Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

BILD maakt plan Bayern bekend: alleen overname bij winst van treble

Laatste update:

Ivan Perisic wordt dit seizoen door Bayern München gehuurd van Internazionale en de Duitse topclub heeft een optie tot koop in de huurovereenkomst met i Nerazzurri. BILD schat de kans echter klein dat der Rekordmeister twintig miljoen euro naar Milaan gaat overmaken voor de Kroatische aanvaller. Alleen de eventuele winst van de treble zou daar naar verluidt verandering in kunnen brengen, al slaagde de club daar in het 120-jarige bestaan slechts één keer in.

Met Philippe Coutinho, Perisic en Álvaro Odriozola bevat de selectie van Bayern momenteel drie huurlingen, die formeel tot 30 juni op de loonlijst staan. Door de coronacrisis zal het restant van de knockout-fase van de Champions League in augustus in Lissabon worden afgewerkt. De Duitse topclub wil Coutinho en Perisic dan ook graag nog twee maanden langer huren, al is niet duidelijk of men dan ook het volledige salaris moet uitkeren. Onduidelijk is ook wat er met Odriozola, die nauwelijks aan spelen toekomt bij Bayern, gaat gebeuren.

BILD stelt dat Bayern de optie tot koop van Coutinho sowieso niet gaat lichten, onder wat voor omstandigheden dan ook De kersverse landskampioen moet namelijk dan liefst 120 miljoen euro aan Barcelona betalen, plus een akkoord met een van de best betaalde voetballers ter wereld bereiken. Ook een definitieve overname van Perisic is op dit moment niet aan de orde. Afgezien van de hoogte van de transferclausule staat de Kroaat voor vier miljoen euro per jaar op de Milanese loonlijst.

Bayern schuift de beslissing over het wel of niet aantrekken van Perisic, eventueel tegen een lager bedrag, door naar het einde van de zomer, zo klinkt het. In Beieren verwacht dat de financiële gevolgen van de coronacrisis pas komend seizoen écht duidelijk zullen worden en de winst van de DFB Pokal en de Champions League zouden een welkome opsteker zijn. Een zege op het Bayer Leverkusen van Peter Bosz, begin volgende maand, betekent extra inkomsten van ongeveer 4,5 miljoen euro voor Bayern.

Het bereiken van de Champions League-finale betekent vijftien miljoen euro extra aan inkomsten en de winst van het toernooi nog eens vier miljoen euro extra. Onder dergelijke omstandigheden zou Bayern het zich wél kunnen veroorloven om Perisic aan te trekken, al zal Inter in dat geval nog steeds de hoofdprijs willen. De 31-jarige aanvaller schommelt bij Bayern tussen bank en basis: 29 duels in alle competities, waarvan 15 als basiskracht. Daarin was de ex-speler van Borussia Dortmund en VfL Wolfsburg goed voor zes goals en zes assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Odriozola wordt ook gehuurd. Dat zijn volgens mij toch echt 3 huurlingen. Wat zijn de plannen van Bayern met hem eigenlijk?

24 juni 2020 om 21:08

Is die niet voor 2 seizoenen gehuurd?

24 juni 2020 om 21:18

heeft voor de corona nauwelijks de tijd/kans gehad om iets te tonen. Zal dus echt afhangen van of hij de laatste wedstrijden van het seizoen nog de mogelijkheid heeft om iets te laten zien lijkt mij.

als Sane komt verwacht ik niet dat Bayern Perisic ook gaat houden. ze hebben namelijk ook Coman nog

24 juni 2020 om 23:32

Dat zou je denken ja, maar Coman heeft al aangegeven gewoon te blijven als Sané komt. Verder zou ik als Bayern zijnde Coman ook houden omdat ze anders te weinig flank spelers hebben

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren