Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bekerfinalist Heracles verlengt aflopend contract van aanvoerder niet

Laatste update:

Peter Bosz moet voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe aanvoerder van zijn elftal. Het contract van Antoine van der Linden loopt aankomende zomer af en Heracles Almelo heeft besloten om de verbintenis niet te verlengen. Dat meldt Heracles op de website van de club.

/

De 36-jarige Van der Linden is bezig aan zijn derde en dus laatste seizoen in Almelo. Naast de aanvoerder hebben ook Darl Douglas, Olivier ter Horst, Nick Hengelman en Gaby Jallo te horen gekregen dat zij geen toekomst hebben in het Polman Stadion. Zij hopen afscheid te kunnen nemen met de KNVB Beker: op 8 april speelt Heracles de finale tegen PSV.

Marko Vejinovic blijft wel langer bij Heracles. De 22-jarige middenvelder beschikte ook over een aflopend contract, meer Heracles heeft de optie in deze verbintenis gelicht, waardoor Vejinovic nu tot medio 2013 vastligt bij de Tukkers. Met Mark Looms en Dennis Telgenkamp wordt nog gesproken over een verlenging van de samenwerking.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zeg Kwame Quansah als toekomstige aanvoerder...

27 maart 2012 om 18:23

Ik denk eerder Willie Overtoom als aanvoerder.

Ben benieuwd wie Heracles als opvolger in gedachten heeft.

27 maart 2012 om 18:26

Misschien kunnen ze een speler van ons nemen?? Veltman bijvoorbeeld.

27 maart 2012 om 18:31

Dat zou kunnen maar ik hoorde gister ook dat AZ Armenteros wil overnemen van Heracles, die zal wel een miljoen of 2 opleveren, misschien dat ze met dat bedrag en goed scouten een verdediger en een aanvaller te halen.

Ze zullen vast wel weer met een verrassing komen uit de Jupiler Leauge of ergens anders vandaan, erg goede scouting hebben ze daar.

27 maart 2012 om 18:33

willie speelt daar net waarom nu al aanvoerder ik zeg eerder armentores

27 maart 2012 om 18:34

Misschien vandaar wel alle emotie nadat ze van AZ hadden gewonnen? Ik denk dat het een verstandig besluit is van Heracles om niet met hem te gaan verlengen, maar te kiezen voor een andere weg.

27 maart 2012 om 18:37

Ik vind Overtoom de beste speler van Heracles, een echte leider, ik vind het een wonder dat hij nog steeds bij Heracles speelt, hij heeft snelheid inzicht, een goede pass, goed schot. Hij kan makkelijk mee bij elke club in de Eredivisie daar ben ik van overtuigd.

Misschien dat als je hem aanvoerder maakt, hij nog een seizoen blijft, want ik geloof niet dat niemand Overtoom is opgevallen en dat er na dit seizoen geen bod binnenkomt voor hem.

27 maart 2012 om 18:37

@wildplasser

Willie Overtoom speelt langer bij Heracles dan Samuel Armenteros.

Ik weet niet waar je dit vandaan haalt maar is dit een trollaccount ofzo? Verder denk ik ook niet dat Overtoom een echte aanvoerder is. Het is duidelijk dat dit Kwame Quansah zal worden, die is nu niet voor niets second captain.

27 maart 2012 om 18:38

Maar voor je iemand tot aanvoerder benoemd ben je al heel ver in de voorbereiding. Voor die tijd kan hij al lang zijn verkocht.

27 maart 2012 om 18:40

Kan ook, maar ik denk toch dat Quansah nog iets meer ervaring heeft..

27 maart 2012 om 18:42

oooh wist ik niet @marvingay toch bedankt . maar will verdient het niet hij let meer op zn eigen spel. jammer genoeg.

27 maart 2012 om 18:52

Iedereen kan toch een vormdip hebben?

Het is de meest waardevolle speler van Heracles met 7 goals en 6 assists. De laatste 3 wedstrijden is hij matig maar het is een speler die altijd minimaal een 6.5 haalt.

Je reactie is dus misplaatst

Ik zou zeggen: gewoon die beker winnen en op je hoogtepunt stoppen. Mooier wordt het betaald voetbal niet meer, wel vermoeiender en oninteressanter.

27 maart 2012 om 18:25

Nu mist ie de kans om Europees te spelen. Wat een gierige vrek die Jan Smit. Gun die man nog een laatste jaar zodat ie ook van het Europese voetbal kan proeven. De kans om Europees voetbal te spelen is voor een groot deel te danken aan deze voetballer.

27 maart 2012 om 18:29

Het gaat om Heracles hoor, niet om vd linden.

27 maart 2012 om 19:28

ik hoop dat je niet serieus bent, want ik had verwacht dat mensen met zo weinig realiteitszin niet meer zouden bestaan.

Gaan ze niet verder met Jallo? Dacht toch echt dat hij volgend seizoen de nieuwe linksback van Heracles zou worden.

27 maart 2012 om 19:41

Heel veel mensen gingen er door de jaren heen ook vanuit dat hij op den duur de vervanger zou worden van Looms.

Maar ik denk dat iedereen heeft kunnen zien dat Jallo, in de minuten die hij ooit heeft gespeeld, nog nooit wat heeft bewezen.

Jason Davidson staat als eerste genoteerd als nieuwe linksback.

28 maart 2012 om 15:38

Ik ben niet een echte Heracles volger, dus dat zou best kunnen. Maar in de wedstrijden dat ik hem heb zien spelen, maakte hij geen fouten.

Hoop dat Van der Linden in de kuip met de beker omhoog staat. Goede verdediger maar het afbreukrisico wordt te groot, Daarnaast heeft Heracles jonge spelers nodig die ze kunnen doorverkopen.

Wat ik allemaal van hem zie doet hij het toch vrij goed, weliswaar ook wat mindere momenten af en toe, maar ook veel goede. Douglas hetzelfde verhaal. Dat vind k wel een leuke speler, deze twee zullen vast wel een leuke club gaan vinden voor de toekomst, de rest van de namen zegt mij eigenlijk minder!

Ik zie Quansah of Overtoom wel als goede opvolgers om het bandje over te nemen. Toch fantastisch om te zien dat Heracles zonder geld uit te geven toch schitterende spelers heeft en het voetbal is vaak ook echt om van te smullen, als ze wat constanter worden kijk ik er niet gek van op als ze europees voetbal zullen gaan halen, want met zulke spelers is dat wel realistisch om te behalen.
Met name in de uitwedstrijden kan het vaak nog wel beter, maar ze hebben daarentegen wel gewonnen van Twente en AZ en dat zijn niet de minste tegenstanders om uit van te winnen.

Daryl Douglas is toch wel het niveau'tje Heracles ? of zie ik dat helemaal verkeerd?

27 maart 2012 om 18:34

Ik vind hem een twijfelgeval voor het niveau van Heracles. Ik heb het idee dat als hij een goede dag heeft hij er wel thuis hoort maar dat dan net niet vaak genoeg laat zien. Lijkt me eerder wat voor een iets minder team (bijv mijn clubje de Graafschap)

27 maart 2012 om 18:35

Dat ze niet verlengen wil niet zeggen dat ze hem niet van het juiste niveau vinden hé, misschien vraagt hij wel meer dan Heracles wil betalen en kiezen ze ervoor om hem te laten gaan.

Van der Linden is een echte leider. Het is jammer, ik had hem graag nog een jaartje door zien gaan. Aangezien er veel verdedigers weg gaan, moeten er toch 2 á 3 nieuwe verdedigers gekocht worden. Als Davidson zo zal blijven spelen als tegen Utrecht zal hij denk ik de nieuwe linker centrale verdediger worden. Dat spelers als Ter Horst en Jallo niet verlengt worden vind ik prima. Dit zijn niets toevoegende spelers, Ter Horst is zelfs niet omstreden in het beloften elftal. Wat betreft Douglas vind ik het ook prima, we hebben een Daryl van Mieghem en Ninos Gouriye die daar uit de voeten kunnen, ook kan Luis Pedro, Lerin Duarte en Samuel Armenteros daar spelen.

Mark Looms hoeft echt niet te verlengen van mij, een houten klaas die totaal niks toevoegt en veel beslissende fouten maakt, ik vind dat er een vervanger voor die positie gehaald moet worden. Voor mij is de nummer één kandidaat hiervoor Bart van Hintum. Een geweldige aanvallend ingestelde vleugelverdediger die een goede voorzet in huis heeft een prima kan verdedigen. Zwolle zal echt geen half miljoen vragen hiervoor dus is hij relatief goedkoop, ik denk dat hij voor 150.000 opgehaald kan worden. Als centrumverdediger zie ik graag Jop van der Linden en of Ismo Vostermans, voetballende verdedigers die jong zijn.

Marten de Roon/jarchinio Antonia/danny Verbeek en Erik Quekel zijn ook spelers die goed kunnen voetballen en niet al te duur kosten, en ze komen allemaal uit de Jupiler League.

Ik ben benieuwd en hoop dat Heracles zich laat gelden door relatief goedkope spelers uit de Jupiler League weg te plukken.

28 maart 2012 om 02:06

kijk jij vaak naar heracles !!!
vd linden wil je houden maar looms mag weg
erg tegenstrijdig wat je verteld
Moet vermelden dat ik qua techniek totaal niets voel bij mark
Maar inzet heeft hij meestal 300 waar sommige een offday hebben was mark tegen vites de beste speler van het veld met de gevaarlijkste kans !!!
Hoop voor onze antoine dat hij zijn carriere op een gouden manier mag afsluiten met de beker in zijn handen

Gaby Jallo heeft in de tijd dat Mark Looms geblesseerd was toch echt wel laten zien het niveau van Heracles aan te kunnen.

Ik zeg kom lekker terug naar Sparta, een ervaren verdediger kan je altijd gebruiken.

Waarom verlengen ze het contract niet van Douglas, toch 1 van de uitblinkers van Heracles..

28 maart 2012 om 02:07

uitblinker in de vorm van !!!!
Sorry maar het is een blind paard die denkt ik ga er langs oh nee toch maar een tikkie terug
Beste jongen is op zijn retour
ben erg danbaar wat ie heeft gedaan voor ons maar hij gaat ons nu niet meer op een hoger niveau helpen

Natuurlijk geen lekker gevoel als je als aanvoerder van je team te horen hebt gekregen te moeten vertrekken maar ik vind dat niet eens zo erg, ik vind het echt erg dat het contract van Douglas niet verlengd word want het is ene goeie jongen voor het niveau Heracles met verrassende acties en altijd 100% inzet.

Jallo niets voor de Graafschap ?

In de jupiler Leaque zal er nog wel een clubje bij zitten waar hij terecht kan.

Bij Heracles zijn ze gewend om te voetballen. Bij de Graafschap wordt toch meer gewerkt als echt gevoetbald. Dus ik vraag me af of van Heracles naar de Graafschap gaan wel een goede optie is. Maar aan de andere kant. De Graafschap kan hun speelwijze natuurlijk ook aanpassen in de voorbereiding.

Dan maar op zoek naar een andere club, misschien Excelsior, Sparta of een andere club van niet al te hoog niveau.

Trouwens ik irriteer me er nu wel aan dat bij elke kop dat over Heracles gaat 'bekerfinalist' word gezet, natuurlijk een hele goeie prestatie en ik gun het ze van harte.. maar tis te overdreven

Nog even voor de duidelijkheid.

Van der Linden zijn contract word niet verlengt omdat hij na dit seizoen zelf niet meer wilt voetballen.

Hij zal dus stoppen, opmerkingen als ''in de Jupiler League is er nog wel een club voor hem'' slaan dus ook nergens op, want het niveau van Heracles kan hij gewoon nog aan.

V.d. Linden had dacht ik ook al eerder aangegeven dat dit zijn laatste seizoen zou zijn.

Daarnaast wil Heracles graag verjongen, daarom is Pieckenhagen vorig seizoen vervangen door Pasveer.

Douglas is ook al in de 30 en ze hebben jong talent op de bank, zoals Davidson, te Wierik en Bruns.

Jallo vind ik persoonlijk wel jammer, want ik dacht dat hij Looms zou gaan vervangen op de linksback positie. Enigszins verrassend. De rest kan ik wel begrijpen.

27 maart 2012 om 19:44

Ik snap echt niet zo goed wat iedereen toch in Gaby Jallo ziet/zag. Ik heb het altijd maar een erg matige speler gevonden en als je kijkt naar de minuten die hij maakt dan was het al vrij duidelijk dat hij nooit zou doorbreken.

Met de komst van Davidson was het voor mij al helemaal duidelijk dat Jallo zou vertrekken.

Jammer maar ook begrijpelijk. Van der Linden is niet de jongste meer, Heracles moet ook naar de toekomst. Douglas is een beperkte speler, met zo'n speler komt Heracles niet verder, De andere drie zijn reserves, die kunnen beter naar de Jupiler League.

Hopelijk haalt Heracles weer spelers uit de Jupiler League. Daar lopen voldoende spelers die bij Heracles van toegevoegde waarde zouden zijn.

Ik vond Jallo heel goed spelen in de thuiswedstrijd van Heracles tegen Fc Twente. Bovendien is hij nog erg jong en kan hij dus nog steeds doorgroeien. Zou er mischien wat anders gebeurd kunnen zijn met Jallo binnen Heracles dat hij geen nieuw contract krijgt? Anders kan ik het niet verder gaan met Jallo niet zo goed begrijpen.

Heracles heeft de laatste jaren laten zien een goed oog te hebben voor jonge talenten dus ook volgend seizoen zal er wel weer een goede selectie staan. helemaal als er europees voetbal gehaald gaat worden. Dan zullen spelers toch eerder geneigd zijn om voor Heracles te gaan kiezen.

Dit was al een beetje te verwachten. Van der Linden gaf nog voor de winterstop aan dat hij niet zeker wist of hij er nog een jaar bij aan zou plakken. Hij heeft namelijk met een speler van FC Emmen een eigen bedrijfje opgestart en gaf aan het niet heel erg te vinden als zijn contract niet werd verlengd.

Daarnaast wil Heracles de ploeg graag wat jong houden en was het de laatste weken te zien dat Van der Linden toch wel wat steken liet vallen. Vooral op passing, snelheid en balbehandeling is hij dit jaar toch wel erg achteruit gegaan.

Ter Horst werd toenertijd binnen gehaald als ''talent'' van jong PSV en was de beoogde opvolger van Van der Linden. Maar Ter Horst heeft zich nooit bewezen en is ook niet waardig aan het niveau van Heracles.

Jallo is denk ik een heel simpel verhaal. Dat was niks, dat is niks en dat wordt ook niks.

Darl Douglas heeft in zijn eerste twee seizoenen terug op het oude nest zijn dienst bewezen met een aantal assits en een handjevol doelpunten, maar is ook over zijn top heen en voegt nauwelijk is toe. Op dit moment staat hij de talenten als Darryl van Mieghem en Anmar Almubaraki in de weg.

Nick Hengelman is derde doelman en Heracles zoekt daar vaak een jongen met talent voor die ooit door kan breken als eerste doelman, maar Hengelman is niet goed genoeg.

Looms is nog in afwachting wat daar mee gaat gebeuren, ik zelf zie het liefst Jason Davidson op zijn positie komen en dan een nieuwe linker centrale verdediger erbij voor Van der Linden. Ik denk dat een centraal duo als Rienstra en Davidson samen te on-ervaren is. Rienstra is een jongen met veel talent en heeft naast zich iemand nodig met de nodige ervaring.

Aanvoerder zeg ik twee opties: Kwame Quansah of Remko Pasveer.

is Douglas is niet voor VVV

mark looms is de langstspelende speler bij heracles ik zou hem zeggen als aanvoerder

Vertrek van Van der Linden zat er in, evenals Douglas. Ze kunnen een mooi afscheid regelen door de Knvb beker te winnen. Mooier kun je als voetballer, op hun nivo, niet stoppen. Verder hebben deze heren in hun loopbaan genoeg verdiend, dus "sneu" hoeven wij het niet te vinden.

V/D Linden mag wel stoppen ...maar Douglas?? die kon best nog een jaar bij Heracles blijven spelen toch?! die man was en is nog steeds zo belangrijk voor Heracles... hij is super snel en zeer technisch !!

28 maart 2012 om 02:10

Snelheid is wel stukken minder geworden en het technische is ook niet meer de van het
Veel te twijfelachtig en daarom gebeurt het veelal dat ie een tikkie terug plaatst

Ik zou Dennis Telgenkamp zeker een nieuw contract aanbieden. die keepte een heel behoorlijk wedstrijd tegen AZ!

Zou toch wel leuk zijn als Douglas nu bijvoorbeeld naar Roda gaat en daar een soort Malki word.

Topic:
Van der Linden en de rest behalve Douglas niet opgevallen dus dat hun contract niet verlengt word geen paniek er bestaat een jupiler league.
Van Douglas die dit seizoen mij positief opvalt toch jammer en zeker op het oog dat Armenteros en Everton misschien vertrekken en Plet die al weg is Douglas als ervaren kracht op de bank houden, maar aan de andere kant weet Jan Smit wat hij doet en zal weer een talent uit de Jupiler League op het oog hebben.

Douglas gun ik wel een mooie middenmoter in de eredivisie maar dan wel back up.

Ja voor sommige zat het er in
Olivier snap ik ... Vond hem niet genoeg kwaliteit hebben
Gaby snap ik niet helemaal want is een breedteversterking die redelijk (niet geheel top) voetbalt
Dwarrel ja die jongen heeft zijn beste tijd gehad ... Soms verlangde ik weleens naar die flitsende rastaboy met zijn mooie passeeracties .... maar helaas dat zit er niet meer in

Mark gewoon 1 jaar verlengen en dan zachtjes aan afscheid nemen om in het aankomend seizoen Jason helemaal klaar te stomen
Dennis ja wel verlengen leuke keeper die geen modderfiguur slaat ..... Weet nog goed dat v nieuwenhuizen in moest vallen toen Piecke rood had volgens mij feyenoord uit dat was 3x niks
Dennis kan zich erg goed houden en heeft veel rust dus gewoon vastleggen voor een seizoen of 5

Verder vervreemd het verhaal mij dat men nog niet druk is met Willie
Sprak hem vd week op twitter en zijn contract loopt ook af in 2012 volgens hem (officiele site vermeld 2013) maar dat geheel terzijde
Laten ze ook met hem om tafel gaan zitten heeft nu wel een vormdip maar we weten allemaal dat deze jongen echt wel voetballen kan hij zei ook dat ie best wel wil verlengen als het gevoel goed is !!!!
Verder word het weer afwachten zullen 100% onbekende namen komen (overtoom , veijnovic , Armenteros) maar wel goed gescout

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren