Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Berlusconi valt spelers af: ‘Dan betaal ik jullie gewoon niet meer’

Laatste update:

Silvio Berlusconi doet maar weer eens van zich spreken. ‘Zijn’ AC Milan eindigde in de Serie A op de zevende plek, achter Sassuolo, waardoor de Europa League alleen bereikt kan worden door Juventus te verslaan in de bekerfinale. Voorafgaand aan het duel met kampioen Juventus heeft Berlusconi bijzondere uitspraken gedaan.

/

Bij een lunch met een aantal sponsoren nam Berlusconi het woord. “We kunnen onszelf niet voor schut blijven zetten”, zo zei de clubeigenaar tegen de spelersgroep in een door Sky Italia uitgezonden video. “Deze heren hier betalen jullie salaris. Ze hebben gezegd dat als jullie zo blijven spelen, zij geen geld meer geven aan de club.”

“In dat geval neem ik het geld van jullie, anders gezegd: ik ga jullie niet meer betalen. Jullie kunnen proberen mij aan te klagen. Weet je hoe lang het in Italië duurt om een zaak aan te spannen? Acht jaar”, zo luidt het dreigement.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja daar (dat in Italië een zaak aanspannen acht jaar duurt) weet hij alles van natuurlijk. Berlusconi verwacht van middelmatige spelers wekelijks topprestaties, dat gaat niet.

18 mei 2016 om 21:16

Dat kan wel. Moet je gewoon een goede mentaliteit voor hebben.

18 mei 2016 om 21:16

Overigens wil ik daar niet meer zeggen dat deze coach wel heel idioot over komt

18 mei 2016 om 22:20

Berlusconi coach? Are u serious

18 mei 2016 om 22:41

Over idioot overkomen gesproken inderdaad..

18 mei 2016 om 22:46

Wow.. Als je dit soort uitspraken doet weet ik niet waar je bent met je gedachten. Overigens is berlusconi wel een heel nare man.

18 mei 2016 om 22:49

Lekker Berlusconi, zo wil er geen enkele speler meer naar Italië

18 mei 2016 om 22:49

Die kerel heeft geen verstand van voetbal en maakt het er niet beter op met dit soort uitspraken. Hij moet de club een keer verkopen aan mensen die wel van voetbal houden en een mooie club willen opbouwen door middel van vertrouwen en een beleid. Berlusconi is ook een man van de fraude. Iets wat een club als Milan niet kan gebruiken want ze hebben het al niet te best qua geld in vergelijking met andere grote clubs.

Haha wat een gozerD zeg alsof ze express wedstrijden verliezen. Ze zijn gewoon niet genoeg en door de coach te ontslaan maak je het alleen maar erger.

Wat een idioot. Ik zou als speler meteen om een transfer vragen. Vooral als je een grote bent binnen die ploeg.

Drie maanden niet betaald en de Uefa ontbind het contract. Transfervrij vertrekken naar een andere club.

18 mei 2016 om 22:49

Is ook zo

Ja maar een speler die maanden geen salaris krijgt is volgens de reglementen van de fifa transfervrij dus ze hoeven geen rechtszaak aan te spannen en 8 jaar te wachten.

Stap op gewoon verkoop je aandeel je tijd is voorbij .
Wilt veel met niks op de keeper na middelmaat ga slapen silvio.

Dit is ook precies de reden dat er geen top spelers meer naar Milan willen.

18 mei 2016 om 21:43

Hahaha jij bent de leukste thuis zeker.
De reden is simpel Ac heeft geen geld om toppers te halen speelt niet Europees.
Trainen op Milanello wilt elke speler maar als je het niet kan betalen die spelers dan komen ze niet simpel.

Echt erg wat er met ac Milan aan de hand is. Zo een grote prachtige club die het maar niet op de rails krijgt. Serie à moet echt wat gebeuren daar het is elk jaar hetzelfde verhaal (juventus). Een champions league met ac Milan inter Milan Juventus is toch een stuk mooier. De serie à stelt in mijn ogen niet meer zoveel voor.

18 mei 2016 om 21:45

Gelukkig is dat jou mening en niet die vd rest vd wereld. de serie A is bezig aan een opmars enaat dat al een aantal jaar zien europees. Dat milan en inter niet meer top zijn maakt de serie A niet zwak. Andere clubs staan op. Zie Engeland..

19 mei 2016 om 04:05

Napoli, Fiorentina, Sassuolo, Roma bijvoorbeeld.

19 mei 2016 om 09:16

Hij heeft het over de CL. De engelse clubs spelen daar ook geen rol van betekenis. Verder is het gewoon jammer hoever de clubs uit Milaan zijn afgegleden.

Erg handig om te zeggen als je ooit weer een topclub wil worden.

Terecht! Het is schandalig wat daar gebeurt. Het probleem zit in hem in de karakters van spelers. Het zijn stuk voor stuk eenlingen, die bij hun vorige werkgevers erom bekend stonden moeite hadden om zich op te offeren voor een team. Betaal je nu de top voor.

Dit is nep, De video was aan het begin van het seizoen. Dat kan je zien aan Adriano met lange haar,suso en Cerci. Ook was Berlusconi niet serieus hierover.

https://www.facebook.com/313204692036184/videos/11...

Ik walg zo van deze vent, totaal geen verstand van zaken en denkt dat hij alles is. Zelf als interista gun ik het milan dat deze man opstapt, samen met die nutteloze galliani.

Milan is al onaantrekkelijk voor spelers die naar een nieuwe club zoeken, laten we daar nog maar een schepje boven op doen en onze huidige spelers ook weg jagen! Hij verwacht gewoon te veel van de huidige spelersgroep en dit noem ik geen manier van zaken oplossen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren