Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas mede dankzij eerste goal Hutchinson langs Galatasaray

Laatste update:

Galatasaray heeft de strijd om het kampioenschap eigenlijk al opgegeven en is nu ook de tweede plaats op de ranglijst kwijtgeraakt. De werkgever van Wesley Sneijder werd zondag ingehaald door Besiktas, dat met 3-0 wist te winnen van Akhisar Belediyespor. Voormalig PSV'er Atiba Hutchinson maakte zijn eerste doelpunt in Turkije en verzorgde op die manier het slotakkoord.

Besiktas beleefde een geweldige start en stond binnen tien minuten al met 2-0 voor. De score werd al in de tweede minuut geopend door Veli Kavlak, die trefzeker was met een hard schot vanuit de tweede lijn, en zes minuten later verdubbelde Mustafa Pektemek de marge. Hij werd gevonden door Ramon Motta en kopte tussen twee bewakers in de 2-0 tegen de touwen.

Akhisar probeerde na deze belabberde openingsfase nog wel terug in de wedstrijd te komen, maar Tolga Zengin liet zich niet passeren. De keeper zag Hutchinson twintig minuten voor het einde de 3-0 maken: na een hoekschop bleef de bal in het strafschopgebied hangen, waarna de oud-PSV'er uit de draai raak schoot. Besiktas heeft nu een punt meer dan Galatasaray en vier punten minder dan koploper Fenerbahçe. Deze ploeg heeft echter nog wel twee wedstrijden tegoed.

Bekijk hier de goal van Atiba Hutchinson.

Denk je dat Besiktas hoger eindigt dan Galatasaray?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wanneer kan Fener kampioen worden, weet iemand dat?

23 maart 2014 om 20:10

Mag fenerbache nou wel of niet meedoen in de champions league volgend seizoen

23 maart 2014 om 20:13

Neem fener mag volgend jaar niet meedoen met ucl

23 maart 2014 om 20:14

Dacht dat ze nog een jaar moeten wachten, 2015 volgens mij.

23 maart 2014 om 22:28

Totdat niemand ze kan inhalen, wat is dit nou weer voor een vraag?

Ik hoop dat Besiktas de tweede plek gaat overnemen van Gala, dat verdienen de supporters wel na al die moeilijke jaren. Ik verwacht ook niet dat ze de tweede plek gaan weggeven, ze spelen de laatste tijden steeds beter. Jones en Hutchinson spelen echt uitstekend, blijven rennen en afpakken. Toch missen ze voorin nog 'iets' en dat komt waarschijnlijk na de zomer wel goed. Met een paar transfers en spelers als Fernandes wegdoen.

23 maart 2014 om 22:31

Wat dit voor een vraag is is een rare vraag. Elke competitie loopt op zijn eind, bayern kan midweeks kampioen worden. Ik vraag gewoon of er een volger weet over hoeveel weken ze het kampioenschap kunnen vieren.

23 maart 2014 om 22:38

Er zijn nog zat wedstrijden in de Turkse competitie man.

23 maart 2014 om 23:15

Beste Michielho, voorsprong is 'maar' 7 punten dit kan je never nooit met Bayern gaan vergelijken of met een Psg. Het staat amper vast dat Fener al kampioen gaat worden. Hoe kan je nu al gaan praten over een eventuele kampioenschap?
Ik hoop natuurlijk als Fener supporter zsm dat we kampioen worden, maar zo ver zijn we nog lang niet.

23 maart 2014 om 23:21

Yobo

Jones? Jones zat op de bank en heeft nog niet veel laten zien hoor..

En idd Fener is nog geen kampioen aangezien ze nog naar Gs en Bjk toe moeten.. Morgen uit tegen Antep wordt ook geen makkie

24 maart 2014 om 01:33

@yobo met nog 2 wedstrijden waarvan een al een 3-0 is is het 10 punten, ik zie Fenerbahce niet 3 van de 7 of 8 overgebleven wedstrijden verliezen..

23 maart 2014 om 23:07

Als Fenerbache de komende 5 wedstrijden zou winnen word het kampioen. Als de concurrentie uitglijd kan dat eerder

Besiktas speelde super nu alleen wachten dat Fener morgen gaat verliezen en Bjk van fener gaat winnen , En die Holosko moeten ze gelijk verkopen oftewel wegsturen kans geven aan Kerim Frei die 100x beter is.

Gewoon zakelijke overwinning. Besiktas speelde goed, op Holosko en Olcay na. Hoop op een verandering aankomend week dat Olcay een keer wissel staat, want die jongen speelt zo beroerd de laatste weken. Atiba eindelijk dan zijn eerste goal. Fijne overwinning en een mooie 2e plaats. Hoop dat we het voortzetten, zodat we direct naar CL kunnen.

23 maart 2014 om 20:12

Holosko eruit Kerim Frei erin. En als Olcay volgende week niet goed speelt ook deruit En Ismail Koybasi op linkshalf

23 maart 2014 om 20:31

Holosko en Olcay waren aan de bal niet goed maar ze hebben zoveel verdedigend werk opgeknapt en zorgen voor balans in het team

Eindelijk eens weer een lekkere overwinning!

Lekker gespeeld besiktas, denk dat zij de 2 gaan worden. Atiba heeft ook heel goed gespeeld, jammer dat hij weg is bij psv,

23 maart 2014 om 20:25

Dat is het grappige, toen Atiba wegging bij Psv. Iedereen zei van: Hahahaha, yes eindelijk!

Nu hebben we hem een echte man gemaakt, en een echte soldaat en zitten jullie te janken.

23 maart 2014 om 20:32

Praat es niet zo een onzin. Hoor alleen maar positieve berichten over hem van Psv supporters

23 maart 2014 om 21:24

Goeie overwinning.
En Atiba hoefde zeker niet weg van de PSV supporters. Ik ben nog altijd blij dat hij bij ons elftal zat. Een man met een goede instelling! Aanwinst voor menig ploegen

23 maart 2014 om 22:39

klopt wel een beetje, sommigen psv fans waren echt blij toen hij weg ging.

23 maart 2014 om 23:41

Je bent vast in de war met Marcello en Manolev, Vucovic.
Atibba is juist een gemis.. maarja hij wilde zelf weg na afloop van zn contract om de laatste stap te zetten in zn cariere (hij is al in de 30 als ik me niet vergis).. verlengen wilde hij niet

Pektemek heeft eindelijk zijn vorm weer terug alleen jammer dat hij bijna elke wedstrijd een blessure oploopt. Belangrijke spelers missen we en toch laten ze dat niet merken in het veld. Ik ben erg tevreden met onder ozen. Met de budget waarmee hij het moet doen haalt hij toch erg belangrijke spelers die op veel posities kunnen spelen. Respect voor Fikret Orman

23 maart 2014 om 21:54

Idd

Als je kijkt met wat voor geld Gs en Fener hebben gestrooid is het echt een fantastische prestatie.. Zeker gezien de blessures en het feit dat we geen stadion hebben..

En dan heb ik het niet eens over de scheidsrechters

23 maart 2014 om 22:23

Buiten Fb en Gs is de rest van de competitie ook van wereldniveau natuurlijk ... is toch geen uitzonderlijke prestatie dat ze in de top 3 zijn?

23 maart 2014 om 23:23

Ze staan toch 2e? Dat is gewoon goed gezien de omstandigheden

Maar ik ben vooral tevreden over de teamgeest en tactische vooruitgang..

24 maart 2014 om 00:17

Bjk hoort met deze selectie inderdaad in de top 3, maar het gaat er meer om dat fb en vooral gs niet hebben kunnen uitlopen op bjk, ondanks al die investeringen.

Sterke wedstrijd. Met een voetballer op rechts ipv Holosko had Besiktas hier nog zeker wel 2-3 keer gescoord.

Bilic moet ook realiseren dat Olcay Sahan een waardeloze speler is. Waarom is er miljoenen betaald voor Kerim Frei als hij geen speelminuten mag maken.

Wacht nog steeds op een Kerim-Oguzhan-Gokhan linie.

23 maart 2014 om 20:36

Mee eens, Frei heeft niet eens 1 goeie kans gehad om zich te bewijzen Bilic is een goede trainer maar doet rare dingen af en toe Frei had deze week z'n kans moeten krijgen!

23 maart 2014 om 21:58

Bilic is iemand die lang aan dezelfde spelers vasthoudt.. In sommige gevallen te lang..

Kijk zo een Franco bijvoorbeeld, die kreeg pas een kans toen er echt geen centrale verdediger meer kon spelen, zelfs Necip kreeg de voorkeur achterin..

Nu blijkt dat Franco een geweldige speler is, wat een rust en slimme verdediger.. Positioneel ijzersterk op zn 22e

Kerim Frei had vandaag na de 3-0 in moeten vallen voor Olcay en niet Koybasi.. Maar ja een coach kan niet alles goed doen..

We kunnen niet ontkennen dat Bilic een goed ingespeeld team heeft gecreeerd dat vecht voor elkaar.. En dat met al die blessures en tegenslagen..

Besiktas speelde een mooie wedstrijd gaf Akishar geen kansen weg, waardoor ze niet in gevaar kwamen mooie overwinning nu wachten op Fener.

Heb de wedstrijd jammer genoeg niet kunnen kijken. Heb er volle vertrouwen in dat we plek 2 gaan pakken en hoop stiekem een klein beetje om het kampioenschap! Lekkere afsluiting van het weekend!

We waren van begin tot einde heer en meester en hebben een goede zaken gedaan vandaag.

Die 2e plaats betekent direct naar de CL dus dat is van levensbelang..

Echt knap met zoveel blessures en zonder stadion..

Pektemek komt in vorm en Motta en Franco waren weer erg goed maar het duo Veli en Atiba was men of the match.. Motta contracteren zou ik zeggen..

Hopen op puntverlies van Fener dan is het een topweekend..

24 maart 2014 om 00:24

Snap jij waarom die keeper geen rode kaart kreeg voor het neerhalen van motta? Dat sloeg nergens op.

Pektemek heeft me echt verrast laatste twee weken. Hij probeert niet meer 5 tegenstanders uit te dollen. Nu is het belangrijk dat hij dit constant doet, dan kunnen we echt zeggen dat hij de spits is voor bjk, want in dit systeem past hij beter dan almeida die voetballend minder is.

Motta en franco zijn echt de transfers van dit seizoen. Vooral franco die nauwelijks op een fout te betrappen is, zo koelbloedig, zo geconcentreerd. Die gaat echt de top bereiken als hij zo doorgaat.

24 maart 2014 om 05:24

Waarschijnlijk omdat het al 3-0 stond, want bij 0-0 had hij hem zeker rood gegeven.

Ja Franco is echt een revelatie. Niet voor niets aanvoerder van jong Colombia en van zijn club Millionarios. Hij is positioneel zo slim en grijpt telkens op het juiste moment in en heeft ook weinig overtredingen nodig. Daar kunnen we idd nog veel plezier aan beleven..

En over Pektemek.. We wisten natuurlijk allang dat Pektemek dit kon..
Hij is technisch en balvast en heeft ook een actie in huis en als hij zoals de laatste wedstrijden ook zijn goals meepakt is hij van grote waarde.. Alleen is het nog te vroeg om hem boven Almeida te verkiezen want Hugo weegt zwaarder op een verdediging..

Wordt wel leuk volgend jaar als Cenk Tosun er ook nog bij is.. Veel concurrentie voor 1 spitspositie..

23 maart 2014 om 22:30

Hahaha zoiets kan ik mij ook nog goed herinneren nu je het zegt!

23 maart 2014 om 23:25

Hahaha ja klopt maar ik heb nog tot 29 maart betaald hehehe..

Maar ja die clubliefde he, ik zal waarschijnlijk toch door blijven kijken..

Die lig tv heeft ons in hun macht..

Besiktas verdiend gewonnen. Als ze zo blijven spelen kunnen ze misschien nog wel kampioen worden, mits fener natuurlijk punten gaat verliezen. Enigste speler die niet past bij besiktas is holosko. Ze moeten hem echt weg sturen. Kerim frei zou ik wel vaker willen zien spelen bij besiktas, deze jongen vind ik persoonlijk beter dan holosko. Ik snap niet dat psv een speler als atiba heeft laten gaan, dit is toch een erg goeie speler die elke wedstrijd gecontroleerd voetbal speelt. Bij deze wil ik alle besiktas fans feliciteren met de verdiende overwinning !

23 maart 2014 om 23:27

Dank je wel voor je mooie reactie

Kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen.

Kampioenschap wordt lastig maar je weet maar nooit

24 maart 2014 om 05:27

Haha ik neem aan dat je mij bedoelt

Ja idd.. Dat zou echt een stunt zijn.. Niet alleen door de selectie maar ook zonder Inonu..

Zakelijke overwinning Bjk, dit vashouden en directe toegang tot CL met bakken geld is binnen.

Ik gun Bjk wel de 2e plek maar kampioen? Denk het niet. Als Fener dit nog weggeeft dan spring ik van een brug. Trabzon krijgen we 0-3 dus is al minimaal 7 punten verschil. Als we van Antep winnen 10. Zelfs al verliezen we van Antep is het 7 dan nog worden we makkelijk kampioen aangezien GS en BJK ook nog zeker punten gaan laten liggen.

24 maart 2014 om 07:26

Als Bjk nog kampioen wordt spring ik met je mee ..

De komende wedstrijden zijn cruciaal. Als Besiktas daar zonder kleerscheuren uitkomt en Fener lijdt puntverlies bij Antep en Gs dan is de de onderlinge derby straks een echte finale..

Pfff laatste nieuws is dat Holosko zijn enkelbanden heeft gescheurd..

5 maanden uitgeschakeld dus dat betekent dat hij gisteren zijn laatste wedstrijd voor ons heeft gespeeld.

Het is echt niet te geloven wat voor blessuregolf wij de laatste 2 jaar hebben..

Holosko is een correcte teamspeler die in lang bij ons speelt en al vaak van waarde is geweest ondanks het feit dat hij nooit een onomstreden basisspeler is geweest..

Hopelijk gaat hij nog naar een mooie club..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren