zijn verhaal heeft gedaan keert hij onder applaus van enkelen van hen terug naar zijn plek op de tribune.

Darmstadt, dat vorig seizoen promoveerde naar de Bundesliga, ging dit weekend voor de vijftiende keer in 24 competitiewedstrijden onderuit. Augsburg gebruikte de thuisploeg als speelbal en stond na een half uur al met 0-5 voor. De angst voor directe degradatie neemt daardoor weer verder toe.

De club staat op de laatste plaats met dertien punten, drie punten achter nummer zeventien FSV Mainz 05. FC Köln, dat momenteel plaats zestien bezet, staat op zeventien punten en speelt als het die plek vasthoudt aan het einde van het seizoen play-offs om promotie/degradatie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volkomen terecht dat dit eens gebeurt. Ze staan onderaan in de competitie en de supporters willen graag op het hoogste niveau actief blijven. Die spelers moeten wat harder werken, want anders wordt het nooit wat. Klasse van die man om het voortouw te nemen.

4 maart 2024 om 16:37

Nouja, de selectie staat niet bol van de kwaliteiten. Dus een langer verblijf in de Bundesliga is misschien wat ambitieus. Maar ik heb een gedeelte van de wedstrijd gezien. Het zag er nogal lamlendig uit. Middenveld werd keer op keer overlopen en waardoor de verdedigers het ook niet meer wisten waar ze het moesten zoeken. Kwalitatief niet goed genoeg zijn mag. Maar het mag nooit schorten aan de inzet. Overigens valt die Franjic mij tegen. Werd als een belofte gehaald naar Wolfsburg maar laat eigenlijk weinig zien, ook bij Darmstadt niet.

4 maart 2024 om 17:21

Totaal idioot dat dit gebeurt. Dit zorgt er alleen maar voor dat meer van dit soort idioten denken dat zoiets normaal is.

4 maart 2024 om 18:39

En als dank zou ik hem een stadionverbod van 5 jaar geven voor het betreden van het veld. 👍

Tja..als de trainer het niet doet he!

Je gaat je als volwassene toch niet staan laten afblaffen door zo'n gek van de tribune die zelf in zijn leven waarschijnlijk ook niets heeft gepresteerd wat het vermelden waard is? Ik zou toch passen en even een blokje omlopen.

4 maart 2024 om 17:08

Ik hoorde de commentator zeggen dat het een mooie traditie is. Laten we hopen dat t traditie is dat een supporter elke keer de selectie mag toespreken, in goede en slechte tijden en dat ze daarom zo rustig wachtten. Want als dit een eenmalige actie is zou ik die gast ook wel even wat terugzeggen.

4 maart 2024 om 17:09

Tja het gebeurt en ze laten het gebeuren. Hierin komt een hoop terug van wat er allemaal mis is in de maatschappij.

Hij gaat onder applaus terug de tribune op. Hoe dan? Je lacht je toch de ballen uit je broek.

4 maart 2024 om 17:15

Dit zijn wel de gasten die wekelijks een vermogen uitgeven om deze 11 losers op het veld te zien spelen en spenderen wekelijks vrije tijd uren om choreos etc. te maken. Ze hebben genoeg te zeggen over hoe Darmstadt speelt en al helemaal als je word afgeslacht door Augsburg met 0-6. Die spelers in het veld zijn maar een stel passanten. Duitsers zijn op voetbal cultuur gebied heel anders dan Nederlanders, dus jullie gaan dit sowieso niet begrijpen.

4 maart 2024 om 17:26

Helemaal mee eens maar dat gaan dagjesmensen sowieso niet begrijpen of de mensen die altijd achter de tv zitten. Spelers en staf zijn passanten, supporter ben je voor het leven

4 maart 2024 om 18:39

Eens!

De supporters zijn de club.

4 maart 2024 om 18:41

Als ze het te duur vinden of het niet kunnen betalen dan hoeven ze niet te komen. Dit soort idioten moet je buiten houden bij je club.

4 maart 2024 om 22:17

Haha wat een grap. Dit zijn gasten die de stadion beleving in Duitsland maken zoals die is. Stoppen hun ziel en zaligheid in de club. Wie denken de spelers wel niet dat ze zijn om voor het vermogen dat ze verdienen niet 200% te geven voor de club. Ze lopen erbij als een stel lapzwansen.

5 maart 2024 om 17:53

Jij wil het gewoon niet snappen

4 maart 2024 om 18:20

Afblaffen? Misschien is ie gewoon gepassioneerd en zegt ie het allemaal heel netjes.

4 maart 2024 om 20:05

De boodschap klopt toch gewoon, wat heeft wat die man zelf heeft gepresteerd ermee te maken?

Je kunt zeggen wat je wil maar hij bracht het wel met overtuiging.

Hoe kan je ook zo hard verliezen van Augsburg die dit seizoen ook volledig bagger speelt. Goed dat deze supporter de spelers de spiegel voorhoudt. Laag gaat Darmstadt toch wel eindigen, maar als je in dit soort wedstrijden de kansen niet pakt, gaat het ook nooit wat worden.

Ondanks dat het "niet mag" zijn dit wel echt geweldige beelden! Je ziet de emotie bij iedereen in de ogen.

Hmm niet zo'n fan van het feit dat dit op het veld gebeurd, daar heeft hij niets te zoeken. Ik zie dan liever zo'n gast bij de bus die mannen een sessie geven. Het lijkt in ieder geval wel aan te komen bij de spelers.

Deze man leeft nog in het verleden. Toen lokale voetballers nog trots waren om voor de club uit hun eigen regio te mogen spelen. Nu is minstens 3 kwart "import" en hebben die gasten totaal geen interesse of binding met de fans. Het zijn gewoon werknemers geworden. Munten harken en zo snel mogelijk een transfer afdwingen met de daarbij behorende loonsverhoging.

Moet me denken aan die keer dat supporterd van ADO de training kaapten en ze met zo n flapover gingen uitleggen hoe de spelers moesten spelen. Die beelden waren echt hilarisch.

Ik vind het heel mooi eerlijk gezegd en ook heel erg Duits. Duitsland is het enige voetbal top land waar het nog voor mij echt voelt als een volks sport. De kaarten zijn er een stuk goedkoper en je hebt overal erg trouwe fans. Uiteindelijk zijn de meeste voetballers niet zo veel meer verbonden met de clubs en je kan je ook af vragen wie die jongen is om een stel volwassenen te vertellen hoe ze meer moeten geven, maar het zijn wel de echte fans die daar hun hele leven mee bezig zijn en het is ook na een 6 goal afslachting thuis nota bene en dan tegen Augsburg ook nog. Zolang het niet agressief is vind ik het mooi.

Tja ik vind dit complete onzin en zeer jammer dat dergelijke figuren een platform krijgen van de club.het is al een half wonder dat een club als Darmstadt in de Bundesliga speelt. ik zou zeggen, geniet ervan zolang je kan want verwonderlijk is jet toch niet dat zij zullen zakken.Om dan verplicht te worden naar zo'n clown te luisteren die waarschijnlijk z'n veters niet kan strikken is complete waanzin.wil je de club runnen? Investeer dan, betaal de lonen en zet het beleid uit. Maar ga niet zoals een doorgesnoven idioot de spelers en staff uitkafferen.Jonge mensen zien deze beelden en denken nu dat dit gedrag ok is. Dat is het niet: het is intimidatie, platvloers en onfatsoenlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren