{/embed}", "url" : "https://www.voetbalzone.nl/nieuws/bilal-basacikoglu-het-ging-helemaal-verkeerd-tegen-meneer-kuwas/313657", "datePublished": "2017-09-22T20:10:00+02:00", "dateModified": "2017-09-22T22:50:00+02:00", "author": { "@type": "Person", "name": "Justus Dingemanse" }, "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Voetbalzone", "logo": { "@type": "ImageObject", "url": "https://static.voetbalzone.nl/reskin/images/VZ Master Logo White Transparent.svg" } } }

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bilal Basacikoglu: ‘Het ging helemaal verkeerd tegen meneer Kuwas’

Laatste update:

Deze week kan in de FIFA18 Xperience op Utrecht Centraal de nieuwe game van EA Sports voor het eerst gespeeld worden. Voetballers van verschillende clubs komen op het evenement af en Voetbalzone is de hele week aanwezig om hen het hemd van het lijf te vragen over FIFA18 en hun prestaties op het veld. Onder meer Bilal Basacikoglu was te gast op de openingsdag en Justus vroeg hem onder meer naar zijn aanblijven in Rotterdam.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.
Had Bilal Basacikoglu gezien de komst van Sam Larsson beter kunnen vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
22 september 2017 om 15:41

Ben ook geen fan van Bilal, maar hij was toch maar weer belangrijk tegen ado.
Desalniettemin denk ik dat hij tekort komt voor Feyenoord en dat hij dit seizoen alleen wat speelminuten zal maken als invaller dankzij het drukke programma.

Misschien dat je hem in de winter kunt slijten aan een leuke middenmoter.

22 september 2017 om 16:29

Het is meer dat jouw opmerking weinig toevoegt. Als je de spel snapt en alle wedstrijden kijkt zie je gewoon dat hij tactisch heel goed wordt benut en altijd zorgt voor een breed veld een dreiging pick veel assist voor de aantal minuten die hij maakt. Het is alleen jammer dat hij weinig scoort. Maar dat is de verschil tussen beeghuis en hem.

22 september 2017 om 16:29

Het is meer dat jouw opmerking weinig toevoegt. Als je de spel snapt en alle wedstrijden kijkt zie je gewoon dat hij tactisch heel goed wordt benut en altijd zorgt voor een breed veld een dreiging pick veel assist voor de aantal minuten die hij maakt. Het is alleen jammer dat hij weinig scoort. Maar dat is de verschil tussen beeghuis en hem.

22 september 2017 om 15:54

Bilal heeft regelmatig nog rendement. Zie afgelopen woensdag. Larson presteerde helaas helemaal niets. Voorlopig zie ik liever Bilal dan Larsson

22 september 2017 om 16:18

Larsson maakt idd nog geen indruk. Had iets meer bravoure verwacht.

Ik vind Bilal toch een goede speler met zijn snelheid en acties zorgde hij voor de assist tegen Ado waardoor de wedstrijd toch nog werd gewonnen.ondanks dat hij vaak wisselvallig speelt zou ik hem graag erbijhouden.

22 september 2017 om 16:29

Precies, kan met zijn snelheid toch wat betekenen. Ik vind hm vaak ook erg dreigend, tot de voorzet of het schot. Dan is het allmaal erg ongecontroleerd. Hij is volgens mij ook pas 21?

dit is echt geen speler voor de ere-divisie, zit al zolang op de bank, ik denk alleen maar voor de poen want hij voegt echt niks toe, maar is wel een vriendje van de trainer, anders zou je hem echt niet laten invallen, volgend seizoen maar naar een Turkse 3e divisie cluppie,

Ik denk dat hij terug moet gaan naar Heerenveen, het is zijn oude club en Heerenveen doet mee voor de europa league.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren