Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bijenvolk huisvest in doel Braziliaans stadion waar Nederland oefent

Laatste update:

In het stadion waar het Nederlands elftal op 4 juni een oefenwedstrijd gaat afwerken tegen Brazilië, speelde zich zondag een bijzonder tafereel af. In één van de doelen van het Estádio Serra Dourada had zich namelijk een bijenvolk gevestigd. De wedstrijd tussen Vila Nova en Goiás moest twintig minuten gestaakt worden.

De brandweer moest er aan te pas komen om de bijen aan te pakken met een brandblusser. Hoewel lang niet alle bijen verdwenen waren na de actie van de brandweerman, hervatte de scheidsrechter de wedstrijd na twintig minuten pauze.

Overigens was dat niet het enige bijzondere nieuwsfeit van de wedstrijd. Na afloop van het duel, dat eindigde in 2-2, deelde Vila Nova-speler Rafael Toloi zomaar een schop uit aan een opponent. Een gigantische vechtpartij volgde, waar ook de fans op de tribunes zich mee bemoeiden.

Bekijk hier de beelden van de bijen in het doel:



Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou ze hebben zich vast niet deze middag verveelt de supporters... Wat spontane acties op het veld.. En aan het einde van de wedstrijd mag je meedoen met het spektakel..!!

Dan ben ik toch wel benieuwd naar die vechtpartij, op beelden moeten toch wel een aantal spelers geschorst worden denk ik. Iemand een flimpje ervan?

2 mei 2011 om 17:12

Gaat nergens over maar vooruit

2 mei 2011 om 22:18

Op minuut 0:43 zie je dat die op zijn muil gaat en die andere speler hem het extra duwtje geeft met zijn voet, smerige actie waarbij hij als het aan mij ligt 6 duels voor mag brommen want dit is niet normaal meer.

Wie is er bij geweest?

Haha, dat is de tweede keer dat een bijenkolonie zich vestigd.
Volgens mij viel een maandje terug een bijenkolonie de vrouwelijke scheidsrechter aan. Ook al in Brazilië.

Ik ben overigens ook benieuwd naar die vechtpartij.

Goh je zou maar die keeper zijn. Zitten nog tig bijen daar te vliegen en moet jij met je felgele shirt gaan keepen!

Haha dat is wel heel erg ongewoon
Hopelijk spelen ze dan in Maraçana, de mooiste stadion van Zuid-amerika

Tegen de tijd dat Nederland daar speelt is het hele probleem natuurlijk al opgelost. Het zou je als keeper maar gebeuren dat je bij je doelt aan komt en dan tref je daar zo'n bijenvolk aan.

Zo'n taferelen kun je natuurlijk alleen maar in Zuid-amerika meemaken die keeper mag overigens van geluk spreken dat hij niet werd gestoken, je ziet daar nog een tig bijen vliegen rond die rechterwinkelhaak.

Als je vuvuzela's zou mogen gebruiken dan zouden ze wellicht wegvliegen.

Moet de dierenbescherming hier niks over zeggen?
Je verstoord namelijk wel hun natuurlijke broedplek

had zo een 'slimmigheidje' van Mourinho kunnen zijn om Valdes het leven zuur te maken

Steekelenburg op doel!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren