Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bel Hassani worstelt bij AZ: ‘Ik zeg je eerlijk: ik heb dit nooit eerder gehad’

Laatste update:

Iliass Bel Hassani maakte afgelopen zomer de overstap van Heracles Almelo naar AZ. In het begin van het seizoen was de middenvelder over het algemeen basisspeler bij de Alkmaarders, maar de laatste tijd moet hij genoegen nemen met een plaats op de reservebank. Die plek buiten de basiself viel Bel Hassani zwaar.

“Ik zeg je eerlijk: ik heb dit nooit eerder gehad. Normaal gesproken kan ik wel makkelijk de knop omzetten en positief blijven. Maar de afgelopen tijd had ik maandenlang geen antwoord meer op mijn eigen vragen. Ik ging twijfelen aan mezelf, dacht dat ik het niet meer kon”, zegt Bel Hassani in gesprek met De Telegraaf. Hij zegt dat het erger werd naarmate hij minder aan spelen toekwam.

Desondanks gaf de middenvelder niet op. “Maar toch zat er ergens een stemmetje in m'n hoofd dat me vertelde dat ik niet moest opgeven”, stelt Bel Hassani. “Mijn familie, vrienden en manager stonden altijd voor me klaar. Binnen AZ zijn er ook wel wat mensen geweest die hebben geprobeerd om me te helpen, maar in grote lijnen heb ik het zelf moeten doen. Ik ben ook iemand die altijd eerst naar zichzelf kijkt en geef toe dat er momenten zijn geweest dat ik het zelf liet lopen, terwijl andere jongens wel gas gaven.”

Komt het goed met Iliass Bel Hassani bij AZ?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja bel hassani, daar wordt je nou een grote knul van....
Is hetzelfde als met Ziyech nu bij Ajax, de door mij al jaren gehoopte doorbraak van een Marokkaanse wereldspeler. Dit kan alleen maar gebeuren als ze echt uitgedaagd worden en zich dan doorontwikkelen top topspselers met winnaarmentaliteit.
Ziyech leert nu meeverdedigen, dat ie niet 3x per week shoarma moet eten en inhoud moet kweken om 2-3x per week te kunnen spelen.
Bel Hassani dat ie niet meer de Maradona van Almelo is en constant moet gaan presteren.
Als ze zich daar doorslaan. Worden ze er alleen maar beter van.

24 april 2017 om 15:54

Marokkanen en mentaliteit... blijft terugkerend thema en niet alleen binnen het voetbal. Ik denk ook dat Ziyech het redelijk begrepen heeft, maar die is er nog lang niet. Ik verwacht ook niet dat hij na Ajax al bij de wereldtop gaat aansluiten, maar nog minstens een stap nodig gaat hebben. Van Bel Hassani weet ik niet hoe hij zich nog kan ontwikkelen. Maximaal een subtopper in Frankrijk of Duitsland, maar dan moet het vanaf nu wel heel hard gaan.

Abdelhakkie Nouri heeft al van jongs af aan de juiste (on-Marokkaanse) mentaliteit en dat gaat hem zijn huidige tekortkomingen zeker compenseren. Die zie ik in de toekomst erg graag voor Oranje uitkomen met zijn unieke spelletje.

24 april 2017 om 15:59

Ben ik helemaal met je eens,maar Bel Hasani staat er niet alleen voor.in die wedstrijd tegen Sparta zat zijn familie voor het eerst op de tribune omdat Spangen dichtbij is waar deze jongen ook vandaan komt.hij heeft toch wel mijn symphatiek gekregen vanuit de Jupiler Leaque speelt hij nu bij een subtopper heel knap.

Tja, het enige wat je kan doen is hard werken Bel Hassani. Dus niet dat eeuwige dribbelen (waarmee je toch helemaal niemand passeert), niet die vruchteloze paasjes over 5 meter (die in veel gevallen toch bij de tegenstander belanden) en niet dat dramatische geschreeuw om een vrije trap wanneer je omver wordt geduwd. We houden hier niet van dat soort gedrag.

Verman je, en je zal ver komen.

24 april 2017 om 17:31

Dat geldt in meerdere mate ook voor Dos Santos. Als er iemand aan zichzelf moet werken is Dabney het wel. Wat komt hij ongeïnspireerd over zeg. Bah. Dan liever Bel Hassani of Tanko op die plek. Die vechten er ten minste voor.

24 april 2017 om 18:50

Je kunt Bel Hassani toch niet met Dos Santos vergelijken. Laatstgenoemde kan werkelijk niets met een bal terwijl Bel Hassani in de basis een goede voetballer is. Hij heeft zijn kansen alleen niet gegrepen en de pech van een onnavolgbare trainer.

Ben ik met je eens,heeft veel potentie, maar moet veel professioneler worden,van de 15 kansen maar 1 x scoren,rust aan de bal,en ook niet te veel zwerven. ( ik bedoel dabney).

Voetballers hebben ook echt totaal geen dikke huid. Een tegenslag en ze gaan nadenken over het leven en hoe zielig ze zijn als ze op de bank zitten. Echte topsporters gaan keihard werken, buiten de standaard team trainingen om nog zelf trainen. Anders is topsport echt niet voor jou als je zelfmedelijden gaat hebben

Heeft een speler die bij Heracles goed was het daarna waargemaakt? Overtoom, armenteros (Feyenoord, Anderlecht), lerin duarte, bel hassani etc alleen aan het floppen zodra zij uit top middenmoot weggaan.

Ik vrees dus voor Kuwas, lijkt een goede speler met een prachtig schot

25 april 2017 om 17:45

Bas Dost? Ragnar Klavan? Weghorst topscorer AZ? Vejinovic bij Vitesse?Mark Uth? Remko Pasveer heeft een mooie rol bij PSV? Ben btw best blij dat Armenteros geflopt is😆

Bel Hassani heft veel talent maar te wenig inzicht op zijn medespelers.volgens mij ligt de schuld ook bij de trainer. Er zit veel meer in hem dan vd Brom uithaalt (zlfde is ook waar voor Tankovic en Garcia)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren