Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Belofte van weleer tekent eindelijk bij Valencia en is verlost van Mourinho

Laatste update:
/

Fernando Gago heeft een nieuw onderkomen gevonden. De middenvelder mocht vertrekken bij Real Madrid en vrijdag maakt Valencia bekend dat de Argentijn de komende vier seizoen in het Mestalla te bewonderen zal zijn. De 38-voudig international had een duidelijke en eenvoudige boodschap bij zijn presentatie: “Ik ben hierheen gekomen om prijzen te winnen”, stelt hij op de website van zijn nieuwe club.

Met de transfer komt er een einde aan een lastige periode in Madrid. Gago werd in 2006 met hoge verwachtingen naar het Santiago Bernabéu gehaald, maar tot een echte doorbraak kwam het nooit. In zijn eerste volledige seizoen kwam hij weliswaar tot 31 optredens, maar gaandeweg zag de 26-jarige controleur zijn speelminuten steeds verder afnemen. Een jaar geleden werd hij uitgeleend aan AS Roma, waarvoor hij dertig wedstrijden in actie kwam.

Toch besloten de Italianen de ex-speler van Boca Juniors niet over te nemen van Real Madrid. Bij Valencia krijgt Gago evenwel een nieuwe kans om zijn loopbaan te revitaliseren. Daarvoor dient hij overigens wel in te leveren: de drie miljoen euro die hij in Madrid op jaarbasis toucheerde zal met ingang van het nieuwe seizoen gehalveerd worden. Los Che betalen hem anderhalf miljoen euro per jaar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

mooie transfer voor Gago maar had hem liever bij Atletico gezien.

Hij verdiende erg veel en werd niet eens in de selectie opgenomen het was een goede talent en gaf in het eerste seizoen de meeste assisten van de Liga.

Ever Banega en Fernando Gago als blok, niet slecht hoor. Hoop dat ie zal slagen bij Valencia.

20 juli 2012 om 14:01

Banega is meer een spelmaker, geweldig trouwens voor Gago dat hij bij Valencia terecht kan.

20 juli 2012 om 14:05

Inderdaad, Ever Banega en Fernando Gago, die dan spelen voor de linie van de verdediging van Valencia. Dat lijkt mij echt mooi, twee controlerende middenvelders die goed mee kunnen voetballen.

Maar dit is wel 'n mooie club voor Gago. Ik heb er vertrouwen in dat hij daar 'n basisplaats gaat veroveren.

Alves/Guaita
Pereira
Rami
Victor Ruiz
Mathieu
Banega
Gago
Can/Feg/Vie
Can/Feg/Vie
Guardado
Soldado
20 juli 2012 om 14:35

Canales speelt hopelijk op 10 in joun opstelling. ZOu echt machtig mooi zijn. En dan heb je op rechts toch nog Hernandez toch? Pablo Hernandez! Of wie is Vie in joun opstelling?

20 juli 2012 om 16:18

Jonathan Viera.;

Overigens mis ik Jonas en Piatti.

20 juli 2012 om 19:43

Ja, maar ik ben niet echt 'n fan van Jonas en Piatti.

Ik vind ze matig en in mijn ogen is Sergio Canales op de tien positie beter dan Jonas en Andres Guardado aan de linkerkant dan Piatti.

Heerlijke speler is dit met een uitstekende pass en inzicht!
Overigens is ook Sergio Canales verkocht aan Valencia!

Ik ben benieuwd hoe hij het bij Valencia gaat doen want hij heeft vorig seizoen bij Roma niet echt kunnen overtuigen. Wellicht dat Spaans voetbal beter past bij hem. Vorig seizoen speelde hij af en toe een goede wedstrijd maar daar bleef het ook bij.

In de titel staat verlost van Mourinho maar in de tekst niks terug te vinden. Rare titel zo lijkt het net alsof er problemen tussen hem en Mourinho waren en dat hij eindelijk van hem af is maar dat is, zover ik het nu lees, helemaal niet het geval.

Hopelijk komt hij veel tot spelen bij Valencia zodat hij kan laten zien dat hij niet voor niets als een talent werd beschouwd.

20 juli 2012 om 16:24

Ik vind het inderdaad ook een vreemde titel, beetje stigmatiserend, net of Mourinho een verschrikkelijke vent is en Gago ruzie met 'm had. De titel 'klinkt' niet geheel objectief, zoals VZ probeert te zijn.

OT: Valencia is een mooie club voor hem, als het Bij Real niet wil lukken dan is Valencia een goede optie!

Heerlijke aankopen !!! Ben er blij mee dat ik deze mannen in het shirt van Los Ches kan bewonderen :D

Mooie transfer voor alle partijen. Valencia krijgt zo een sterk middenveld met Banega, Gago en daar voor Canales. Goed om te zien dat sommige spelers niet enkel aan het geld denken. Volgens bronnen blijft ene Sneijder rustig op zijn gat in Inter zitten totdat een andere topclub hem netto hetzelfde kan bieden. Gago wil gewoon voetballen, desnoods halveert hij zijn salaris ervoor. Het blijft natuurlijk veel geld, maar als je het in het juiste perspectief plaatst dan is het wel degelijk een opoffering.

Mooie transfer voor zowel Real als Valencia. Ben benieuwd hoe Valencia presteert met nieuwe aanwinsten als Guardado, Gago en die Portugese rechtsback.

Deze Gago is qua niveau nooit meer de Gago geweest die in het eerste seizoen bij Real Madrid is gekomen. Hij is eigenlijk een pak minder geworden, mede door die blessures waarschijnlijk. Jammer want ik denk dat hij echt wel een ijzersterke speler kon worden, kan natuurlijk nog altijd maar dan moet het nu gebeuren. Afgelopen seizoen bij Roma alles behalve overtuigend, ik vond hem vaak één van de mindere op het veld, vreemd genoeg. Ik hoop dat hij bij Valencia zijn oude niveau kan terugvinden.

Guardado, Gago, Canales... wordt nog een mooi seizoen volgend jaar voor Valencia zo.

Hoe zit het eigenlijk met het nieuwe stadion?

Mensen vergeten zo snel..onder Capello en Schuster was hij 1 van de belangrijkste spelers, een echte winnaar..2x kampioen. heeft de pech gehad dat hij vaak geblesseerd was. Bij Roma was hij goed , maar zn medespelers waren een klap minder..hij moet echter wel iets doen aan zn mentale weerbaarheid en het afjagen van tegenstanders..hij jaagt vaalk op spoken..maargoed hij speelt altijd in het argentijnse elftal, niet voor niks..

20 juli 2012 om 16:45

Nou dat zijn medespelers minder waren viel wel mee hoor. De verdediging, ja, maar op het middenveld was hij vaak het minste van de drie. Vond zowel De Rossi als Pjanic en Marquinho beter.

Valencia krijgt zo een prima middenveld, met Gago en Banega controlerend, Guardado of Piatti op links, Pablo Hernandez of Feghouli op rechts en Canales op 10. En dan hebben we Albelda, Parejo en Tino Costa (als hij niet weg gaat/is).

Mooie transfer van Gago, ik ken de ins en outs niet maar ben blij dat hij voor de helft van zijn salaris momenteel kiest voor een Spaanse subtopper (of eigenlijk topper) en niet voor het grote geld. Wellicht heeft hij deze aanbiedingen ook niet gekregen maar ik zie de laatste tijd toch vaak transfers van goede spelers waarvan ik denk zonde die had ik graag nog een paar jaar in Europa willen zien. Nilmar staat nog vers in het geheugen.

Geweldig! Bij mijn favoriete Spaanse club. Ik denk dat Valencia as seizoen een tikkie sterker is dan afgelopen jaar. Goeie speler.

Goed nieuws voor Gago! Hij kwam bij Real niet uit de verf door meerdere redenen, maar het afgelopen jaar heeft hij alles gespeeld bij Roma en daardoorr kreeg hij waar een basisplaats bij het nationale elftal. Dat deed hij ook zeer goed in de wedstrijd tegen Ecuador(4-0).
Toch altijd knap dat Valencia weer een goed, gebalanceerd team heeft, ondanks dat ze altijd hun beste spelers moeten verkopen wegens de economische wanprestaties tijdens Koeman.

Hoopte dat het om Sergio Canales ging. Maar goed, die jongen moet nog een paar jaar wachten om z'n carrière helemaal verpest te zien.

Wat een opluchting voor Gago! Groot talent maar koos de verkeerde club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren