Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bij sc Heerenveen ben ik begonnen, dat zou een mooie laatste club zijn’

Laatste update:

Jos Hooiveld kan zeggen dat hij als speler tal van culturen heeft opgesnoven. De verdediger was al actief in Finland, Zweden, Denemarken en Schotland; tegenwoordig speelt hij in Engeland bij Norwich City. De 31-jarige mandekker koestert zijn beste herinneringen aan zijn Zweedse avontuur. Een terugkeer in Nederland zou de cirkel helemaal rond maken voor de verdediger.

/

“Als dat zo is, dan is dat natuurlijk bij Heerenveen. Daar ben ik begonnen en daar heb ik nog steeds contacten. Dat zou een mooie laatste club zijn”, aldus Hooiveld in gesprek met de NOS. Met Norwich City is hij in de Championship op weg naar plaatsing voor de play-offs.

Ondanks de prima resultaten heeft Norwich City afscheid genomen van manager Neil Adams. De club meldt vrijdag dat Alex Neil is aangesteld als opvolger. Voor Hooiveld komt de trainerswissel als geroepen. “Ik weet ook niet wat er gebeurd is, maar ineens stond ik ernaast. Mijn kans komt nu wel weer.”

Jos Hooiveld zou een uitstekende speler zijn voor sc Heerenveen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Meteen halen hij zou nu van grote waarde kunnen zijn. De ervaring is hard nodig, en kan hopelijk wat stabiliteit brengen aan de verdedeging.

9 januari 2015 om 13:59

Inderdaad, helaas is hij nog niet transfervrij en zal norwich wel een behoorlijk bedrag voor hem willen vangen. Daarnaast zal zijn salaris bij Norwich ook hoger zijn dan Heerenveen normaliter betaald

9 januari 2015 om 14:18

Norwich huurt hooiveld van Southampton en het contract loopt binnen 6 maanden af daarnaast is hij ook nog eens bankzitter bij Norwich.

Hij deed het bij Southampton best aardig, is alleen voorbijgestreefd nu ze daar weer op de weg omhoog zijn. Ik denk dat hij voor Heerenveen een prima verdediger zou zijn en hij heeft heel wat ervaring ook met het fysieke spel in de PL en Championship. Dat kan hij dan weer mooi doorgeven aan de jongere jongens.

Prima idee. Iemand die erin knalt kunnen we wel gebruiken. Veel te lief allemaal nu

9 januari 2015 om 15:39

Klopt, zo'n speler heb je nodig naast Van Aken of Otigba. Een beetje ervaring en kracht missen we.

Als Heerenveen supporter nog nooit van hem gehoord, maar ik zeg halen die man indien mogelijk, kunnen m goed gebruiken!

9 januari 2015 om 16:31

HIj heeft ook alleen maar in de beloften gespeeld en is toen via de amateurs, een kleine club in Oostenrijk en Finland via AIK in Schotland beland.

9 januari 2015 om 17:34

Hoop dat de beloften van ons de laatste jaren er ook zo over gaan denken. Zou wel gepast zijn na de hele jeugdopleiding hebben doorlopen. Zoals Ziyech, Bilal, Janmaat, Sinkgraven (mits ze van waarde kunnen zijn).

Dan kiest hij wel een hele lange omweg om in het eerste te komen.
Maar ik denk dat hij nu meer dan welkom is. Beetje ervaring achterin kan geen kwaad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren