Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bij PSV geflopte aanvaller kan half jaar later Champions League spelen

Laatste update:

Sávio Moreira de Oliveira, kortweg Sávio, heeft een half jaar na zijn vertrek bij PSV de kans om een vervolgstap te maken. De Braziliaan maakt indruk bij Girona en dat is ook Lazio niet ontgaan, melden Italiaanse media. De Italianen zien in de buitenspeler de ideale vervanger van Mattia Zaccagni.

Sávio werd vorig jaar zomer door PSV op huurbasis overgenomen van Troyes AC. De Braziliaan wist niet te imponeren, maar kon desondanks rekenen op het vertrouwen van de clubleiding, die hem graag langer in Eindhoven wilden houden.

Dat lukte niet, waardoor Sávio uiteindelijk slechts acht keer in actie kwam namens de hoofdmacht van PSV. In 150 speelminuten wist de Braziliaan wel twee assists af te leveren. Namens Jong PSV was Sávio in negen wedstrijden goed voor twee doelpunten en hetzelfde aantal assists.

Momenteel maakt de aanvaller furore in LaLiga. Sávio gaat met Girona aan kop in de Spaanse competitie en wist al vijf keer het net te vinden en vier assists af te leveren in veertien officiële wedstrijden. Het maakt dat zijn transferwaarde is gestegen naar zo'n twintig miljoen euro.

Dat weerhoudt Lazio er niet van om hun interesse door te drukken. De Romeinen zijn op zoek naar een vervanger voor Zaccagni, die volgend jaar zomer uit zijn contract loopt en nog altijd niet verlengd heeft. De flankspeler lijkt op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Domper voor Sávio is dat hij momenteel in de lappenmand zit. De Braziliaan viel kort voor de interlandbreak uit en wordt pas halverwege december terugverwacht. Zijn contract bij Troyes loopt door tot medio 2027, waardoor de Fransen een flinke transfersom tegemoet kunnen zien.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch opvallend wat een omgeving kan doen met een speler. Savio was totaal overbodig bjlij PSV, terwijl hij met best veel hype kwam. Maakte nooit indruk, en nu op een veel hoger niveau met een op papier veel minder dominante ploeg zulke cijfers overleggen. Bijzonder.

18 november 2023 om 09:44

Hij was ook wel veel geblesseerd vorig jaar. Maar inderdaad, ook met de aankondiging leek het net alsof er een of andere wereldster binnen kwam maar uiteindelijk weinig aan gehad.

18 november 2023 om 09:47

Hij was bijna altijd geblesseerd bij PSV.

18 november 2023 om 10:01

Hij was alleen maar geblesseerd. En veel op jeugd-EK’s. Daarnaast was ‘ie met 18 en moet zo’n jongen nog even acclimatiseren in Europa.

18 november 2023 om 10:38

De helft vam de tijd is ie weg geweest met brazilië, dat was echt ongekend

Ik vond hem bij PSV vooral een sierlijke speler die leuk was om naar te kijken, dat hij weinig heeft kunnen laten zien is niet zo gek gezien zijn leeftijd, het aanpassen en zijn blessures. Ik meen nog niet zo lang geleden een artikel te hebben gelezen waarin Daley Blind lovende woorden had voor Savio en waaruit ook naar voren kwam dat Blind zijn best deed hem te helpen bij zijn ontwikkeling. Ben benieuwd hoe ver hij het weet te schoppen!

Daar heeft PSV weinig plezier aan kunnen beleven. Lag er eerst bijna twee maanden uit door een hamstringblessure en toen hij goed en wel weer fit was, moest hij een jeugd-WK gaan spelen in Zuid-Amerika.

Ennnnn daar issie weer hoor.
Savio en geflopt.

Hij is niet geflopt bij PSV.
Hij was heel veel geblesseerd en heel veel weg.
Psv had hem heel graag ingelijfd maar was niet haalbaar en betaalbaar.

Hij is verhuurd binnen de citygroup. Daarom had psv geen kans.

Tja, ik vind ‘geflopt’ nogal een sterke woordkeuze. Was veel weg, geblesseerd en pas 18. We zijn niet allemaal Ronaldo natuurlijk. Talent zat er altijd wel in, dus hoop voor hem dat het naar boven komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren