Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

België en Oostenrijk na hectische slotfase en acht goals in evenwicht

Laatste update:
/

België heeft dinsdagavond niet kunnen winnen van Oostenrijk in het Koning Boudewijn Stadion. In een knotsgekke slotfase leken de Rode Duivels drie punten te pakken, maar in blessuretijd bezorgde Martin Harnik de bezoekers uiteindelijk een punt: 4-4. De Belgen schieten weinig op met een gelijkspel en staat nu acht punten achter op koploper Duitsland; Oostenrijk heeft na drie duels zeven punten en is tweede in groep A.

Het venijn zat in de staart, maar ook in de eerste helft boeide de wedstrijd al. Na een afwachtende beginfase in Brussel kwamen de Belgen op voorsprong door Jelle Vossen. De Genk-aanvaller was het eindstation van een mooie Belgische counter, waarbij hij de voorzet van clubgenoot Marvin Ogunjimi prima afwerkte. Lang kon het elftal van Georges Leekens niet genieten van die voorsprong, want drie minuten later kopte Franz Schiemer uit een corner de gelijkmaker binnen en nog voor rust schoot Marko Arnautovic de bezoekers zelfs na een 1-2 voorsprong.

/

Het elftal van Leekens toonde na de thee veerkracht en vond via een kopbal van Marouane Fellaini, op aangegeven van de in de basis teruggekeerde Jan Vertonghen, de gelijkmaker. Kansen voor de twee doelen volgden en een kwartier later keek het elftal van Leekens opnieuw tegen een achterstand aan, nadat Schiemer uit een hoekschop zijn tweede treffer kon aantekenen. Oostenrijk moest zes minuten later met tien man verder nadat Paul Scharner een kopstoot uitdeelde aan Vertonghen.

Tegen de tien man leken de Belgen uiteindelijk toch de overwinning naar zich toe trekken. In eerste instantie maakte Ogunjimi gelijk op aangegeven van uitblinker Jonathan Legear en in de laatste minuut bracht Nicolas Lombaerts de Belgen zelfs op een 4-3 voorsprong. Het bleek echter niet voldoende voor de formatie van Leekens, want in blessuretijd benutte Harnik de laatste kans voor de Oostenrijkers en bepaalde hij de eindstand op 4-4.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

...

surrealistisch dit, hoe typisch. Altijd hetzelfde met de Rode Duivels, ik ben er kapot van.

Bailly speelt bij Mochengladbach, maar hij heeft het krediet alsof hij bij Bayern speelt. Ik wil een betrouwbaar sluitstuk, Gillet bijvoorbeeld. Niet dat die laatste goal zijn schuld was, maar heb me toch kapot zitten ergeren aan hem.

We hadden moeten winnen en dat hebben we niet gedaan.

12 oktober 2010 om 22:57

Die commentaar over Bailly - Mönchengladbach is ook wel zever. Precies of Gladbach is een ploegske van nix.
Maar, Bailly speelt barslecht de laatste tijd. Ik had gehoopt dat Gillet erin stond, maar nee..
Eerste goal gaat wel degelijk op zijn kap.
Tweede goal was onhoudbaar.
Derde goal is een frommelgoal (die kerel stond wel ferm tege Bailly aan te trappe voor de bal erin ging)
Vierde goal is Boyate-bailly vind ik.

12 oktober 2010 om 22:59

ja dat bedoel ik niet. Maar hij heeft echt te veel krediet. Als volgende keer Gillet er niet in staat dan mogen er toch serieuze vragen worden gesteld.

12 oktober 2010 om 23:07

Zoals Mignolet nu aan het keepen is bij Sunderland snap ik niet dat die niet in de selectie zit... Is een geweldige schotstopper, reflexkeeper, komt snel uit. & zijn zwak punt (hoge ballen) heeft hij in Engeland een pak op bijgeleerd!
Maar ik heb het nooit in Bailly gezien.
Wat me wel aanstond was Vertonghen op LB, kan daar toch veel beter uit de voeten dan Vermaelen.

12 oktober 2010 om 23:22

Mignolet zou ik ook graag zien bij de Rode Duivels, vind ik echt een geweldige keeper. Maar Gillet moet ook zeker ni onderdoen voor een andere keeper in de selectie. Ik was zo blij geweest als Gillet er had ingestaan dit keer.

Bailly heeft niets vertrouwen, gaat onder elke hoge bal door of bokst hem weg, kan geen bal klemvast houden, niets... erg jammer.

12 oktober 2010 om 23:01

Ik had hetzelfde als jij. Onzeker op alles wat op een voorzet of een corner leek, bal nooit klemvast maar altijd wegboksen, en dan die Uittrappen van hem,jezus.

Al mag Leekens zijn tactiek bij stilstaande fases ook weleens aanpassen, want zoals we daar stonden te verdedigen...

Verder niks dan lof voor alle spelers, ik kan er niet één opnoemen die echt slecht presteerde. Misschien Ogunjimi, maar zelfs die scoort toch maar mooi op het eind.

Ik kom tot de conclusie dat Belgie gewoon niet naar het ek wil gaan. Als je in de negentigste minuut de 4-3 maakt dan hoor je de boel gewoon dicht te gooien. Zij geven nog vrolijk enorm veel ruimte weg waardoor Oostenrijk alsnog de 4-4 kan scoren, wederom blunderend Belgie. Erg zonde want het was een zeer mooie wedstrijd en Belgie zou echt vertrouwen gekregen hebben met deze overwinning.

Echt een geweldige wedstrijd!!!!
Wat verdedigd België slecht zeg en dan ook nog eens slecht omgaan met kansen:s. Het moet snel beter anders krijgen ze problemen en word het wederom geen eindtoernooi. Oostenrijk doet goeie zaken met 10 man uit gelijkspelen, ze hebben voorlopig de beste papieren om 2e te worden. België moet zich heel snel herstellen, dan kunnen ze misschien nog aansluiten. als Oostenrijk volgende wedstrijd punt(en) weghaalt bij Turkije hebben ze met 1 wedstrijd minder meeste kans om 2e te worden.

12 oktober 2010 om 22:59

De volgende wedstrijd is Oostenrijk - België.
De winnaar van dat duel neemt een serieuze optie op de tweede plaats, want ik zie Duitsland tegen niemand verliezen, ook Oostenrijk niet...

12 oktober 2010 om 23:02

Dat is dan heel belangrijk voor de belgen!! als oostenrijk die wedstrijd wint gaan ze met zelfvertrouwen naar turkije en hoeven ze niet per se te winnen daar om 2e plek vast te houden, maar het is nog te vroeg eerst kijken wat de belgen tegen oostenrijk doen en hoeveel onverwachte mistappen turkije gaat maken. Het is alles bijelkaar een mooie poule wat ver achter duitsland heel spannend gaat worden!!.

bailly zuigt big time is absoluut geen puntenpakker ala stijnen,
hij staat er echt niet tijd voor mignolet

12 oktober 2010 om 22:59

Stijnen puntenpakker ? Mignolet , Proto , Gillet en Courtois zijn op dit moment allemaal beter , maar Stijnen ?

12 oktober 2010 om 23:01

als Stijnen zo'n flaters maakte, dan had hij er allang uitgelegen hoor. Of misschien bekijk ik het met een blauwzwarte bril. Maar Bailly heeft gewoon geen vertrouwen, is niet in vorm en had er nooit in mogen staan vandaag.

12 oktober 2010 om 23:06

Ja , ik heb Stijnen nooit echt gemogen , maar als je het objectief bekijkt is hij wel gewoon beter. Maar zoals je zegt mag Bailly er gewoon niet instaan , die jongen barst van onzekerheid terwijl Mignolet en Gillet het beter doen in zwaardere competities. Een van hun moest er gewoon opstaan.

Erg jammer dat Belgie niet optimaal heeft kunnen profiteren van de nederlaang van Turkije.

In de slotfase van een 3-2 achterstand terugknokken naar een 4-3 voorsprong is toch erg lovend te noemen. Helaas dat de Oostenrijkers in een tegenstoot met mazzel de 4-4 weten te maken.

Hoop dat ze in Belgie hier vertrouwen uit hebben gekregen dat als je achter staat het niet gelijk een verloren wedstrijd is.

Met alle respect als je 4 goals tegen krijgt tegen Oostenrijk, wat bijna een halfuur met 10 man speelt, dan verdien je ook niet om te winnen. Heb me wel vermaakt het laatste kwartiertje. De Belgen zijn al bijna weer kansloos voor het EK.

12 oktober 2010 om 22:59

pakt een 20 minuten met 10

Ongelofelijk dit België. Dan denk je dat ze een gewonnen wedstrijd spelen na die 4-3 en dan geven ze het gewoon weg. Volgens mij willen die Belgen helemaal niet naar het EK. Echt heel zonde want als de Belgen zich willen plaatsen moeten ze deze wedstrijd winnen.

Wat een vreemde, bizarre wedstrijd zeg. Kan me voorstellen dat je hier als Belg niet vrolijk van wordt. Vier goals maken, heel goed. Er vier incasseren, tegen Oostenrijk... schande!

hoe deden verthongen en aldeweirald het?

12 oktober 2010 om 23:00

Vertonghen was wel goed.
Alderweireld nogal minder. Hij had heel veel problemen met Arnautovic

12 oktober 2010 om 23:01

Niet goed, maar ze stonden helemaal niet op hun positie, dus hen neem ik niets kwalijk. Bailly daarentegen... de dingen die ik hem op dit moment zou durven aandoen, durf ik niet te posten op dit forum, schandalig! Almunia lacht deze man nog vierkant uit....

12 oktober 2010 om 23:02

Vertonghen gewoontjes. Alderweireld na rust naar de kant, geen idee als het om een blessure ging, had het wel niet onder de markt met Arnautovic.

12 oktober 2010 om 23:03

Vertonghen speelde heel goed op Linksback; goede voorzetten & diepgang wanneeer nodig. Alderweireld was minder & vervangen na de rust. Had het toch moeilijk tegen Arnautovic, maar dat is dan ook geen schande.

12 oktober 2010 om 23:12

Daar begrijp ik niets van, hopelijk heeft niemand naar de wedstrijd gekeken van diegene die zeggen dat Vertonghen goed was. Hoe kan je dat nu zeggen als je de wedstrijd gezien hebt? Gewoon nogmaals een bevestiging dat Vertonghen geen kwaliteiten heeft om op de flank te staan.

12 oktober 2010 om 23:22

Dude, hij heeft misschien wel 10 goede voorzetten afgeleverd. Ook verdedigend was hij degelijk.op basis waarvan zeg jij dan dat hij geen kwaliteiten heeft voor de flank?

12 oktober 2010 om 23:23

Vertonghen speelde voor zijn verhoudingen op de linksback een goeie wedstrijd, niet meer niet minder.

Ik had wel liever Vertonghen centraal gezien en Lombaerts op de linksback. Die laatste is dat toch iets meer gewoon.

12 oktober 2010 om 23:30

10 goede voorzetten, heel juist, ik denk dat je naar een jeugdmatch van hem gekeken hebt uit de jaren 90.

Het is niet omdat hij een assist gegeven heeft, dat je dat maal 10 moet doen hee. En verdedigend was hij heel degelijk hoor, kijk eens hoe Oostenrijk gevaarlijk werd, een paar keer had hij daar een flink aandeel in.

Lombaerts en Vertonghen zijn allebei geen flankspelers, daar hebben ze de kwaliteiten niet voor. Het zijn wel beide uitstekende centrale spelers, ondanks het feit dat Lombaerts nu een draak van een wedstrijd speelde. Of vond je hem verdedigend ook fantastisch Rino?

Grtz

12 oktober 2010 om 23:37

Ik heb Oostenrijk amper gevaarlijk zien worden. 2 Goals uit corner, en die 2 andere goals waren niet de schuld van Vertonghen. Maar zoals je zelf zegt, we hebben waarschijnlijk een andere match gezien.

12 oktober 2010 om 23:50

Of een andere definitie van 'gevaarlijk worden'. Jouw definitie: Gevaarlijk worden = goal maken.

Hij had alleen geluk dat hij een assist leverde met een zeldzame goede voorzet en dat geen enkele tegengoal rechtstreeks en alleen aan hem kan toegerekend worden. Voor de rest speelde hij zoals altijd op de flank, dramatisch.

Maar mensen zijn alleen geneigd om te kijken naar de goals, dat is al lang zo. Verder discussiëren heeft ook niet veel zin meer, tenzij iemand een videocompilatie wil maken van de match van Vertonghen ?

Voetbal is geen exacte wetenschap, dus ik respecteer de mening van mensen die Vertonghen degelijk vonden, maar ik deel ze gewoon niet. Ik stoorde me persoonlijk vooral aan Bailly, Lombaerts, Vertonghen, Simons en Witsel. Iemand anders kan zich perfect gestoord hebben aan alle andere spelers, het hangt er ook vanaf wat je zelf het meest storend vindt natuurlijk.

Grtz

12 oktober 2010 om 23:58

Ik stoorde me aan
1 Leekens
2 Bailly
3 Simons
& vind Ogunjimmy te zwak voor dit niveau. Ok, assist + binnelegger maaar voor de rest afwezig.
Lombaerts was idd een paar keer ongelukkig in zijn acties, maar heeft ook veel goede dingen gedaan vondk. & dan nog die goal gemaakt uiteindelijk.
Witsel speelde toch een sterke match? moest wel 2x scoren imo.

13 oktober 2010 om 00:03

Witsel was te traag en te voorspelbaar in zijn acties en daardoor had de Oostenrijkse verdediging niet echt problemen met hem. In tegenstelling tot zijn overbuur Legear.

Ogunjimmy deed voor mij wat hij kon, hij was inderdaad soms wat onzichtbaar, maar ik vond het niet storend om naar hem te kijken.

Grtz

13 oktober 2010 om 00:28

Ik kijk alleen naar de goals, omdat ik me voor de rest niet veel gevaarlijke situaties kan herinneren. Slechts 1 keer dat Arnautovic naast schoot, terwijl een ploegmaat volledig vrij stond..
In mijn ogen heeft Oostenrijk gewoon heel effeciënt afgewerkt..

Maar dat kan ook gewoon aan mijn geheugen liggen en mijn rode bril

Beide teams konden gaan voor de 3punten, vooral Belgie. Ook speelde beide teams aanvallend voetbal, de eentje minder dan de andere.
Maar wat heb ik genoten van deze wedstrijd als neutrale supporter !!! Dankjewel daarvoor Belgie.

12 oktober 2010 om 23:02

Was ik zelf geen Belg geweest, had ik waarschijnlijk meer van deze match genoten

Ongeloofelijk hoe dom ze spelen bij die laatste goal... Dom Dom Dom!

12 oktober 2010 om 23:07

Idd, ze hoeven daar helemaal niet voor de bal te spelen op dat moment.
Maar misschien zoals Leekens zei: de euforie van he moment?
Achja, het zou gewoon niet mogen.

12 oktober 2010 om 23:12

idd, maar hoe komt dat telkens we scoren er binnen de 1à5 minuten wordt tegengescoord? keer op keer gewoonweg!

12 oktober 2010 om 23:30

Valt mij ook op. Als we scoren lijken we te zweven en is de concentratie helemaal weg.
Wel denk ik dat ze het na deze keer nu echt wel geleerd zullen hebben. Een betere les als dit kan je niet hebben.

Dit is typisch het België van de laatste jaren. Dit soort wedstrijden tegen een concurrent uit de poule moet je gewoon koste wat kost winnen. Ik begin zo langzamerhand wel medelijden te krijgen met onze zuiderburen..

Pfff weer typisch Belgisch dit, altijd hetzelfde.
Ben zo heen en weer gegooid tussen emoties.
En dan eindigt zo'n match op 4-4, wat moet je daarmee aanvangen..
Als je 4 goals maakt, moet je altijd winnen op dit niveau.
Bailly dramatische keeper en Simons moet ook eindelijk uit dat elftal.
Hazard moet altijd spelen.

Begint echt lachwekkend te worden dat geblunder elke keer. Hoe lang moeten we dit nog volhouden...

Zoveel kansen de nek omwringen, in de slotfase tegen 10 man toch nog op voorsprong komen om het dan 2 minuten later weer weg te geven ... alleen bij ons kan zoiets gebeuren.

jaaah gewoon jammer dit. we hebben hoeveel kansen gehad? 10? meer?
we zijn een ploeg in opbouw. ik vrees dat we nog wat meer geduld gaan moeten hebben. het wwas helemaal niet slecht vanavond, lang geleden dat ik onze duivels zo goed heb weten spelen alleen er zijn nog een aantal punten waar serieus aan gewerkt gaat moeten worden.
ik wil besluiten dat ik meer positiefs dan negatiefs heb gezien. voila.

12 oktober 2010 om 23:19

Kdenk dat we er best aan gewoon worden dat we onze gebreken hebben en dat ze steeds weer uitgebuit worden door de tegenstander. Zoals vandaag weer eens is gebleken. Hopelijk komt het snel weer goed.

12 oktober 2010 om 23:20

Tzal eerder rond de 30 liggen. Vossen had na 60 minuten al 8 doelpogingen....
Witsel lat, Lukaku paal, Vossen 1cm erlangs. Oostenrijk werkt dan tegen 75% af.
& de Belgen zijn zoals gewoonlijk nog in een roes als ze gescoord hebben. Als we scoren mogen we binnen de 5 minuten een tegengoal verwachten.

In de 92e minuut nog weggeven tegen 10 man.. Kan het nog steeds niet begrijpen.

Heb echt genoten van de wedstrijd wel. Was de eerste wedstrijd dat ik een goed voetballend België zag sinds de wedstrijd tegen Duitsland. Ze hebben het spel gemaakt en hebben nog veel kansen laten liggen. Maar wat een domme tegendoelpunten.. zeker die laatste en de 2 goals uit corner. Mag nooit gebeuren!

Wat een verademing is die Vossen ook tov van een Lukaku in de spits! wat een werklust, dreiging en opportunisme!! Heerlijke speler, hopelijk beseft Leekens dat en houdt hij hem als titularis.

Terugwedstrijd met een fitte Hazard en Mertens, en dan moeten we gewoon 3 punten kunnen halen.

P.s. hoe lang is het ondertussen al wel niet geleden dat we nog eens echt uitzinning konden zijn na een match van de Duivels? Ik kan het me alvast niet meer herinneren, volgens mij al meer dan 10 jaar geleden.. Sindsdien altijd hetzelfde net-niet verhaal.

12 oktober 2010 om 23:28

Wel straf dat ge Lukaku durft af te rekenen op 2 matchen waarin de belgen praktisch niet hebben gevoetbald... (turkije, 1ste helf Kazachstan, 2de helft Duitsland) Dat is gewoon onbegonnen werk als diepe spits.
Lukaku heeft vandaag mss 2 ballen geraakt op die 20 minuten maar was wel 2x geweldig gevaarlijk... is mss minder opportunistisch dan Vossen maar die had vandaag ook veel kansen nodig vindk al speelde die de 1ste helft wel heel sterk vondk. Maar vind hem meer als 10 spelen dan als spits...

12 oktober 2010 om 23:43

Je noemt daar niet 2 maar 3 matchen op. In deze 3 wedstrijden (de enige 3 van belang tot hier toe) heeft hij echt niet goed gespeeld. Het feit dat er toen niet werd gevoetbald kwam voor een deel door hem. Hij kon nog geen bal controleren, en veel loopakties heb ik hem ook niet zien maken. Als je geen aanspeelpunt hebt van voor dan houdt het voetballen al snel op.

13 oktober 2010 om 00:01

Denk dat jij de 1ste helft tegen Duitsland niet gezien hebt? speelde daar toch heel goed & dat tegen een heel andere klasse van verdediging dan die van de Kazakken & Oostenrijkers.

13 oktober 2010 om 00:19

Klopt, heb toen alleen de 2e helft gezien . Ik moest toen zelf voetballen.

Maar op basis van wat ik Vossen vandaag heb zien doen, zeg ik: titularis! Die gast was echt overal, niks geen capsones. Hij kwam zelfs mee verdedigen. Ik hou van zulke spelers. Ook Vertonghen vind ik zo iemand. Laat Lukaku nog maar even rijpen, en hou hem minstens op de bank tot hij weer zijn goede vorm te pakken heeft.

Je scoort in de 90ste minuut dan de 4-3 en dan denk je dat we eindelijk eens geluk hebben (4-3 die overigens ontzettend verdiend was), maar dan krijg écht helemaal op het einde het deksel alsnog op de neus. Van de hemel naar de hel.
Het mag echt nooit eens meezitten voor ons.
Hier baal ik zo ontzettend van. Dit is gewoon verschrikkelijk. De voetbalgoden lijken ons echt niet goedgezind.

12 oktober 2010 om 23:05

haha da's al tien jaar dat de goden ons nie meezeitten. ik wordt da zo sitllekesaan gewoon maar voor de neutrale kijker was dit pure voetbalpropaganda. daar trek ik mij aan op.

13 oktober 2010 om 00:40

Dat klopt niet. Vrijdag tegen Kazakhstan zat het de Belgen erg mee, onder andere doordat een glaszuiver doelpunt van Kazakhstan onterecht werd afgekeurd.

13 oktober 2010 om 18:13

Dat klopt, al hadden we het wel uitermate verdiend na een meer dan prima tweede helft toen.
Maar ik heb het vooral ook over onze vorige kwalificaties. De wedstrijd tegen Spanje die we konden winnen waarbij een goal van België onterecht werd afgekeurd en Spanje in de laatste minuut nog de winnende goal maakte. Het bengaals vuurwerk van de Bosnische fans in België-bosnië waarbij de wedstrijd werd stilgelegd net toen België de winnende goal ging maken en daardoor de kwalificatie misliep. Om maar een paar dingen op te noemen.
Een mens kan zich daar nogal eens in opjagen.

De naaiactie van Vertonghen levert Belgie toch geen 3 punten op.
Schitterend wedstrijdverloop!
Mooie doelpunten, dramatische verdedigingen, zwijnende keepers. Een wedstrijd die alles had.

13 oktober 2010 om 22:05

Verthongen is gewoon een volslagen idioot. Hoe hij viel sloeg weer helemaal nergens op en daar zou je eigenlijk een kaart voor moeten krijgen. Na de wedstrijd ook weer ruzie maken met iedereen.
Laatst keek ik ook een paar minuten Belgie en toen ging hij helemaal tekeer na een overtreding waar hij eigenlijk een kaart voor had moeten hebben (die kreeg hij niet en toch deed nog zo belachelijk). Ik heb de laatste tijd 2 keer een stukje van Belgie gezien en 2 keer zet hij zichzelf enorm voor lul.

Hij vind zichzelf heel wat en gedraagt zich enorm arrogant. Belgen noemen Nederlanders altijd arrogant maar die verthonghen is echt het toppunt...

De hele ploeg was goed , maar let eens op de verdediging ... Ik heb me kapot zitten te ergeren aan die zone-verdediging. Ook blijft het me een raadsel waarom Simons in de basis staat . Die maakt zoveel foutjes , en dan nog 2 fatale fouten. En Bailly zit qua vertrouwen onder het vriespunt , zet die er dan niet op ! Die laatste goal was moeilijk te hebben , maar een keeper met vertrouwen houdt die er uit ! Kijk naar Mignolet , Gillet , Proto en zelfs Courtois ; allemaal goeie keepers die ik zelfs beter vind dan hem. Het middenveld en de aanval hebben het echt goed gedaan , maar die fouten van de verdediging blijven om te janken. Willen ze soms niet naar het EK ofz ? Als je 4-3 voorstaat in laatste minuten , kruip dan met z'n allen achteruit en doe Inter-voetbal , ga niet proberen voetballen !

Ongelooflijk hoe we dit nog weggeven, kapot ben ik er van. Bailly deed me denken aan Franky Vandendriessche in Kroatië. Echt dramatisch. Het spel was ok, de verdediging eens te meer een zeef. Zoneverdediging, je ziet waartoe het leidt. Heb hier geen woorden voor. Had zo veel hoop gekoesterd na het verlies van Turkije in Azerbeijdjan en nu dit weer. Onbegrijpelijk.

12 oktober 2010 om 23:06

da's wel waar. zone verdediging trekt op niks, ik hoop dat leekens z'n conclusies trekt.

12 oktober 2010 om 23:09

op zich niks mis met een zoneverdediging als je de tijd hebt om die te implementeren. En die hebben we nu niet waardoor niemand echt weet waar hij moet staan.

12 oktober 2010 om 23:16

Mja, de tweede hoekschopgoal van hen was toch echt wel dramatisch. Ik weet niet hoeveel man er precies klaar was om die bal binnen te koppen, maar het waren er zeker 3. En Bailly grabbelt maar naar de bal, en na 2x heeft ie hem nog niet. Ik denk zelfs dat ie geen één bal klemvast heeft gepakt, als ie er al één heeft gepakt. Die laatste tegentreffer was recht op hem, toch laat ie hem door zn benen glippen. Met een andere keeper hadden we hier niet gelijkgespeeld.

Bailly opstellen, Vertonghen op de linksback zetten, Simons opstellen, de duidelijk misse zoneverdediging bij hoekschoppen, etc. Als je deze fouten niet maakt, dan win je deze wedstrijd 99% van de keren.

Nuja, we hadden het geluk ook niet aan onze zijde natuurlijk. Jammer dat de kwalificatie erop zit, ik hoopte na de nederlaag van Turkije op een resultaat, maar we blijven het terminaal patiëntje van het internationale voetbal.

Maar wie weet winnen we 2 maal tegen Azerbeidzjan, thuis tegen Kazachstan, uit in Oostenrijk, thuis tegen Turkije en pakken we een puntje tegen een reeds geplaatst Duitsland. Alle mirakels kunnen, het wordt alleen steeds moeilijker om erin te geloven.

Grtz

12 oktober 2010 om 23:08

Wie had jij dan linksback gezet?
Dat Simons mag meespelen begrijp ik ook niet. Ik hoor Joos nog zeggen dat we een metronoom daar nodig hebben en dan zie je Defour op de bank zitten en dan denk je: die gast speelde verdomme Liverpool, Everton, Sampdoria en Sevilla op die positie in de vernieling!

12 oktober 2010 om 23:11

poco, deschacht anybody

12 oktober 2010 om 23:12

Deschacht brengt aanvallend niets bij en Leekens wil een opkomende back. Poco is ook al geruime tijd achter zijn vorm aan het zoeken.
Bovendien vond ik Vertonghen weer een goede match spelen ...

12 oktober 2010 om 23:20

Geen enkele van zijn voorzetten kwam in het pak terecht en verdedigend heeft hij heel wat steken laten vallen, als je dat een goede wedstrijd vindt, dan vind ik jouw standaard van 'een goede wedstrijd' vrij laag...

12 oktober 2010 om 23:25

Dan denk ik dat je de laatste 15 minuten hebt gemist maar soit. En Deschacht staat nu ook niet bepaalde bekend om zijn vlijmscherpe voorzetten.

12 oktober 2010 om 23:26

Die kopbalgoal van Fellaini was anders toevallig een voorzet van Vertonghen. En hij heeft nog meer goede voorzetten ageleverd

12 oktober 2010 om 23:08

alhoewel we vandaag hadden moeten verliezen, zit de kwalficiatie er nog niet op. We zitten op 3 punten van nummer 2 Oostenrijk en op 2 van Turkije. En Oostenrijk moet nog 2x tegen Turkije en Duitsland.

Puntenverlies is zuur, maar we moeten er gewoon in blijven geloven. Ook al is dat op dit moment vrij moeilijk ja.

12 oktober 2010 om 23:34

Vertonghen speelde een goede match op LB hoor... Was voor hem gewoon ff wennen & dat is normaal op een positie die de uwe niet is.

1man heeft de boter gefret=> Logan Bailly!
Ongelofelijk dat we hier gelijkspelen terwijl we driedubbel zoveel open kansen hadden.
Zwaarder ontgoocheld dan een kutmatch!

Mignolet, Gillet...je hebt 2keepers van topniveau Leekens, doe iets!

Dat hij Simons blijft opstellen snap ik ook niet.
Is gewoon over zijn 'top' heen en is te traag. Doet echt pijn aan mijn ogen die jongen.
Jammer dat het nu weer zo lang duurt voor er weer een kwalificatiematch aankomt.
Met een Lukaku in topvorm tegen dan, Hazard in de basis, Dembele en Vermaelen erbij, moeten die resultaten eindelijk eens gaan komen.

12 oktober 2010 om 23:13

hazard stond 8 minuten tussen de lijnen en was goed voor 2 assists waarvan een halve assist voor 2 doelpunten, misschien eden toch eens tussen de lijnen laten georges?
witsel vond ik ook beroerd vandaag geef mij maar odjidja of de bruyne

12 oktober 2010 om 23:26

Witsel was niet slecht. Die geeft verdedigend toch meer dan een De Bruyne, Vadis zie ik zelf ook wel zitten =).

Bij Hazard heb je ook wel: Als hij er een hele match opstaat, dan zie je hem soms minder dan als je hem 10 minuten voor tijd laat invallen.

12 oktober 2010 om 23:39

Witsel speelde een goede match hoor. Maar haal Simons eruit & zet daar Defour, Vertonghen of schuif Witsel & Fellaini achteruit & zet een creatieve speler op de 10 in een 433. We hebben er de ideale flankspelers voor,

13 oktober 2010 om 00:41

Volledig met jullie eens wat jullie over Simons zeggen. Persoonlijk vind ik op die positie Vertonghen veel beter. Een andere optie is ook met Vermaelen en Van Buyten centraal te spelen met daarvoor Kompany. Aangezien Leekens toch graag Van Buyten in de basis heeft...

Verder vind ik de rechtsback positie nog altijd een probleem. Alderweireld was daar vandaag alles behalve goed. Boyata daarentegen speelde beter, maar ik vind hem nog te jong en onervaren.

13 oktober 2010 om 09:53

Alderweireld was idd minder gisteren.
Maar ik vond hem de vorige matchen op die positie wél goed spelen, als tussentijdse oplossing vind ik hem nog altijd de beste optie.

Deze talent volle groep van België , is gewoon niet zo goed en talentvol als ieder doet geloven. Al 3 jaar probeer ik ook te geloven dat het een goeie groep is maar elke keer zijn ze dramatisch. Deze groep word zwaar overschat.

12 oktober 2010 om 23:14

allesinds talentvoller dan turkije

We mogen trouwens niet vergeten dat Legaer , Vossen , Witsel en Ogunjimi de beste man waren van het veld. Veel dreiging , maar goals maken lukt maar niet. Ik wil de doelpogingen wel eens zien , terwijl Oostenrijk echte rotdoelpunten kreeg in verpakking van onze supergoede zone-verdediging met onze keeper die uitblinkt van onzekerheid. Het wil toch ook niet meezitten...

12 oktober 2010 om 23:42

Ogunjimmy was echt niet goed hoor... ok die scoort & geeft een assist maar daarbuiten niet gezien. Die andere 3 waren idd heel sterk. Leekens had veel vroeger moeten ingrijpen met Hazard & Lukaku te brengen. Haalde trouwens ook heel de organisatie overhoop door in een 352 te gaan spelen.

8 punten achterstand op Duitsland. Dat is nog al wat. Ik hoop dat Belgie zich nog plaatst voor het Ek2012. Maar Oostenrijk en Turkije zijn geduchte tegenstanders.

13 oktober 2010 om 02:53

Duitsland word zeker eerste en die moet belgie ook vergeten.
De 2de plek dat is de plek waar het omgaat en die zal tussen de turken,belgie en oostenrijk gaan.
Belgie had vanavond een goede stap kunnen zetten aangezien turkije verloren heeft,maar helaas voor de belgen maar 1 puntje terwijl ze er echt 3moesten pakken aangezien al die kansen.
De volgende wedstrijd is oostenrijk uit ben benieuwd wat dat gaat worden misschien wel 5-5

Simons mag dan geen topmatch gespeeld hebben, zijn wissel was wel vrij opvallend. Leekens koos om met Lukaku, Vossen en Ogunjimi te gaan spelen en ging dus zonder Simons met een middenvelder minder verder. Gevolg: controle over middenveld weg en de volgende 10 minuten waren gewoon voor Oostenrijk. Was gewoon een slechte wissel, ofwel moest Vertonghen zich op de plaats van Simons posteren.

en ja Lukaku? Die kon echt geen bal controleren, niet in vorm. Hij had Hazard er meteen op moeten gooien.

Het is natuurlijk makkelijk praten achteraf =).

12 oktober 2010 om 23:17

ach onzin. Kompany schoof door op de plaats van Simons maar enkele spelers (fellaini, Witsel en Legear) dachten dat ze niet meer moesten verdedigen waardoor de Oostenrijkers plots de controle over het middenveld kregen.
Simons speelde een onopvallende match en kan de tweede goal voor een groot deel op zijn naam schrijven.
Ik begrijp trouwens niet waarom Simons mag spelen als we een speler als Defour op de bank hebben zitten en middenvelders uit de serie A (mudingayi en Nainggolan) en een van de uitblinkers in België (vadis) niet eens oproepen,

12 oktober 2010 om 23:44

Geen bal controleren? ff realtisch blijven, hij draait knap weg & knalt dan op de paal met zijn slechte voet btw?
Hoe kunt ge in slaap vallen bij een wedstrijd als deze?

12 oktober 2010 om 23:51

mja ik ben misschien iets te kritisch voor hem =p, dat is waarschijnlijk de frustratie na de match. Heeft inderdaad die ene knappe actie gedaan in de korte tijd die hij kreeg.

Tja, wa moet je nu hiervan zeggen? En wat ik nog niet snap is dat een Simons wel mag spelen, en een Defour niet. En dat Hazard op de bank begon, kon ik ook niet begrijpen, maar jah. Leekens zal wel beter weten.

Echt medelijden met de Belgen! Na Nederland denk ik ff naar Sporza zappen. België stond 2-3 achter met nog 4 minuten op de klok. Ik zei al tegen me kameraad 'dit kan nog een leuke slotfase gaan worden''. En ja hoor hup 3-3! Hup hup België! Ik zeg ''de Belgen gaan nog winnen!'' En wat denk je, 3 minuten later 4-3 België!!

Maar oh oh oh, dan geven ze het in de allerlaatste minuten nog weg! Amai!

Zonde zonde zonde. Gaat een hele moeilijke klus worden nu om nog door te komen. Anders hadden ze er goed voor gestaan voor de 2e plek.

p.s.

De Belgen waren onprofesioneel nadat ze met 4-3 voorkwamen. In plaats van het rustig uit te spelen en te consolideren gaan ze leuk opzoek naar de 5-3. Op een gegeven moment had de keeper de bal, en in plaats van dat hij rustig de tijd neemt, gooit hij die bal zsm weer het veld in....

Dit is om van te wenen man. Bailly kost ons alweer puntenverlies. Knullige tegengoals. In maart in Oostenrijk,moeten we winnen. Dit was DE kans om een optie te nemen op de 2e plaats.

Wie gaan er allemaal door dan? 1, 2 en 3 of alleen 1 en 2?

12 oktober 2010 om 23:23

alleen 1. De tweede speelt barrage, tenzij die het hoogste puntenaantal heeft van alle nummer 2's van alle groepen.

12 oktober 2010 om 23:23

enkel 1 en de beste tweedes spelen barragematchen.

12 oktober 2010 om 23:26

nee alles tweedes spelen barrage. 1 beste tweede is meteen gekwalificeerd.

Ik mis het cement tussen deze geweldige spelers! Zij zijn indivudueel erg goed, maar het spel is neit om aan te zien. Positiespel klopt van geen kanten. Vooral het middenveld. Veelste aanvallend, er moet gecontroleerder worden gespeeld.

Keeper is dramatisch, ken niet veel Belgische keepers, dus zal verder hierover ophouden. Ook die Hazard is echt een beest! Wat een technische speler! Eindelijk een keer een (halve) wedstrijd van hem gezien!

12 oktober 2010 om 23:33

Klopt, de aansluiting tussen het middenveld en de verdediging zit gewoon niet goed. Te weinig aanspeelpunten voor de verdedigers, die dan te vaak voor de lange bal moeten kiezen. We missen spelers als De Jong en Van Bommel die gewoon altijd aanspeelbaar zijn.

12 oktober 2010 om 23:47

Bwaa, dat zat goed totdat we de 1-1 binnenkrijgen & dan begint die miserie. Das dan ervaring & sluwheid.

Wat ontzettend zonde dit. Heb de laatste 10 minuten gekeken en ik heb echt staan juichen bij de goals van België. En dan krijg je zo'n knullig counterdoelpuntje tegen.. Wat een deceptie.

Echt Bailly ...
Roep al lang dat hij eruit moet maar nu is het toch echt te erg ...
Gillet aub ...
Of proto die aan een geweldig seizoen bezig is, of Mignolet , maar haal aub die show vodde keeper eruit
Belgie heeft het ook echt niet mee hoeveel kansen krijgen ze paal, lat ...

die bailly is echt een eersteklas clown echt waar haha. heb me van men stoe zitten lachen, hij staat daar in de goal of die Keeper van Barcelona is, 2000 minuten geen tegengoal heeft gehad, en elk moment ee miljoenencontract kan krijgen. maar zijn niveau is Jupiler League. Met Mignolet Stijnen en Gillet heb e toch 3 betere keepers of zit ik nou helemaal fout?

12 oktober 2010 om 23:35

Haha, je bent de eerste die me na de 4-4 in de 93e minuut aan het lachen maakt. Het triestige is, je hebt nog gelijk ook. Telkens ie een tegentreffer slikt, gaat ie zijn kousjes optrekken tot net onder zn knieën en zijn mouwtjes opstropen. Wat een voddevent.

Dit is toch echt te gek voor woorden.
4 x scoren in een thuismatch en dan nog niet winnen.
Geweldige comeback op het einde en dan geef je het zo nog weg.
En die Bailly...
Die gast pakt toch gn punten, die laatste dan nog door zn benen, kom op zeg.

Jep Turkije is gered door de goal in de blessuretijd. Er is hoop. Waar hoop is is een weg

Het is geen toeval meer dat België telkens punten verspeelt...

Ik zie de kranten in België koppen, pech dit en dat...het had 8-2 moeten zijn...telkens maar excuses zoeken.

Maar de waarheid is gewoon dat België op elk front tekort komt.
In mijn Ajax doen Verthongen en Alderweireld het aardig...maar het zijn gewoon geen toppers...net van Buiten...een groot drama wat bij Bayern zijn laatste uren heeft geteld.(weet niet of hij speelde,maar is voorbeeld van drama verdediging)

België is niet meer wat het geweest is...en ik betwijfel of dit in de nabije toekomst nog terug komt.

Tip...kijk lekker naar wielrennen...daar zijn jullie goed in...en kijk af en toe naar Oranje...dan weet je hoe je moet winnen...

Succes Belgen met wederom een volgende deceptie...

12 oktober 2010 om 23:50

Vermaelen, Kompany, Fellaini, Lukaku, Hazard, De Bruyne...ah, het komt wel goed hoor.
Georges overdrijft niet dat het 8-2 had moeten zijn, alles zat nu eenmaal tegen...zoals de scheids tijdens de wereldbekerfinale;-)

Bedankt Logan Failly!

12 oktober 2010 om 23:57

Sorry hoor...met alle respect...als je er tegen Oostenrijk 4 tegengoals krijgt verdien je het niet eens om aanwezig te zijn op een Ek.

Het is allemaal net niet...en in een goede dag kunnen ze best aardig voetballen...maar er is niets constant...

Je hebt al een WK en EK gemist...en als je weer de eindstreep niet haalt, is dat gewoon kwaliteit...

Eerst is het telkens de bondscoach...dan die en dan die...maar het is gewoon net niet...accepteer dat maar...stel je haalt het Ek...wil je dan figurant zijn in een poule? Nee toch?

Jammer...open je ogen...de tijd van Nilis Paff ed is voorbij...super talent is er niet...buiten een Lukaku wat een grote kan worden...maar ook Zlatan Ibra bij Zweden kan het niet alleen...er is meer nodig.

13 oktober 2010 om 00:02

wat moeten we dan doen? Met z'n allen in een hoekje kruipen en zitten huilen?

We moeten er gewoon in blijven geloven, alles is ook nog mogelijk in onze poule. We staan slechts 3 punten achter de nummer 2 en die moet nog 2x tegen Turkije en Duitsland.

Als je vandaag had gekeken dan zie je dat België meer is dan alleen Lukaku. Als je de halve finale van de Olympische spelen haalt, als je jonge twintigers hebt die in grote ploegen spelen en als je Duitsland en Spanje het knap lastig maakt: dan mag je toch zeggen dat je talent hebt zeker? Wij zitten in 1 van de moeilijkste poules, Nederland zou zich hier ook niet met de vingers in de neus plaatsen. Aan zo'n reactie van jouw, wat hebben we daar aan? alsof we niet beseffen dat we 8 jaar niet meer op een groot toernooi hebben gestaan. echt, enig optimisme kan geen kwaad.

Ooit gaat dat 'net niet' eens 'net wel' worden.

13 oktober 2010 om 00:09

Als je maar met 1-0 wint tegen een voetbaldwerg als Moldavië...
Zo van die redeneringen die nergens op slaan kan iedereen maken hoor; Is gewoon een gebrek aan ervaring. Spelers zijn allemaal +- 23 jaar oud. Als ze blijven vechten komen ze er wel hoor.
Alleen Lukaku? & Hazard nog nooit van gehoord mss?

13 oktober 2010 om 00:31

Hoe je het ook wendt of keert, 4 doelpunten tegen krijgen tegen de nummer 61 van de wereld (oostenrijk) terwijl zij meer dan 20 minuten met 10 man spelen is niet goed te praten.

13 oktober 2010 om 09:00

De voetbal Dwerg moldavie gaat met 10 man voor de goal liggen...en Nederland heeft kans op kans gehad...maar even de feiten als je daar graag aan refereert...

Poule Ned... 4 gespeeld...12 punten... 12 goals voor en 2 tegen.
Gisteren 4-1 tegen Zweden...waar Ned ze een groot gedeelte van de pot van de mat speelde...

Daarbij zijn wij NR 2 in de wereld...vice kampioen...dus een beetje meer respect dan jullie misplaatste arrogantie mag wel.

Face it...belgië heeft leuke spelers...met potentieel een paar toppers...maar dat is tegenwoordig niet voldoende meer in het voetbal.

Ik zeg België weer voortijdig naar huis...

13 oktober 2010 om 11:24

Vermaelen en Van Buyten deden niet mee en dat scheelt ook wat.
Ook al stond de verdediging gisteren wankel door hun ontbreken...qua verdedigen hoeven de nederlanders ons geen lesje te geven want zij hebben geen Kompany, Vermaelen of Lombaerts.
Alderweireld en Vertonghen vond ik gisteren ronduit zwak...het lijkt wel of veel spelers in nederland aan fysieke kracht ontbreken.

13 oktober 2010 om 19:44

Vreemd dat je deze constatering hebt...terwijl NL in de WK kwalificatie reeks samen met Spanje de minste tegengoals heeft gekregen...

Zo ook tot nu toe...4 potten 2 tegen goals...en het WK zelf hebben we ook weinig goals geïncasseerd.

Dus waarom jij over fysieke kracht begint is mij een raadsel...heb je liever een houthakker die elke pot 3 goals doorlaat,of iemand die ook nog kan voetballen,zonder het postuur van een Gorilla?

Wat een anticlimax.
Telkens wij op voorsprong komen slikken we binnen de 3 min. een tegengoal... concentratie ?
Vossen verbaast mij enorm, ik dacht altijd dat dat een typke Vandenberg was, dikke reet en altijd op de juiste plaats staan voor binnen te tikken maar ik heb me aardig vergist !
Hem zou ik graag naar PSV zien gaan, onder Nilis gaat hij nog een betere speler worden, ze worden soms wel eens vergeleken.

Legear was goed in het begin, maar hij moest zeker 2 keer scoren.
Witsel speelt ook goed, niet uitmuntend in de aanval maar hij verdedigd goed mee en dat is ook van waarde.

Je zag dat Belgie aan het verzuipen was toen ze alles op de aanval zette, maar toen Hazard erin kwam ging het terug beter.

Nu moeten we alle resterende wedstrijden winnen en een gelijkspel halen in Duitsland, we gaan dus niet naar het EK, deze ploeg is er niet klaar voor...

Dit is de ploeg voor over een paar maanden als we terug tegen Oostenrijk moeten :

Mignolet
Nainngolan
Kompany
Vermaelen
???
Vertongen
Dembe./Merte
Fellaini
Hazard
Vossen
Lukaku/Ogunj
13 oktober 2010 om 00:27

Concentratie? denk euforie waar ze niet mee om kunnen.
Na de goal direct de klik maken en altijd een tijdje in positie blijven spelen en druk op de bal houden. mja, kansen afmaken en wat minder laks verdedigen en een deftige keeper en wat ervaring en een goede trainer en het was idd 8-2 geworden Mr. Leekens

edit; is Naingolan geen verdedigende middenvelder? Cavanda is wel een RB om in het oog te houden (op termijn hopelijk J. Lukaku en Vermijl ook nog voor de backs)

Nou ik heb wel een leuke wedstrijd gezien met veel geschreeuw, blijheid en teleurstelling van de Belgische comentator.. deze gelijkspel is wel goed voor het Turkse elftal eerlijk gezegd..

Comentator zei nog toen het 2-3 stond met 5 minuten te gaan dat ze zouden tekenen voor een gelijkspel en toen het 3-3 werd dacht men gelijk aan nog meer!! Eden Hazard die sterk inviel, onduidelijk waarom hij niet basis speelt, maarjah zal wel een reden hebben..
Daarna komt nog de 4-3 in de 90ste minuut, iedereen blij en dat speelt Belgie wel uit tegen 10 Oostenrijkers in de resterende 4 minuten?? maar nee hoor, Oostenrijk scoort alsnog de 4-4

Goed dat Belgie van 2x achterstand terugkomt in de wedstrijd en zelfs op voorsprong komt, maar slecht dat ze het weggeven en nogeens ook 2x uit een corner een doelpunt tegenkrijgen..

Kansen van Belgie gaan gewoon door na de blunder van Turkije en Oostenrijk staat wel 2e maar die gasten hebben wel 2x thuis tegen Azer en Kazach gespeeld en tegen de laatsgenoemde scoorden ze in de slotfase 2x en zo de 2-0 dus alles is nog open!! zal een spannende 3 strijd worden voor die 2e plek!!

13 oktober 2010 om 00:35

Mooie analyse! En inderdaad, wat een geluk voor België dat Turkije verliest, anders was het nu zo goed als over geweest. Nu maken ze alle 3 nog een kans!

Ach, Belgische vrienden, jullie zijn al halverwege! Jullie zijn in staat er vier in te leggen tegen Oostenrijk. Nu nog zorgen dat je er in ieder geval één, liefst meer, minder tegen krijgt. Dus, een defensie opbouwen die op zijn minst vijf wedstrijden op rij hetzelfde blijft en zodoende aan elkaar kan wennen. Van Buyten, Vermaelen, Vertonghen, Alderweireld, Poco, en dan vergeet ik er een paar. Daar moet toch wel iets van te smeden zijn wat op zijn minst de helft van de duels het doel schoon houdt?

Hier heb ik slechts één woord woord: Teleurstellend. België had in de eerste helft meer moeten scoren, vooral Legear dan. We hebben zoveel goede kansen gekregen. We hadden deze wedstrijd al moeten beslissen in de eerste helft!

Verder vind ik Vossen echt iets toevoegen aan dit elftal. Werkt echt enorm hard en scoort ook nog eens.

Ik zie belgie niet als 2e eindigen.. Ik vindt het jammer maar helaas.... Hoop dat er binnenkort eens een oefenwedstrijd wordt geregeld tussen belgie en nederland.. lijkt me een leuke wedstrijd.

Hoe kan het dat belgië met goede verdedigers (iig bij hun clubs) als kompany, vermaelen, vertonghen, lombaerts, alderweireld ( in mindere zin, is bij ajax de laatste weken niet goed bezig) 4 goals incasseert. Dit kan niet alleen aan de spelers liggen. Volgens mij ligt het eerder aan de bondscoach en zijn spelopvatting dan aan de spelers. Thuis mag je gewoon nooit 4x de bal uit het net vissen. Als het zo doorgaat zien we belgië pas in 2020 weer op een eindtoernooi, terwijl het land barst van het talent.

13 oktober 2010 om 09:10

De bondscoach wil dat bij corners iedereen in de kleine backlijn gaat staan, wachtend op de bal. Terwijl de boomlange spelers van Oostenrijk ongehinderd mogen inlopen en koppen. Niet voor niets vallen 2 goals uit corner. 2 Goals waar de spelers zelf weinig te verwijten valt. Als je stilstaat kom je gewoon minder hoog dan iemand in beweging.

Match niet gezien maar hoe kan je in de laatste minuut niet met 10 achterin staan? Hoe naief kan je zijn.

Kritiek op bailly? Wie mistte die 20 kansen?

13 oktober 2010 om 01:31

dat je deze match gemist hebt. Ook al zit het resultaat niet mee, het was een fan-tas-tische wedstrijd, 1 van de beste die ik dit jaar heb gezien. Emoties, mooie goals en werklust: deze match had alles.

Kritiek op Bailly is terecht, je had hetzelfde gezegd als je de match gezien had.

13 oktober 2010 om 11:56

Ik vind de kritiek onterecht. Het is waar dat hij onzeker stond te keepen maar aan de doelpunten kon hij weinig dat was gewoon telkens zwak verdedigen en Leekens zijn geniaal idee om even zoneverdediging te spelen

13 oktober 2010 om 12:09

Van de 7 ballen schoten (ongeveer) die hij moest pakken, heeft hij er 4 binnen gelaten. Het was niet echt zijn schuld, maar ik heb toch liever een keeper die punten pakt. Hij was gewoon zwak in de lucht, had ballen bijna nooit klemvast en zijn uitschoppen leken nergens naar. Bailly kan beter, maar is niet in vorm en had er gisteren niet op mogen staan.

Belgie, Belgie toch. Ik heb altijd (en nu nog steeds) een grote sympathie voor Belgie gehad en vind het zo zonde dat ze gelijk hebben gespeeld. Misschien is het dan toch de ervaring die het mist? Zie het maar als een leermoment. Over een paar jaar zal dit niet meer gebeuren en weet ik zeker dat Belgie er op een groot toernooi bij is, misschien zelfs over 2 jaar al wel.....

Met alle respect voor belgie hoe is het in godsnaam mogelijk dat je het zover laat komen!!!!!!
Elke goede ploeg of team zal nooi een 4-3 weggeven in blessure tijd!!!!
Belgie verdiende veel meer dat is 1ding wat zeker is,ze hebben heel veel kansen gehad en hadden dit met 6-2 kunnen winnen.
Vond de doelman erg tegenvallen was toch een groot talent bij Genk.
Misschien word het tijd voor die keeper van sunderland of misschien voor gilet!
Troost: concurent turkije heeft verloren anders was het al gelopen race

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren