Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste speler België ook meest overschatte speler: ‘Dat kwam toch aan’

Laatste update:
/

Dennis Praet wordt gezien als toptalent en de middenvelder van Anderlecht wordt in verband gebracht met tal van Europese topclubs. Hij ontving de Gouden Schoen voor de beste speler van de Belgische Pro League, maar later werd hij door zijn collega-profs ook verkozen tot meest overschatte speler van België.

“Dat is toch aangekomen”, zo laat hij weten aan Het Nieuwsblad. “Weet je wat het is? Ik won de Gouden Schoen en daarna stond ik bijna drie maanden aan de kant met een blessure. Toen ik eindelijk fit was, kon ik mij niet doorzetten. Als er in die periode dan zo’n enquête wordt afgenomen, wat denk je dan dat de spelers onthouden?”, begint Praet.

“Ik kan begrijpen dat jongens dan gaan denken: Praet wordt toch overgewaardeerd. In die zin kan ik het wel plaatsen. Maar ik trek mij dan op aan het feit dat ik wel top was in de Champions League”, klinkt het.

Is Dennis Praet klaar voor de stap naar de top?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap niet dat die vraag uberhaupt wordt gesteld, is toch puur negatief. Prijzen horen positief te zijn, anders kun je het beter achterwege laten.

20 oktober 2015 om 18:20

Helemaal met je eens, zeker als het om talenten gaat moet je ze aanmoedigen en niet ongenuanceerde kritiek aansmeren. Mensen vergeten wel eens de druk die op die jonge talenten staat. Het is niet gek dat er elk jaar wel een toptalent is die ermee stopt door die constante prestatiecultuur..

20 oktober 2015 om 19:15

Die vraag was ook niet verbonden aan een of andere prijs, maar maakte onderdeel uit van een anonieme enquête die net wou achterhalen wat spelers uit de Belgische competitie negatief vinden aan de competitie waarin ze spelen. Zo ging het onder meer over het niveau van de scheidsrechters en dopinggebruik. Vanuit dat perspectief past die vraag van meest overschatte voetballer al wat meer in dat kader, al blijft het inderdaad een beetje onder de gordel

20 oktober 2015 om 21:42

had vz wat duidelijker mogen zijn want zoals je het nu leest lijkt het een prijs in hetzelfde kader gegeven als de gouden schoen

Ik heb nog nooit een wedstrijd van hem gezien... hooguit een samenvatting soms...

Dus is hij nou echt zo goed als sommige mensen zeggen?

20 oktober 2015 om 17:53

Vergelijkbare speler met eriksen en sinkgraven. Hij zit tussen hun in met zijn ontwikkeling imo

20 oktober 2015 om 18:05

Nja, voor zijn blessure ongeveer hetzelfde niveau als eriksen in zijn laatste jaar Ajax. Sinkgraven en Praet vergelijken is daarintegen lachwekkend.

20 oktober 2015 om 18:27

Gustafson dus.

20 oktober 2015 om 18:29

Lol sinkgraven komt pas kijken in de voetbalwereld, Praet heeft zelfs CL gespeeld.

20 oktober 2015 om 18:58

Sinkgraven heeft ook CL gespeeld dus zo grappig is dat ook weer niet. Wel heeft Preat meer wedstrijden op zijn naam dis is veel verder in zijn ontwikkeling.

20 oktober 2015 om 19:13

Sinkgraven heeft geen cl gespeeld hoor. Hij is vorige jaar winter aangetrokken.

20 oktober 2015 om 20:52

Dat weet ik, jij vergeet dat Ajax gewoon CL speelde afgelopen zomer en daar speelde hij in gewoon mee.

Denk ook dat Praet wat overvleugeld wordt door Tielemans. Ik ben geen fervent volger van het Belgische voetbal, maar Praet was altijd een groot talent bij Anderlecht, alleen heb ik het idee dat zijn talentstatus wat in het niet lijkt te vallen doordat Tielemans simpelweg een nog groter talent is.

En daarnaast, wat is dit in godsnaam voor enquête, wat wil je hiermee bereiken? Het enige wat je krijgt is dat goede spelers de grond in geboord worden en een stukje zelfvertrouwen kwijtraken. Er zit toch helemaal geen toegevoegde waarde aan zo'n onderzoek joh.

20 oktober 2015 om 18:33

Precies dit. Ik snap ook niet dat mensen daaraan meedoen. Even je collega betitelen als meest overschatte speler... Maar goed, gelukkig kan Praet het een beetje relativeren, vind het wel sneu.

20 oktober 2015 om 19:10

Misschien is het zodat spelers niet naast hun schoenen gaam lopen ofso? Zoals Depay en half NL Elftal

20 oktober 2015 om 21:44

voor depay zou het wel goed zijn idd als hij zo bestempeld word

20 oktober 2015 om 20:07

Tielemans speelt ook vele hoger dan vroeger waardoor het logisch is dat Praet minder bepalend wordt. Praet is een goede speler, maar kan nog niet het team op sleeptouw nemen. Wat niet erg is als je 21 bent natuurlijk.

Als voetballer zou je niet eens willen stemmen voor zo een prijs.

Hij was op een bepaald moment ook gewoon de meest overschatte speler. Dat wilt niet zeggen dat hij geen geweldig talent meer is, maar op basis van een handvol uitstekende matchen eind 2014 won hij de gouden schoen, ook omdat de concurrentie daarvoor zo zwak was. Eindelijk leek hij in die periode te zijn doorgebroken, maar de spijtige vaststelling die moet gemaakt worden is dat hij weer op het niveau zit van begin 2014, wat niet zo indrukwekkend is. Het talent heeft die zeker wel nog om hogerop te geraken, maar hij kan niet tevreden zijn met wat hij heeft laten zien na zijn blessure.

20 oktober 2015 om 18:29

Hij heeft zich amper verbeterd.. te weinig body en bij anderlecht gaat hij zich amper verbeteren.. ik zou zeggen duitsland..

Dennis Praet wordt gezien als toptalent en de middenvelder van Anderlecht.
Ik heb die Praet wel twee jaar gevolgd toen hij doordrong tot zijn debuut bij Anderlecht.
Die Praet was ook de overschatte speler.na zijn blessure is het bergafwaards gegaan.
Dat er nu over hem geschreven word verbaast me. Volgens mij is hij vertrokken naar,
Amerika of zo dat weet ik niet zeker. hoe zal het hem nu vergaan geen idee.

20 oktober 2015 om 18:14

Hij speelt gewoon iedere week basis hoor, Kljestan bedoel jij misschien.

20 oktober 2015 om 18:31

Goed dat je mij er op wijst ik heb vlug zijn profiel na gekeken,
hij is voor die blessure naar Amerika geweest.
En ik dacht dat hij al ouder was maar hij is nog maar 21 jaar.
Maar @jimmmmm, nog bedankt voor je reactie.

Überhaupt raar dat er zo'n enquête wordt gehouden onder de collega voetballers, desalniettemin is Praet gewoon een van de grootste Belgische talenten en zie ik een grote carrière in het verschiet voor hem

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren