Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Betrapte Allardyce krijgt enorm bedrag mee van Engelse bond

Laatste update:

Sam Allardyce is vertrokken als bondscoach van Engeland vanwege een schandaal rond illegale transferpraktijken. Volgens de oefenmeester gingen hij en de bond ‘in goed overleg’ uit elkaar. Daar is wel een geldbedrag aan te pas gekomen, meldt The Times.

/

Het dagblad meldt dat Allardyce ondanks zijn misstap een vertrekpremie van 1,1 miljoen euro krijgt. De coach kreeg bij de Engelse bond een jaarsalaris van drie miljoen euro.

Allardyce vroeg aan zogenaamde vertegenwoordigers van een Aziatische firma omgerekend 462.000 euro voor advies over transfers. Hij kwam met tips en trucs om internationale transferregels te omzeilen. Later bleek dat hij in de val was gelokt door journalisten van The Daily Telegraph.

Is het logisch dat Sam Allardyce een vertrekpremie krijgt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat zien hoe verziekt de voetbalwereld is.. in het lager- en middensegment van het bedrijfsleven krijg je voor zo'n soort vergrijpen ontslag op staande voet en mag je hopen nog ooit ergens aan de bak te komen! Allardyce daarentegen krijgt 25 modaalsalarissen mee..

28 september 2016 om 19:38

Ze hadden het beiden kunnen uitvechten tot de laatste cent, maar dat was voor de reputatie van zowel FA als Allardyce slecht geweest. Ze willen natuurlijk dat dit zsm wordt vergeten

28 september 2016 om 22:21

Juist. Dit is gewoon zwijggeld. FA weet donders goed wat er allemaal gebeurt is in het verleden en heeft nooit ingegrepen of zelfs misschien meegewerkt (transfers goedgekeurd).

28 september 2016 om 19:39

Ja ik snap dit ook niet, oneervol ontslag is hier toch wel toepasselijk lijkt me, en daar horen geen vette premies bij.

28 september 2016 om 19:45

De beste (engelse) bondscoach ooit met een winst ratio van 100 procent verdient wel een dikke premie

28 september 2016 om 19:50

Haha ja dat doen ze hem niet snel na haha

Heeft hij die 4 ton in ieder geval eruitgehaald! Niet zo best van Sam.

Ach ja, ben het niet eens met die premie nee maar zal wel contractueel vastgelegd zijn en dit een situatie is die de uitkering niet kan voorkomen. Vreemde wereld he.

Dit is toch vreemd. Als bond ga je uit van een bepaald salaris. Nu gaat hij na 1 wedstrijd weg en kost het je 1,1 miljoen extra.
Daarnaast moet je op zoek naar een nieuwe coach.
Terwijl die gast de boel belazerd! !!

Er zit helemaal niets logisch aan. Ook niet dat het geld kost als je het voor de rechter laat komen.

Dit is geld van leden en sponsors. Lekker makkelijk als het je eigen portemonnee niet is.

Ongelofelijk, hoe kan deze man nog geld meekrijgen? Ik vind dit nog gestoorder dan hoge transfersommen of zaakwaarnemers die liften.

Een duidelijk statement was hier op zijn plaats geweest. Ontslag op staande voet en een proces aan zijn broek wegens imagoschade van de bond. Dan maar miljoenen aan advocaten uitgeven.

Dit laat maar weer eens zien dat de voetbalwereld in en in verrot is als die er zo mee weg kan komen

Zat er pas een maand of 2 en dan zo veel geld meekrijgen.

Ongelooflijk als je dingen 'doet' die niet door de beugel kunnen hoor je geen vertrekpremie te krijgen.
Heeft net een interland achter de rug en dan dit nog mee krijgen ook.
Kan dan wel in zijn contract hebben gestaan, maar als je dit soort zaken aan neemt hoor je daar helemaal geen recht op te hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren