Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bekritiseerde eigenaar verkoopt club slechts één dag na promotie’

Laatste update:

Hull City dwong zaterdagavond promotie naar de Premier League af, maar Assem Allam gaat niet met the Tigers mee de Premier League in. De Daily Mirror meldt namelijk dat de eigenaar de club heeft verkocht aan een groep investeerders uit Amerika. De deal wordt eerdaags beklonken.

/

Het is niet bekend hoeveel geld er met de overdracht van het aandelenpakket gemoeid gaat, maar de supporters van Hull zullen weinig rouwig zijn om het vertrek van de Egyptenaar. De voormalig economiestudent haalde de woede van de achterban namelijk op de hals door de naam van Hull te willen veranderen en door te zeggen dat de supporters kunnen ‘doodvallen’.

Manager Steve Bruce zei voor het duel nog dat hij een eventuele promotie wilde opdragen aan Allam: “Hij is de reden dat ik ben gekomen, hij is oprecht een goede man. Wie koopt er nu een club voor veertig miljoen pond wanneer je hem ook voor één pond had kunnen krijgen? Dat doet alleen Allam, in mijn optiek. De meesten zouden de club failliet hebben laten gaan en zouden de schulden niet hebben willen afbetalen, maar hij kocht de club voor de gemeenschap.”

“Hij heeft met een of twee zaken een paar mensen boos gemaakt, maar hij heeft die beslissingen willen nemen ten bate van de club. Ik kan dat niet voldoende benadrukken. Hij heeft een moeilijke tijd gehad hier, dus als we promotie kunnen veiligstellen voor hem en zijn familie, dan weet ik zeker dat hem dat een geweldige boost geeft”, sprak Bruce in de Hull Daily Mail. Allam kampt met gezondheidsproblemen.

Een goede zaak voor Hull City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is wel degene die Hull heeft groot gemaakt, want voor hij kwam speelde Hull nog League two. Maar om het logo te willen veranderen gaat te ver, en wat andere rare uitspraken ook

29 mei 2016 om 10:59

Als je de Championship bedoeld heb je gelijk, want League 2 is de 4e divisie in Engeland.
Hij is er pas sinds 2010 toen ze dus Championship speelden.

29 mei 2016 om 11:01

Hij is de eigenaar dus als hij het logo wil veranderen is zijn zaak.
Snap dat het misschien zwaar ligt maar hij had de boel ook kunnen laten klappen en dan had de club niet meer bestaan.
De supporters mogen hem dankbaar zijn inplaats van lopen huilen.

29 mei 2016 om 11:57

Metibo jij snapt heel erg weinig van het club gevoel dat sommige mensen hebben.
Voor die mensen is het ondenkbaar om een logo, club kleuren, naam te veranderen.

Tuurlijk als hij de eigenaar is kan hij dat allemaal veranderen maar dat geeft natuurlijk veel weerstand
Begrijp je dat niet dan moet ik helaas constateren dat je een retard bent.

You can change your wife, Politics, change your religion but never never change your favourite football team

29 mei 2016 om 13:17

Sorry maar Hull heeft al heel erg lang geen League Two gespeeld. Weet je trouwens wel dat dat het vierde niveau is in Engeland?

29 mei 2016 om 15:33

Ja maar rond 2004 als ik goed heb wel. Dat noem ik niet al te lang geleden

29 mei 2016 om 17:02

Maar toen was deze beste man nog geen eigenaar, dus ik noem dat een staaltje 'onwetendheid' als je beweert dat hij de club groot heeft gemaakt.

29 mei 2016 om 17:31

Nee ik weet niet veel van Hull maar ik weet wel dat het een kleine club is die door investeringen om hoog is geklommen, mede door deze man.

30 mei 2016 om 00:18

ja, maar kom op, Hull speelt al ruim 10 jaar Premier League of Championship. Daarbij speelde ze ook de laatste 10 jaar 4x Premier League en nam hij Hull in 2010 over toen ze nog net Premier League speelde. Hull City is de laatste 10 jaar toch echt geen kleintje meer.

Als je de naam van een club wil veranderen en zegt dat de supporters kunnen doodvallen dan snap je heel weinig van een club gevoel. Wegwezen

Ik dacht dat de man uit Thailand kwam, ipv Egypte,, en daarom het logo en naam wilde veranderen in Hull Tigers.

Ach, wat Bruce vind van de man is minder belangrijk dan wat de fans van hem vinden, Bruce is slechts een passant (hoewel hij er al lang zit). Meeste fans balen van de man vanwege het gedoe van de naam dus. Ze zullen er niet rouwig om zijn. Totdat blijkt dat die Amerikanen er de Hull Rangers of Hull mavericks van willen maken, of iets dergelijk.

29 mei 2016 om 11:59

Haha hull mavericks... Maar ik denk dat je gelijk hebt/krijgt. Mochten die Amerikanen het overnemen dan zal er vast wel weer iets mis gaan qua naam en bedrijfsvoering

29 mei 2016 om 14:18

Ik wou t naar Hull Tigers veranderen omdat t nou eenmaal hun bijnaam is. T zou meer "marktaanbod bieden voor de club..... Pffff aub, doe normaal gast 😂

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren