Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste ontgroening ooit? Speler zingt John Legend en blaast kleedkamer weg

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

De spelers van Swindon Town kregen zaterdag de verrassing van hun leven. Aanwinst Udoka Godwin-Malife stal namelijk de show tijdens zijn ontgroeningsliedje. Niemand verwachtte dat de verdediger All of Me van John Legend zó goed zou vertolken. Ploeggenoot Charlie Austin besloot de beelden te delen op social media.

"Voor de mensen die mij niet volgen: hier is Udoka Godwin-Malife die ons een sing-song geeft", schreef de voormalig Premier League-spits bij zijn post. De vraag is nu of Legend de beelden te zien krijgt. Wie weet zit er dan een carrièreswitch in voor Godwin-Malife. Swindon speelt namelijk op het vierde niveau van Engeland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij kan goed zingen dat moet ik toegeven.

Gewoon WAUW! Die kan in elk geval nog altijd zanger worden. Werkelijk schitterend!

Dan heb je als stadionspeaker ook goud in handen. 'It's ma life'

6 augustus 2023 om 15:00

Pijlsnelle CB. Vaste keus als slot op de deur tijdens road to glory vanaf divisie 4.
“TI & Rihanna - live your life” hadden we voor hem als song hahaha.
Godwin Malife euhh euhh euhh.

Die weet al wat hij na het voetballen gaat doen. Goeie stem op een prachtige lied. Had graag Elvis dit lied ook willen horen zingen, 1 van mijn favo zangers.

6 augustus 2023 om 13:12

Manu?

6 augustus 2023 om 13:27

Elvis die John Legend zingt? Omgekeerde wereld natuurlijk.

Hahaha, heerlijk. Hij kan gewoon prima zingen! Ook mooi om z’n teamgenoten naast ‘m te zien, die lijken niet helemaal te weten hoe ze moeten reageren. Normaliter is zo’n moment vaak om keihard te lachen, maar als je zo zingt verdien je het terechte applaus zoals hij kreeg na afloop!

Als hij zo goed kan voetballen als zingen zullen we nog veel van hem horen.

Prachtig, hier kan ik van smelten hoor!

Netjes gezongen en zonder schaamte zo te zien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren