Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Beste tegenstander’ van Mason Greenwood: ‘Wat heeft hij gedronken dan?’

Laatste update:

Voetballers en andere atleten zijn anno 2021 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Memphis Depay, Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic geven bijna dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een kijkje in hun (privé)leven. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Mason Greenwood werd woensdag in een interview met het clubkanaal van Manchester United gevraagd wie de moeilijkste tegenstander is die hij ooit voor zich had. De negentienjarige aanvaller koos voor een verdediger van Fulham, dat vorig seizoen degradeerde uit de Premier League. "Dit is misschien een verrassend antwoord, maar ken je Joe Bryan, die voor Fulham speelt? Hij gaf me in de thuis- en de uitwedstrijd geen ruimte en geen tijd aan de bal. Het was een van mijn moeilijkste duels voor Manchester United." Het interview werd door sportaccount SPORTbible op Instagram gepost en kwam onder de aandacht van Bryan zelf, die de lachers op de hand krijgt met zijn reactie: "Wat heeft hij gedronken dan?"

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Dit geteugt juist van respect van Greenwood. Dit waardeer ik van spelers als zij hun oprechte mening geven. Greenwood geeft hiermee complimenten aan een redelijk onbekende speler en die geageerde lachend voor de comments natuurlijk. Mijn waardering voor Greenwood stijgt door deze reactie juist.

21 juli 2021 om 21:54

Kan ook gewoon dat hij het echt meent, weet niet of je dat ook zo ziet. Soms kom je gewoon spelers met bepaalde kwaliteiten tegen waar je net niet tegenop kan, hoe goed je ook bent.

21 juli 2021 om 22:06

Soms heb je van die wedstrijden dat de tegenstander je net te baas is. Bryan is het juiste voorbeeld hiervan in dit geval.

21 juli 2021 om 23:54

Ik kom nooit tegen spelers waar ik niet tegen op kan in de kelderklasse. Ze noemen mij niet voor niets de Messi van de kelderklasse.

21 juli 2021 om 23:58

Geweldige reactie van Bryan. Verademend om een voetballer zelfspot te zien hebben. Tegenwoordig zijn het vaak arrogante vedettes .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren