Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beul van Feyenoord strandt in zicht van de haven; Leipzig door oog van de naald

Laatste update:

AS Trencín is er niet in geslaagd om voor het eerst in de clubgeschiedenis de groepsfase van de Europa League te bereiken. Het team van de Nederlandse trainer Ricardo Moniz, dat Feyenoord uitschakelde in de derde voorronde ging donderdagavond met 3-0 onderuit bij AEK Larnaca. In de heenwedstrijd hadden beide ploegen geremiseerd. Ook RB Leipzig leek voortijdig te worden uitgeschakeld, maar de nummer zes van het afgelopen Bundesliga-seizoen rechtte in de blessuretijd de rug tegen Zorya Luhansk: 3-2.

AEK Larnaca* - AS Trencín 3-0
Na het 1-1 gelijkspel uit de heenwedstrijd lagen alle opties nog open, maar op Cyprus bleek Larnaca een maatje te groot voor Trencín. Het bezoek uit Slowakije keek in de eerste minuut al aan tegen een achterstand. Apostolos Giannou kwam tot scoren en nam halverwege de tweede helft ook het laatste Cypriotische doelpunt voor zijn rekening. Tussendoor, in de 36ste minuut, maakte Acorán de 2-0. Larnaca plaatste zich in het seizoen 2011/12 voor het laatst voor de groepsfase van de Europa League: destijds sneuvelde de club in een poule met Maccabi Haifa, Schalke 04 en Steaua Boekarest.

RB Leipzig* - Zorya Luhansk 3-2
Het Oekraïense Zorya, dat in 2016 bijna uitgroeide tot een andere beul van Feyenoord, sleepte vorige week ondanks een vroege rode kaart een 0-0 remise uit het vuur. Tijdens de return in Duitsland verraste Zorya vriend en vijand door een vroege 1-0 achterstand weg te poetsen. Na het openingsdoelpunt van Matheus Cunha, in de zevende minuut, bracht Rafael Ratao de stand tien minuten voor rust in evenwicht. Kort na de onderbreking nam Zorya de leiding via Artem Gordienko. Leipzig moest er plots twee maken om niet voortijdig geëlimineerd te worden. De 2-2 kwam op naam van invaller Jean-Kevin Augustin, maar daar leek het bij te blijven. In de blessuretijd bracht een benutte penalty van Emil Forsberg het thuispubliek echter in extase.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat Oostenrijk hier punten pakt aangezien ze met NL concurreren voor de coefficientielijst

30 augustus 2018 om 20:35

Oostenrijk? Dit is Red Bull Leipzig van Duitsland hoor.

30 augustus 2018 om 21:38

Wat blameer ik mij heerlijk. Mea culpa.

30 augustus 2018 om 20:50

Salzburg was gisteren

30 augustus 2018 om 20:53

Leipzig, oude oost Duitsland maat!

Jammer dat Oostenrijk hier punten pakt aangezien ze met NL concurreren voor de coefficientielijst

30 augustus 2018 om 21:20

Sterk... cursus topografie nodig?

30 augustus 2018 om 21:20

Sterk... cursus topografie nodig?

30 augustus 2018 om 21:39

Nee hoor, ik weet dat Maastricht niet in Limburg ligt

Haha AEK Lanarca waar hebben we het over. Dat rolt Trencin gewoon met 3-0 op, ongelooflijk! Ik weet niet of ik moet lachen of huilen om onze Nederlandse teams soms.

30 augustus 2018 om 20:34

Doe eens niet zo stoer, je weet ook wel dat Feyenoord een stuk of 20 100% kansen heeft gehad in de thuiswedstrijd tegen Trencin. Neemt niet weg dat Feyenoords prestatie genant was, maar PSV werd net zo goed door Ocsjek (?) uitgeschakeld een jaar terug. Soms gebeurt er helaas iets heel vreemds.

30 augustus 2018 om 20:56

Feyenoord had thuis met 6-0 moeten winnen ja, maar uit konden ze ook met 6-0 verliezen terwijl deze ploeg daar het op 1-1 hield. En dat van psv: Ajax, PSV en AZ presteren over het algemeen goed in Europa. Dan kan een genante prestatie als vorig jaar een keer voorkomen ja. Maar voor de andere Nederlandse clubs is het helaas niet iets vreemds dat dit soort belachelijke nederlagen voor komen. Dat is, ook bij feyenoord, helaas structureel

30 augustus 2018 om 21:17

Feyenoord is wel de laatste club dieeen Europese prijs heeft gepakt!

30 augustus 2018 om 21:31

Ah ok, dan was die Uefa Cup van Feyenoord dus toch een droom. Was ook wat te mooi om waar te zijn.
Volgens mij heb ik Feyenoord vrij recent ook hele mooie overwinningen zien boeken op o.a. Sevilla, Man United en Roma, maar dat wordt nu allemaal maar weer vergeten.

31 augustus 2018 om 01:19

@Aad trek die pin nou niet meteen uit die granaat van je. Leuk en aardig die incidentele overwinningen. Maar feitelijk gezien kost Feyenoord de laatste jaren alleen maar punten voor het Nederlandse voetbal in Europees verband. Iets wat ook terug te zien is op de coëfficiënten ranglijst. Ajax, PSV en in mindere maten AZ hebben afgelopen jaren de punten gepakt voor Nederland.

31 augustus 2018 om 11:51

AZ presteert ook al een paar jaar zeer matig Europees. Daarnaast kun je clubs als Vitesse en Utrecht weinig verwijten aangezien zij door het lotingsstelsel automatisch altijd een zware loting hebben. Feyenoord daarentegen presteert zwaar onder.

30 augustus 2018 om 20:35

Die wonnen met 7-0 van Sturm Graz, waar Ajax op 5-1 bleef steken. Misschien zijn ze zo slecht nog niet.

30 augustus 2018 om 20:42

Waarvan 4 na een rode kaart en Sturm graz gewoon stopte. Ik heb de wedstrijd gezien en ze gaven het gewoon op en deden helemaal niks meer. Zo goed was Larnaca die wedstrijd niet.

31 augustus 2018 om 09:42

Wat een scorebordjournalistiek

31 augustus 2018 om 13:25

Wat uiteraard begint met jouw reactie

30 augustus 2018 om 20:51

Mwaa is een leuk team hoor. Ooit een wedstrijdje van bezocht, goede sfeer en redelijk spel. Ook speelt oud ADO speler Hevel er. Goed verhaal, weet ik.

30 augustus 2018 om 21:11

Nou dit was dus een reden dat ik deze wedstrijd n beetje volgde! Vond Hevel bij den haag als invaller altijd prima over komen en dan in de basis staan in een wedstrijd voor de EL vind ik toch knap!

30 augustus 2018 om 20:51

Mwaa is een leuk team hoor. Ooit een wedstrijdje van bezocht, goede sfeer en redelijk spel. Ook speelt oud ADO speler Hevel er. Goed verhaal, weet ik.

30 augustus 2018 om 21:24

Dat dacht ik ook toen ik het zag en daarnaast wordt Basel, "de beul van Vitesse", om dezelfde bewoording te gebruiken, door een andere Cypriotische ploeg verslagen. Triest!

30 augustus 2018 om 22:17

Lekker blij jochie? Uiteraard doet jouw cluppie het altijd wel geweldig he..dat denigrerende altijd naar andere teams zodra ze zelf enkele wedstrijden hebben gevonden

Mooi, dan kan Antonio Mance voor een prikkie naar Amsterdam.

30 augustus 2018 om 22:34

Dacht ik ook al aan. Hopelijk Overmars ook.

Waarom wordt er niks vermeld over Ufa - Rangers? 2 rode kaarten voor de Rangers en een afgekeurde goal voor Ufa in de 90ste minuut!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren