Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benfica weet grabbelende keeper nog met winst te verkopen

Laatste update:

Voor Roberto Jiménez blijft het bij één seizoen in het shirt van Benfica. De doelman werd vorig jaar voor 8,5 miljoen euro overgenomen van Atlético Madrid, maar wist niet te overtuigen en maakte een hoop fouten onder de lat bij de Portugese topclub. Benfica heeft Roberto nu weer verkocht, en nog met een ton winst ook: Real Zaragoza betaalt 8,6 miljoen voor de Spaanse keeper.

De 25-jarige Roberto is al bekend met Zaragoza. Atlético verhuurde de goalie in het seizoen 2009/10 aan de Spaanse laagvlieger en mede dankzij enkele prima prestaties van de keeper wist Zaragoza in de Primera División te blijven. Benfica was onder de indruk en telde 8,5 miljoen neer voor de Madrileen, die in Portugal echter absoluut niet wist te overtuigen.

Roberto speelde 25 competitiewedstrijden voor Benfica, maar raakte zijn basisplaats in de competitie kwijt. In de Europa League mocht de goalie wel blijven staan en hij deed dan ook onder meer twee keer mee tegen PSV. Door de komst van Eduardo (van Genoa) werd Roberto overbodig en Zaragoza heeft nu voor een oplossing gezorgd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Lekker hoor Benfica, zo'n flop nog met winst kunnen verkopen,
schandalig dat tegenwoordig in 2011 een keeper die niets berijkt heeft het afgelopen jaar gewoon voor 8,6 miljoen euro verkocht kan worden, in wat voorn bizarre wereld leven wij ...

1 augustus 2011 om 22:32

Inderdaad, en zeker (sorry dat ik het aanhaal) kijkend naar de transfer van Stekelenburg!

1 augustus 2011 om 23:24

stekelenburg had een contract van nog een jaar. En zolang de Fifa er niks aan doet moet je aan deze bedragen wennen want ze zullen alleen maar blijven stijgen. Je zou het vind ik zelfs kunnen zien als inflatie ofzo

2 augustus 2011 om 00:51

8,6 miljoen voor een flutkeeper is echt niet normaal meer. En hij wordt slechts tweede keeper volgens mij.

Dat hebben ze goed gedaan ik vind hem persoonlijk echt een prutser. Ik snap niet dat Zaragoza zoveel geld voor hem neer telt. Voor dat geld zou je vele betere keepers kunnen halen.

1 augustus 2011 om 22:48

@necpsv92

Ik vind het ook dom van Zargora dat ze hem hebben gekocht terwijl hij een slecht seizoen heeft gespeeld. Als Benefica de keeper een jaar jonger en een stuk beter koopt voor een ton minder vind je de transfer echt heel dom.(ik vind het ook dom) Maar ze wouden hem zo graag hebben omdat hij bij Zargora dat geweldige seizoen heeft gespeeld daarom hebben ze nog veel vertouwen in hem en hopen ze dat hij het nivea weer berijkt wat hij dat enen seizoen ook berijkte daarom hebben ze zoveel voor hem neer gelegd.

2 augustus 2011 om 09:28

EN hoe weet je dat?
Bronvermelding graag!

ON: Vind het echt dom van Zaragoza om zoveel geld voor een keeper neer te leggen die nog nooit een goede wedstrijd heeft gekeept.

2 augustus 2011 om 18:41

Vorig seizoen heb ik een paar wedstrijden van Zargora gezien en dit jaar hem zien keepen bij benefica ik vond hem bij die wedstrijden die ik gezien heb voor Zargora goed keepen en Benefica een stuk minder en blijkbaar is voetbalzone het met me eens

Mijn god hee, waar is Zaragoza mee bezig, echt een drama die kerel.....

Dan hadden ze beter Stekelenburg kunnen kopen..

1 augustus 2011 om 22:34

Haha, precies wat ik dacht. Denk dat ze dan niet zo een oude keeper willen hebben. Ik denk overigens ook dat Stekelenburg niet daar heen wou gaan. Dan bleef hij liever bij Ajax.

1 augustus 2011 om 22:36

Helemaal mee eens, alleen heeft Stekelenburg niet veel zin om bij Real Zaragoza te gaan spelen lijkt mij.
Knap gedaan door Benfica alleen snap ik niet waarom Zaragoza zoveel betaalt voor zo'n keeper. Is een familielid van deze keeper soms de voorzitter van Zaragoza ofzo?

2 augustus 2011 om 09:29

Ja,stekelenburg wil ook echt naar Zaragoza. Dan had hij nog beter bij Ajax kunnen blijven.

Waar haalt Zaragoza 8,6 miljoen vandaan en dat bedrag neertellen voor een zo'n [matige]doelman? Ze hadden beter Cesar Sanchez gepolst terug te keren naar Zaragoza iets waar die ook zeker open voor had gestaan. Ze zijn niet echt slim bezig om weer terug te komen in de top 10.

2 augustus 2011 om 00:48

Waar heb je het over? Benfica leent deze man uit aan Real Zaragoza voor één seizoen. Er staat toch nergens dat ze 8,6 miljoen betalen ? Hij wordt doublure van Leo Franco voor een jaartje. Gratis.

2 augustus 2011 om 06:39

Lenen? Waar heb jij het nou over?

Gisteren om 19.55 (portugese) tijd heeft SAD (vereniging voor aandeelhouders) de definitieve overgang van 8,6 bevestigd. Dat is verplicht voor iedere organisatie die beursgenoteerd is!

bronvermelding: abola, record. ojogo

Ps. de volgende keer beter je huiswerk doen i.p.v. brullen terwijl je er zelf geen kaas van gegeten hebt!

On topic: dat je nog zoveel krijgt voor deze enorme kippenvanger dat is echt een lintje waard...

2 augustus 2011 om 06:59

Excuseer ik volgde de verkeerde bronnen. Kon het echt niet geloven dat Zaragoza voor deze keeper wil betalen. Dit is echt een geschenk van hun.

Beetje veel geld als je Leo Franco en Toni Doblas al hebt die beide niet onder doen voor Roberto , ze hadden beter een jonge keeper als 3e man kunnen aantrekken , die kan veel leren van Leo Franco , jammer dat Sergio Asenjo geblesseerd is anders had ik daar zeker geinformeerd.

Strikje er om heen en enkele rit Spanje! Obrigado!

Stelde erg vaak teleur, een club als Benfica heeft iemand betrouwbaars nodig en ik denk dat Eduardo wel de juiste man is voor Benfica. Daarnaast, ruim 8 miljoen voor deze Roberto en 'maar' 6 miljoen voor een topklasse keeper als Stekelenburg? Gek voor woorden

Ongeloofelijk dat zulke bedragen voor middelmatige of zelfs slechte keepers worden betaald...

Misschien beetje chauvinistische, maar goede keepers als Vorm en Velthuizen zijn voor een paar ton op te halen...

Goed voor Benfica oliedom van Zaragoza. Heb wedstrijden van hem gezien waar hij gewoon matig keept. Hij straalt geen vertrouwen uit.

Dit wordt bij ons al gezien als de beste tranfer ooit. Benfica is veel bekritiseerd met het aantrekken van Roberto, maar om hem dan met een tonnetje winst te verkopen is pure klasse!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren