Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ben op mijn Vespa de voetballerij ingerold en verlaat het in een bedrijfsauto’

Laatste update:

Vorig jaar besloot Gianluigi Buffon een einde aan zijn interlandloopbaan te maken, vlak nadat Zweden ervoor zorgde dat het Zuid-Europese land niet aanwezig zal zijn op het WK. De doelman van Juventus is echter weer van de partij als Italië het vrijdag opneemt tegen Argentinië. Buffon verwacht echter niet dat hij tot het EK van 2020 voor Italië zal uitkomen.

"Volgens mij heeft iedereen wel door wat de situatie is en welke rol ik speel", zegt Buffon donderdagavond, geciteerd door verschillende Italiaanse media. "Volgens mij ben ik altijd positief en erg onbaatzuchtig geweest in mijn carrière. Toen het duidelijk was dat dit geen 'testimonial' is en ik echt van waarde kan zijn voor de ploeg, ben ik hier met veel enthousiasme naartoe gereisd."

"Ik ben veertig jaar oud, maar nog steeds de eerste doelman van Juventus. Ik weet nog niet of de laatste wedstrijd van mijn carrière voor Italië of Juventus zal zijn. Ik weet wel dat ik het dan sober wil houden. Ik ben de voetballerij binnengekomen op mijn Vespa, ik zal het verlaten met een bedrijfsauto. Want dat is de enige auto die ik heb, die Juventus voor mij regelt."

Verwacht jij dat Gianluigi Buffon stopt na dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Levende Legende deze man groot sportman zowel in het veld als er buiten hoop dat hij met juve de CL pakt zou mooi afscheid zijn

Beste keeper aller tijden! Ik hoop echt dat Juventus dit jaar de champions league wint! Ik gun het deze man zo veel! Dat ik een traantje weg pink als ze worden uitgeschakeld!

Ik hoop met je mee!

Gun t deze gigant ontzettend, lijkt tegenwoordig een van de weinigen die echt vanuit de liefde voor voetbal, passie en glory spelen.

Ik maak een diepe buiging

Geweldige sportman maar helaas ook aanhanger van fascisme. Koos ooit rugnummer 88 (zogenaamd omdat het 4 ballen symboliseerde), droeg een shirt met fascistische leus, zwaaide met fascistische vlag en hij heeft ooit gezegd graag dictators te ontmoeten. Zijn charisma en openheid omtrent dit onderwerp maakt het voor mij lastig om echt van hem te walgen, maar het geeft mij een nare bijsmaak zodra zijn naam valt. De superlatieven verbazen me dan ook altijd omdat de sporter en mens niet los van elkaar gezien kan worden in mijn ogen.

23 maart 2018 om 08:32

Man man man worden mensen zoals jij niet moe van jezelf. Buffon is nu veel ouder en wijzer. Denk je nou echt dat hij nog steeds een fascist is. Heeft zich al jaren erg positief tegenover iedereen gedragen en iedereen met veel respect behandeld. Wat moet hij nog meer doen volgens jou? Mensen veranderen naarmate ze ouder worden. Niemand is hetzelfde.

23 maart 2018 om 09:33

Mensen zoals ik? Mensen met een alternatieve mening bedoel je? Hij hoeft van mij overigens helemaal niets te doen, ik geef alleen maar aan waarom ik de adoratie voor Buffon niet deel. Prima dat hij zo positief is, dat beaam ik. Neemt niet weg dat ik facisme en zijn aanhangers een potentieel gevaarlijke en in mijn ogen verwerpelijke ideologie vind. Als hij zich daar niet openlijk afkeurend tegen uitspreekt dan kan ik uit zijn voorbeeldige gedrag niet afleiden dat hij geen fascist meer is.

23 maart 2018 om 09:56

@juvedeef
Nu begint het interessant te worden. Mag je mensen niet veroordelen op basis van hun daden en persoonlijkheid uit het verleden? En wat is de grens om er zand overheen te gooien?

Binnen op een Vespa en er met een bedrijfsauto uit. Volgens mij, als zijn contact af loopt, moet hij zijn auto ook inleveren. Dus Buffon kan lopend naar huis. Misschien een taxi?

On. geweldig om een liefhebber te zien, waarbij zijn lichaam en geest het ook nog eens zo lang volhoudt. Een levend monument!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren