Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Bij Oranje bracht ik niet genoeg en soms was het superslecht'

Laatste update:

Luciano Narsingh had in de laatste interland van het Nederlands elftal (uit tegen Turkije) nog een basisplaats, maar zit nu niet eens bij de selectie voor de laatste EK-kwalificatiewedstrijden tegen Kazachstan en Tsjechië. Arjen Robben ontbreekt vanwege een liesblessure in de groep, maar Danny Blind heeft de voorkeur gegeven aan Quincy Promes en Anwar El Ghazi boven Narsingh.

/

De PSV’er liet vrijdag al weten dat hij zich kon vinden in de beslissing van de bondscoach en zegt nu tegen het Eindhovens Dagblad dat het niet helemaal onverwacht kwam dat hij is gepasseerd. “Bij Oranje heb ik niet genoeg gebracht en was het soms superslecht”, zegt Narsingh. “Dan weet je dat een ander die wel goed presteert jouw plek inneemt.''

El Ghazi is volgens Narsingh terecht opgeroepen: “Hij heeft zich met veel goals onderscheiden bij Ajax”, weet de rechtsbuiten. “Voor mezelf is het zuur, maar ik moet gewoon doorgaan en bikkelen bij mijn club. Bij het Nederlands elftal ging het slechter dan bij PSV, de wedstrijden waren niet goed genoeg en ik ben kritisch op mezelf. Nee, ik heb de bondscoach nog niet gesproken, maar misschien heeft hij me gebeld terwijl ik op het trainingsveld stond."

Het is logisch dat Luciano Narsingh is gepasseerd

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan zie je meestal een gemiste oproep en bel je terug. On: goed aan narsingh is zelfreflectie!! Altijd eerlijk en dat zijn de meeste helaas niet meer these days. Laat zien dat je het beter kan en je weet dat er volgende keer weer bij zit. Ik persoonlijk denk niet dat hij het in zich heeft en dat hij bij PSV sws bij zijn plafond zit.

3 oktober 2015 om 15:14

Misschien heeft hij ook wel een oproep gemist, maar belt Blind met privénummer. Dan is het lastig terugbellen

Dat is niet alleen het geval bij oranje.. ook bij PSV is het vaak niet goed genoeg en soms ronduit slecht.

Prima, zelfkritisch. Hij bakt er gewoon geen hout van. Kopt een bal goed in, in de CL, maar hetgeen waar hij voor op het veld staat doet ie niet. Man voorbij en voorzetten. Deed ie bij ons overigens al nooit. Het was altijd diepsturen op de counter en dan laag terugleggen of zelf scoren.

3 oktober 2015 om 14:45

Hoe kun je dat zeggen? Narsingh haalde toch 20 assists bij Heerenveen? En maakte Dost een topscorer. Niet geloofwaardig Abe..

3 oktober 2015 om 15:24

Hoezo? Die goals en assists kwamen toch ook vaak doordat Narsingh diep werd gestuurd en vervolgens een lage voorzet op Dost gaf? Bij Heerenveen had hij veel ruimte achter de verdediging, bij PSV niet.

3 oktober 2015 om 15:27

Narsingh heeft nog nooit een bal door de lucht strak voorgegeven. Wat Olafhoogland zegt bedoel ik. Diepgestuurd en dan bal terugleggen op Dost die hem intikte.

3 oktober 2015 om 15:27

Dan was dat een eenmalige opleving. Heeft nooit meer enig niveau gehaald. Veel snelheid en thats iT. Geen overzicht en vrijwel altijd een beroerde voorzet. Ik heb het idee dat de jongen te lief is voor topsport.

Bij PSV is het ook 9 van de 10 keer super slecht.
Je hebt echt alleen iets aan Narsingh als de tegenstander vol op de aanval speelt en je kunt counteren.
Maar goed wat me nog het meest stoort is dat hij ook totaal geen strijd levert, het kan voorkomen dat je slecht speelt maar dan kun je nog wel gewoon duels aan gaan. Narsingh houdt een zodra een tegenstander in komt.

Echt veel respect voor Narsingh dat hij dit gewoon even vertelt in de pers en zo kritisch is over zichzelf. Daar kunnen (grote) spelers zoals Van Persie ook wat van leren.

Wel prettig dat Narsingh nog enige vorm van zelfreflectie heeft. Persoonlijk ben ik wel klaar met deze speler. Als ik in het stadion zit golft de irritatie van de tribunes af wanneer Narsingh weer iets verkeerd doet.

Deze speler weet gewoon totaal niet wat hij moet doen met de bal. Rent altijd maar weer op een tegenstander af en dan stokt het ergens en loopt hij zich weer vast. Geen actie, geen voorzet, alleen snelheid. Het is een wonder dat zo iemand bij het Nederlands elftal zit. Stel je voor dat psv wel een fatsoenlijke rechtsbuiten had.

Narsingh en onze vriend Immers geven mij nog altijd de hoop om profvoetballer te worden.

Goede instelling van Narsingh. Die komt echt wel terug op niveau. Heeft gewoon even een dipje bij het Nederlands elftal. Net als de rest van het team trouwens. Er is er geen een die bij Oranje zijn niveau haalt.

Dit is nu een goede en respectvolle instelling van narsingh. Bij PSV zelf komt het ook niet zo uit dan bij zijn vorige werkgever, hoopte dat hij toch had gekozen voor Ajax, maar ja nu zullen we niet weten of hij net zo als nu speelt of nog beter of zelfs slechter, daar komen we nooit achter.
Maar petje af voor je.

3 oktober 2015 om 17:07

Een typisch voorbeeld van schromelijke zelfoverschatting, maar daar hebben er wel meer last van binnen deze groep, waardeloze mentaliteit inderdaad.

Kan zijn zelfreflectie in deze erg waarderen, kunnen genoeg spelers nog eens een voorbeeld aan nemen. Kwalitatief vind ik hem overigens flink tekort komen voor een plaatsje in de selectie, dus ik begrijp het niet selecteren van Narsingh heel goed. Vond het al onbegrijpelijk dat hij 2e man was achter Robben. Eerlijk is eerlijk, El Ghazi heeft nog alles te bewijzen en Promes in oranje is ook nog geen schot in de roos gebleken, maar ik vind ze beide wel een stuk meer potentieel met zich meedragen. Hopelijk gaan de 2 laatstgenoemden dat ook aantonen, om te beginnen de komende maanden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren