Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Berbatov: ‘Als Arsenal dat toch heeft gedaan, is dat niet best voor ze’

Laatste update:

Dimitar Berbatov had woensdagavond een productief aandeel in de Champions League-zege van AS Monaco op Arsenal. De aanvaller nam één van de drie doelpunten in het Emirates Stadium voor zijn rekening: 1-3. “We hadden vertrouwen in onszelf en hebben verdiend gewonnen. We zijn een goed team. Arsenal is dat ook, maar vandaag was de wil om te winnen bij ons groter.”

/

Berbatov durfde niet te zeggen of er bij Arsenal sprake was van onderschatting. “Een team als Arsenal kan zich dat niet veroorloven. Maar als ze dat toch hebben gedaan, is dat niet best voor ze.” Voor Berbatov is de return in het prinsdom zeker geen formaliteit. “Het blijft wel Arsenal. Er is nog een wedstrijd te spelen en er kan nog van alles gebeuren.”

Voor Berbatov was het zijn eerste Champions League-doelpunt in 1191 dagen. De aanvaller was op 22 november 2011 goed voor een doelpunt in het thuisduel van Manchester United met Benfica.

Arsenal heeft AS Monaco onderschat

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Genoten van hem wat een rasvoetballer en een techniek heeft Berbatov, als hij nog snelheid had was het een wereldtopper geworden.

26 februari 2015 om 00:22

Hij was toch wel een topper hoor!

26 februari 2015 om 07:22

De 1-3 die genoemd wordt is de eindstand en er wordt gezegd dat hij 1 doelpunt daarvan voor zijn rekening nam. Maar ik zou me er niet al te druk om maken als er ergens iets verkeerd staat.

26 februari 2015 om 03:25

Hij was een topper. Destijds bij Spurs de beste spits in de premier league. Helaas is het bij Manchester United niet helemaal gelukt maar desondanks behaalde hij nog een (gedeelde) topscoorderstitel.

Zoveel techniek en inzicht, helaas niet de snelheid en de drive om de allerbeste te willen zijn. Had hij dat beide wel gehad dan was hij minimaal van het niveau Zlatan.

26 februari 2015 om 13:52

Zlatan is meer fysiek, Berbatov is techniek, als hij de drive had zou hij beter zijn dan Zlatan. Vooral zijn eerste aanname en de controle over de bal ziet er zo simpel uit, maar oo zo moeilijk.

Klopt het dat Arsenal er nu minimaal 3 moet maken?

26 februari 2015 om 00:18

Ja 3 goals maken, want 0-2 is niet genoeg, omdat uit doelpunten dus 3 goals van Monaco dubbel tellen.

26 februari 2015 om 00:20

Klopt en dan moeten ze hopen dat Monaco niet scoort

26 februari 2015 om 00:34

Het is dus eigenlijk een lastig karwei voor Arsenal om de volgende ronde te halen.

26 februari 2015 om 00:42

Zeer lastig. Uit tegen Monaco winnen met 3 doelpunten verschil zie ik niet direct gebeuren.

26 februari 2015 om 06:54

Met 2 goals verschil winnen is ook voldoende... 2-4

26 februari 2015 om 07:39

Ja het lastige is alleen dat monaco ongetwijfeld een muur gaat bouwen dus denk dat 2-4 erg lastig gaat worden. Gok op een 0-0 of 0-1 voor arsenal.

Dan word het wel heel moeilijk voor Arsenal. Wat mis ik de Arsenal met Henry,Pires, Bergkamp. Waren een genot om te kijken.

26 februari 2015 om 00:27

Toevallig hadden ze vandaag oo Sky Sports een documentaire over Henry. Het liet de gouden tijden van Arsenal weer herleven met legendes als Bergkamp, Pires en Viera. Hoe anders is het nu inderdaad. Dit Arsenal valt niet te vergelijken met dat topelftal.

Met 0-3 moet arsenal winnen. Man wat moet Arsenal zich schamen totaal geen lef, vertrouwen en tactiek die zij hanteerde. Het is telkens hetzelfde liedje met wenger. Monaco verdiend gewonnen vandaag. Zij lieten Arsenal lekker het spel maken en strafte genadeloos af op de counter. Chapeau!!

Kan je wel vertellen, dat Wenger Monaco zeker niet onderschat heeft. En uitgebreid kent en heeft geanalyseerd.
Kom nou.
Alsof hij in de positie nu is met bovendien een unieke kans om de kwartfinales weer te halen om welk team dan ook te onderschatten.
Laat staan zijn enige, voormalige club.
Grootse onzin.

Berbatov! Heb genoten van hem, fluwelen techniek, de ervaring, subtiele pasjes en voetballend zo sterk met goede kaatsen. 10 x beter dan Giroud, wat mis ik Berbatov op de Engelse velden, wat een speler!

26 februari 2015 om 03:01

10x beter dan Giroud? Nu doe je Berbatov toch tekort, hij is minstens 30x beter dan Giroud.

Super dit,arsenal begon goed maar een of andere manier maakten ze hun kansen niet af.

26 februari 2015 om 12:04

Niet op een of andere manier; gewoon die Giroud.

Berbatov speelde heerlijk. Met z'n signature buitenkant voetjes passjes, goed overzicht, altijd balvast. Alleen een beetje traag, maar de beste man is ook al 34. Nog steeds een hele klasse beter dan Giroud.

Zoek maar eens op youtube naar zn first touch

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren