Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bekijk hier hoe Real Madrid voor de eerste keer (!) een duel in Milaan won

Laatste update:

Real Madrid doet in Groep B van de Champions League weer volop mee. De Spaanse topclub versloeg Internazionale woensdagavond met 0-2 en daardoor zijn de kansen van de Koninklijke op een ticket voor de achtste finales aanzienlijk vergroot. Inter speelde bijna een uur met tien man door twee gele kaarten voor Arturo Vidal binnen enkele seconden tijd. Real Madrid won overigens pas voor het eerst een officieel duel in Milaan, na vijf remises en tien nederlagen in de Noord-Italiaanse stad. Bekijk hieronder de samenvatting van de wedstrijd in het Giuseppe Meazza.

De samenvatting van Internazionale - Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Bizar eigenlijk dat real daar pas voor het eerst ooit weet te winnen. 5 remises en 10 nederlagen

26 november 2020 om 01:12

San Siro is 🔥🔥🔥

26 november 2020 om 03:07

Giuseppe Meazza.

26 november 2020 om 07:34

Nope voor ons ons het San Siro 🤓

Ongelooflijk makkelijk gegeven pingel aan de ene kant en ongelooflijke behandeling van eenzelfde situatie aan de andere. Ik ben RM fan, maar ik heb hier bijna geen woorden voor. Wat een blamage. Daarnaast, met 1 man meer slechts 1 keer scoren in 60 min. Dit RM is gewoon erg matig.

26 november 2020 om 07:34

Aan het trollen Armani? Lol

26 november 2020 om 07:55

Inter had zelfs 2 penalty's moeten hebben,zelfs met de var zagen ze niet hoe die Inter speler bijna uitgekleed werd,Real moet hoe dan ook door naar de volgende ronde

26 november 2020 om 09:11

Klopt, Perez heeft samen met Vazquez en de Illuminati gevraagt wat extra penaltied te geven. In de winter gaan we ook nog Bruno Fernandes halen en dan zijn de prijzen binnen. Weet je dat de VAR eigenlijk gewoon ontwikkelt is door Perez zodat we meer penalties krijgen? Even sirieus nu, het is nog bloedstollend spannend in onze CL groep. We kunnen van iedereen winnen en verliezen. Ja we zijn geen Real meer zoals onder Ronaldo, maar dat is ook logisch. We komen er vanzelf weer, alleen moeten we nog meer doorselecteren.

26 november 2020 om 10:04

Je kan het in het belachelijke trekken zoveel je wil. Feit is wel dat die fase in de 2de helft altijd een strafschop moet zijn voor Inter! Het geluk bij de scheidsrechterlijke beslissingen zijn wel heel opmerkelijk in het voordeel van Real dit seizoen en niet enkel in Europa maar ook in Spanje. Als neutrale kijker valt dit echt wel op!

26 november 2020 om 17:45

Okay ik bijt wel. Ik had gisteren geen tijd om Real te kijken maar bijvoorbeeld qua penalties hebben we meer tegen dan vopr gehad. Zo hebben we 3 penalties gehad in 13 wedstrijden (en bijv bij valencia al 3 tegen gehad). Het zal vast dat de scheids iets gemist heeft in de CL, want scheidsrechters maken fouten maar zou je me nog eens wat voorbeelden kunnen geven van seizoen 2020/2021, liefst uit La Liga? Mijn gevoel is dit, zodra er ook maar iets van een fout of andere interpretatie van de scheidsrechter is, in real madrid wedstrijd is, is de wereld te klein. Echter zien we gewoon in elke voetbalwedstrijd wel fouten.

Eindelijk speelde Hazard best goed, hoop toch dat hij nu eindelijk zijn stempel gaat drukken. Overigens wat een debiel is die Vidal toch ook. Verpest heel de wedstrijd met die domme actie, zo zonde.

Opmerkelijk, na 15 wedstrijden pas.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren