Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bizar ritueel ‘gekke’ cultheld onthuld: ‘Hij begon te praten tegen zijn benen’

Laatste update:

Paulo Wanchope heeft naar eigen zeggen met veel opmerkelijke spelers samengespeeld, maar volgens de Costa Ricaan was Paolo Di Canio wellicht de meest memorabele. De oud-aanvaller van onder meer Manchester City zegt in gesprek met de Daily Mail dat hij tussen 1999 en 2001 met de Italiaan bij West Ham United zat en dat zijn ploeggenoot een opvallend ritueel had.

"Gepassioneerd, gek… Op de dag van de wedstrijd, was zijn stemming zowel heel serieus als krankzinnig. Hij zat vlak voor de wedstrijden in de kleedkamer en begon te praten tegen zijn benen. Hij was volledig in zijn eigen wereldje. Geconcentreerd. Hij vertelde zijn benen dat ze voorbereid moesten zijn en dat ze dit of dat moesten gaan doen", aldus de 71-voudig international.

"Ik zat op de bank toen hij die bekende volley maakte tegen Wimbledon. Wow! Hij deed zoiets wel iedere dag op de training", vervolgt Wanchope, die bij West Ham ook samenspeelde met onder meer Rio Ferdinand, Joe Cole, Frank Lampard en Michael Carrick. "Dat was wel een elftal zeg. Die jonge gasten hadden echt een geweldige mentaliteit. Ferdinand en Lampard deden altijd extra werk. Het zijn zulke details die ze tekent."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik herinner hem alleen aan zijn hitlergroet en rare fascistische opmerkingen. Idioot

4 januari 2018 om 16:44

Die bal die hij ving op randje 16, toen de keeper van de tegenstander geblesseerd op de grond lag, die staat me anders ook nog helder op het netvlies. Een speler van uitersten.

Deze man was/is zo gek als ze maar komen, even geniaal als raar.

Een van de allerbeste die West Ham had in de afgelopen 20 jaar. Een gek, maar een absolute lieveling van de supporters vanwege zijn passie en voetbalkwaliteiten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren