Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benfica vecht zich terug na tegendoelpunt na veertien seconden

Laatste update:
/

De titelstrijd in Portugal blijft ongekend spannend. Twee dagen na de overwinning van Sporting Portugal op Moreirense (0-1) stapte ook Benfica als winnaar van het veld. De ploeg van Rio Vitoria boekte maandagavond een nipte overwinning op Vitória Setúbal: 2-1.

De bezoekers wisten dé manier om ruim 54.000 toeschouwers muis- en muisstil te krijgen. Na veertien seconden opende André Claro al de score voor Vitória Setúbal. Benfica was echter niet van slag en stelde nog voor rust orde op zaken. Na voorbereidend werk van Eliseu en Nicolás Gaitán verzorgde Jonás de gelijkmaker: 1-1.

Uit een hoekschop van Gaitán tekende Jardel vier minuten later, in de 23e minuut, voor de 2-1. Na de onderbreking slaagde Benfica erin om de voorsprong te behouden. Door de zege gaat Benfica weer aan kop, met twee punten meer dan stadsgenoot Sporting. Benfica speelt komend weekeinde uit tegen Rio Ave, terwijl Sporting in eigen huis aantreedt tegen Uniao Madeira.

Wie wordt dit seizoen kampioen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop zo dat sporting weer x kampioen wordt. Vrees alleen dat benfica aan het langste eind trekt.

Weer Jonas, wat een geniale gratis transfer is dat geweest zeg. Wel mooi om te zien dat er een titelstrijd is in Lissabon sinds tijden. Persoonlijk gun ik het SLB, maar zou echt knap zijn van Jesus als hij zijj oude club in de titelrace verslaat. Erg knap hoe ze i Portugal wel spelers tussen de 23 en 29 kunnen behouden die echt waarde kunnen toevoegen.

19 april 2016 om 15:13

Hmm... Valt wel mee hoor. Ze bieden gewoon hogere salarissen, waardoor de afkoopsom die ze kunnen vragen hoger is.

Het blijft denk ik spannend tot de laatste speelronde.
Sporting en Benfica geven elkaar geen duimbreedte toe.
Hoop dat Benfica aan het langste eind trekt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren