Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Beverenboy’ verlaat Groningen en keert terug op oude nest: ‘Heel blij mee’

Laatste update:

Het zat er al even aan te komen, maar inmiddels is het zeker dat Jonas Ivens de komende maanden niet meer in actie zal komen in de Eredivisie; FC Groningen stalt de Belgische verdediger, die in de eerste seizoenshelft ook al amper aan spelen toekwam, op huurbasis bij Waasland-Beveren.

/

Ivens doorliep in Beveren de jeugdopleiding en maakte er ook zijn debuut als profvoetballer. De 28-jarige Belg keert er nu terug en heeft het gevoel thuis te komen. “Ja, een beetje wel”, vertelt de verdediger op de officiële website van zijn nieuwe club. “Ik ben hier zelfs nog ballenjongen geweest”, aldus Ivens, die als een echte Beverenboy omschreven wordt en ‘heel blij’ is met zijn overgang.

“Ik kan hier meer speelgelegenheid krijgen dan in Groningen, dus toen de club contact opnam, was ik wel gecharmeerd. Ik had ook met de nieuwe trainer Glen De Boeck een goed gevoel”, doelt de verdediger op de voormalig oefenmeester van VVV-Venlo. “Ik ben dan ook blij dat beide clubs tot een overeenkomst zijn gekomen om mij tot het einde van het seizoen uit te lenen. Een langer verblijf is natuurlijk ook altijd een optie.”

Denk je dat Jonas Ivens nog terugkeert bij FC Groningen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was geen slechte verdediger in het begin maar het ging gewoon berg-afwaarts.

Schijnbaar kon hij niet echt aarden in Nederland omdat hij nu terug gaat naar een middenmoter in België? Weliswaar verhuurd maar denk niet dat er nog toekomst is voor hem in het Noorden

27 december 2012 om 14:35

Beveren is geen middenmoter, het is de slechtste ploeg in de Jpl, ik vind ze slechter dan Cercle.

27 december 2012 om 17:40

Dan heb je Beerschot nog niet zien voetball tjonge jonge, wat een hoop ongeregeld is dat. Ook Lierse kan het niet veel beter. Waasland-beveren speelt geen mooi voetbal maar ze pakken punten en dat is iets wat Cercle nalaat.

Het logo bij die artikel is het oude logo, toen het nog KV Red Star Waasland was..

Misschien kunnen ze een professional naar Groningen sturen om die selectie door te lichten want volgens mij had dit een half jaar geleden ook al kunnen gebeuren.

In zijn eerste seizoen vond ik hem een betere verdediger dan Kwakman ooit is geweest. Toch zonde.

27 december 2012 om 14:44

Als dat de maatstaf is.... Maar goed, Kwakman staat doorgaans LCV en Ivens RCV en daar staat Van Dijk.

27 december 2012 om 14:52

Haha het is allemaal huilen met de pet op inderdaad, maar om maar eens een vergelijking te maken met wat er nu staat haalde ik Kwakman erbij. Alleen Van Dijk vind ik een goede. Waar zijn de tijden dat daar Granqvist en Stenman naast stonden.

27 december 2012 om 14:56

ja... Soms zit het niet helemaal mee. Vind Kappelhof en Burnet in potentie goede verdedigers voor ons trouwens.

Is de grote schoonmaak dan begonnen? Is Hiariej, nu Ivens. Iverns vond ik helemaal niet zo slecht, maar we hebben nou eenmaal teveel middelmaat. Ik kan nog wel een paar spelers opnoemen waar we deze winter (tijdelijk) van af moeten proberen te komen. En dan dat geld dat je dan bespaart investeren in een degelijke concurrent voor Kwakman.

27 december 2012 om 14:46

Ivens was de slechtste verdediger aanwezig in de selectie. Het enige wat hij deed was achteruit lopen en kopduels verliezen, terwijl hij gewoon een beer van een vent is. Ben blij dat hij weg is. Mocht er iemand wegvallen in het centrum gewoon Kappelhof doorschuiven en Magnasco op de ack zetten. Klaar ben je.

27 december 2012 om 14:49

De slechtste met Kwakman dan. Ben het wel met je eens dat Kappelhof doorschuiven een goed idee is. Ook als Kwakman wel fit is

27 december 2012 om 15:02

Ik vind Kwakman niet een van de sterkere verdedigers nee, maar ik denk wel dat hij voor balans zorgt in de verdediging. Een beetje ervaring achterin is ook wel fijn met zo'n jonge achterhoede. Daarnaast is hij wel altijd strijdvaardig, daar hou ik wel van.

27 december 2012 om 20:49

Je slaat de spijker op zijn kop! Helemaal mee eens. Ivens was erg sterk in lucht dekken. Alleen wanneer hij mee naar voren ging dan was er wel dreiging, aanvallend kon hij prima koppen. Magnasco inderdaad graag op rechtsback. Kwakman vind ik zo slecht nog niet, maakt weinig uit of Kappelhof of Kwakman centraal staat. Aanvallend moet er wat gebeuren, we zijn totaal niet creatief en komen amper voor het doel.

Dit is ten opzichte van KV Mechelen een stap terug. Grote versterking in de strijd tegen de degradatie voor Waasland Beveren, kunnen ze wel gebruiken.

En nou hopen dat hij het daar zo goed doet dat ze hem willen houden.

Ivens hadden ze direct moeten verkopen na het eerste seizoen toen er veel intresse was. Iedereen zag dat hij meelifte op de kracht van Granqvist maar zelf gewoon te kort kwam. Onbegrijpelijke fout destijds van Nijland en co.

Maargoed het is wel een echte prof die jongen, dat dan weer wel.

27 december 2012 om 20:52

100% mee eens. Volgens mij had destijds club brugge interesse. Echt een fout van de technische staf. Destijds overtuigde hij ook al niet.

Zo jobforgrunn, heb je geen handtekening gekregen van Kwakman met de open dag?
Toch raar dat de directie en staf en medespelers (van dijk o.a.) wel positief zijn over kwakman. Maar er moet altijd iemand de zondebok zijn, pedersen, kieftenbeld, ivens gingen hem voor.
Goed voor Groningen overigens dat Ivens weg is, kon het niveau niet aan. Nig 2 jongens weg en een goeie voorhoedespeler erbij met creativiteit, of een nummer 10 met creativiteit, De leeuw scoort soms, maar kan verder alleen lopen en koppen, zet die dan maar voorin ergens want op het middenveld komt hij voetballemd te kort, samen met die andere middenvelders. Creeeren van kansen, daar ontbreekt het aan bij groningen.

Hopelijk voor Groningen wordt er nog mee van dit soort middelmaat verkocht en wordt er gericht twee of drie versterkingen gehaald.

In 2010/2011 naast Andreas Granqvist speelde hij prima. Zo'n beetje alles gespeeld en ook nog 6 keer gescoord. Maar vorig seizoen werd het al minder.

Het is denk ik een speler die een sterkere speler om zich heen moet hebben. Ivens is geen leider en speler die het spel zelf oppakt. Is geen schande, maar naast een jonge talentvolle speler als Van Dijk kan je beter een type Kwakman hebben. Die is misschien niet eens beter, maar meer een leider van de verdediging.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren