Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

BILD verzekert: positie van Joachim Löw wankelt na totale ramp

Laatste update:

Joachim Löw moet vrezen voor zijn baan, zo luidt de conclusie van BILD na de historische afstraffing van Duitsland tegen Spanje in de Nations League. Die Mannschaft ging met 6-0 onderuit en leed de grootste nederlaag sinds een oefenduel met Oostenrijk in 1931 (0-6). Das Jogi-Desaster kopt de populairste krant van Duitsland dinsdagavond: de ramp van Löw.

"De positie van Löw wankelt! Een kleine zeven maanden voor het begin van het EK moet de DFB de vraag beantwoorden of Löw nog steeds de juiste man is voor het toernooi. Kan erop vertrouwd worden dat hij Duitsland naar succes leidt op het EK? Of is het inmiddels logisch om na te denken over alternatieve bondscoaches als Ralf Rangnick (62) or Stefan Kuntz (58)?", doelt de krant op respectievelijk een clubloze trainer en de bondscoach van Duitsland Onder-21. "Teammanager Olivier Bierhoff heeft duidelijk aangegeven dat Löw op basis van zijn resultaten beoordeeld zal worden..."

"De 0-6 is natuurlijk de grootste nederlaag in het veertienjarige dienstverband van Löw. Het was krachteloos, verdedigend zwak en kansloos. Voor de derde keer op rij gaat het mis in de groepsfase: na het WK 2018 en de vorige Nations League gebeurt het nu weer. Van de laatste dertien groepswedstrijden wonnen we er maar drie: tegen Zweden en tweemaal tegen Oekraïne. Maar het was niet alleen de verdediging die hopeloos was. Toni Kroos en Leon Goretzka, de sterren op het middenveld, kregen de wedstrijd nooit onder controle. Op de linkerflank werd Philipp Max dolgedraaid door Ferrán Torres. Tornado's Serge Gnabry, Timo Werner en Leroy Sané waren volledig uitgeraasd. Een leider als Joshua Kimmich (geblesseerd, red.) ontbrak."

Löw wil na de vernedering niet ingaan op vragen over zijn toekomst. "Of ik me zorgen moet maken om mijn baan, moet je aan anderen vragen", wordt hij geciteert door SPORT1. In het televisie-interview na afloop maakt de keuzeheer een aangeslagen indruk. "Het is lastig te verklaren. Alles ging mis. In de tweede helft probeerden we druk te zetten en te scoren om terug te komen in de wedstrijd, maar Spanje was beter, sneller en zorgvuldiger. We waren kansloos."

Kijk hoe makkelijk Spanje erdoorheen komt. Zie het ongeloof bij Duitsland... ??

Geplaatst door voetbalzone op Dinsdag 17 november 2020

In Duitsland wordt de roep om de terugkeer van Thomas Müller, Jérôme Boateng en Mats Hummels na de oorwassing tegen Spanje nog groter. De drie voormalige sterspelers werden door Löw vorig jaar afgedankt, maar de bondscoach van Duitsland wil het daar na afloop niet over hebben. "We geloven in de spelers die we hebben. Vanavond hebben we gezien dat de ontwikkeling van het team niet op het niveau is waarop we dachten te zijn."

De Duitse voetbalbond laat in de persoon van teammanager Bierhoff weten dat de positie van Löw absoluut niet onder druk staat. "We vertrouwen Joachim Löw nog steeds, geen twijfel over mogelijk." Over de wedstrijd zegt Bierhoff: "We moeten deze nederlaag eerst verwerken, dat zal even duren. Alles ging mis. We verloren de bal gemakkelijk en het team viel uit elkaar, dat zou niet mogen gebeuren. We maakten geen tackles en hielden niet in balbezit. We moeten hiervan leren en de goede conclusies trekken."

Moet Joachim Löw worden ontslagen bij Duitsland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die hadden ze allang moeten bedanken voor de bewezen diensten. Sinds het WK 2018 gaat het alleen maar achteruit.

Er is in het voetbal een tijd van komen en een tijd van gaan en dat is voor Joachim Low niet anders.

Ongelooflijk dat ze low alsnog laten zitten. Ik snap dat ze hem niet op basis van deze nederlaag willen ontslaan, maar het is al jaren niks meer. Het is beter voor het nationale team als er een frisse wind komt.

Gewoon muller en hummels terughalen en misschien boateng, er zit totaal geen persoonlijkheid in het team. Je hebt gewoon een muller nodig. Kroos en gundogan kunnen ook echt niet meer mee

18 november 2020 om 00:59

Ja dat zagen we op het Wk en toen ging iedereen roepen dat ze moeten door selecteren en afscheid moet nemen van die spelers,en nu opeens moeten ze weer teruggehaald worden en Kroos en Gundogan moeten nu weg

18 november 2020 om 08:55

@recoba19 natuurlijk moet er soms door geselecteerd worden, maar om muller kun je toch niet heen. Heb je hem het laatste jaar wel gezien in de CL en de competitie? Enorm veel assists, goals, hard werken, slim, altijd goed enz enz.
Hij zou met een gebroken been nog in de basis horen bij dit team.

18 november 2020 om 01:15

Tja daar heb je wel gelijk in, maar desondanks zou Löw alsnog de deur gewezen, zijn voetbal sinds het WK 2018 is sindsdien niet meer aan te zien, Duitsland speelt heel droog de laatste tijd en die Löw begint af en toe ook hele rare basiswissels te maken met dit “verjongde” Duitsland terwijl ze toch wel kwalitatief goede spelers hebben.

En terecht bakt er al jaren niks meer van. Domme keuzes gemaakt met spelers die niet meer opgeroepen worden.

Heb al een paar jaar her idee dat hij aan vervanging toe is, want het is echt keihard bergafwaarts gegaan, eigenlijk al na het WK.

Opzienbarend idd 0-6. Maar totale ramp? Nog altijd maar een spelletje tussen 11 mannen die in Duitsland en 11 die in Spanje tussen de dijen van hun moeder uit zijn gekropen. En Spanje schiet er 6 meer in het netje. Meer is het eigenlijk niet. Ramp vind ik overdreven. Bij de echte toernooien staan de Duitsers er wel weer. Of niet. Hoe dan ook zal de zon op blijven komen en onder blijven gaan in hetzelfde ritme.

Kan niet wachten om Muller weer in het Duitsland shirt te zien als er een nieuwe trainer is

18 november 2020 om 08:18

Helemaal met je eens, vooral na dat wonder-seizoen van hem afgelopen jaar waarin hij ook pas later mocht starten. Ook kan ik niet wachten om Hummels weer te zien schitteren in het wit-zwart, speelde een enorm sterk seizoen bij Dortmund vorig jaar.

Löw neigt er soms naar heel hip en alternatief ‘next level achting’ te willen doen qua selectiebeleid en opstellingen. Tot het onlogische aan toe. Beetje wat Guardiola inmiddels ook al enige tijd doet. Wanneer je dan niet wint kun je tegengas verwachten. Zeker in een land waar resultaat heiliger dan heilig is.

Flick in een dubbelfunctie? als dat tenminste nog toegestaan is tegenwoordig door de Fifa. die had het bij Bayern aardig snel op de rit

18 november 2020 om 08:19

Met Football Manager mag het nog wel, dat is inmiddels mijn leidraad geworden op het gebied van regels

Het wk in Rusland was al drama en toen had iedereen verwacht dat het einde oefening zou worden. Low heeft het in het verleden goed gedaan door het wk te winnen maar de laatste 2 jaar is het stukken minder. De kranten zullen morgen wel los gaan in Duitsland ben benieuwd

Hopelijk gaat die Löw er nu eindelijk uit, na het WK van 2018 had hij er al uit gemoeten.

14 jaar is ook gewoon te lang als bondscoach als je ook eenmaal succes heb geboekt is de motivatie ook een beetje weg denk ik, dat zie je ook terug op selectiebeleid en uitslagen. Ik zou voor een frisse wind gaan.

Waarom zou zoiets Duitsland niet een keer kunnen gebeuren? Spanje had het tegen Nederland, Barcelona tegen Bayern en de Brazilianen tegen diezelfde Duitsers. Argentinië met Messi had het ook tegen de Duitsers in 2010. Bierhoff zei het goed, het is een kettingreactie die op zo’n moment door een ploeg gaat. Een team kan verlamd raken. Dat staat los van een gezonde discussie over een vervolg met Löw.

18 november 2020 om 09:05

Het feit blijft wel dat Low al jaren rare beslissingen maakt. Zelfs toen ze het WK wonnen was er veel kritiek uit eigen land op hem. Momenteel kan die zijn eigen fouten niet toegeven. Spelers als Stark en Koch opstellen ten faveure van Hummels of Boateng snapt niemand. Zijn lievelingetje Kroos moet altijd spelen, maar een Muller in topvorm wordt niet teruggehaald. En wat doet een centrale verdediger op de rechtsback positie? Dat is toch onbegrijpelijk.

18 november 2020 om 09:38

Dat hij rare beslissingen neemt ben ik met je eens. Beetje net als Guardiola. Kijk mij eens revolutionair en vernieuwend zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren