Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Begin niet tegen mij over Cristiano Ronaldo, ik praat niet meer met hem’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo was afgelopen vrijdag met een hattrick de grote man in de eerste WK-wedstrijd van Portugal tegen Spanje, die door toedoen van de sterspeler van Real Madrid in een 3-3 gelijkspel eindigde. Ploeggenoot bij de Koninklijke Isco was uiteraard niet te spreken over de prestatie van Ronaldo, al kwam het ook weer niet als een verrassing voor de middenvelder van La Furia Roja.

“Begin niet tegen mij over Cristiano! Ik praat niet meer met hem na wat hij heeft gedaan”, knipoogde de spelmaker in gesprek met Cadena SER. “Hij scoort niet vaak uit vrije trappen, maar als hij zijn dag heeft… Die eerste twee doelpunten gaven hem het vertrouwen om op zoek te gaan naar een hattrick.”

Spanje kende door het ontslag van Julen Lopetegui een moeizame voorbereiding en gaat woensdag tegen Iran proberen de eerste wedstrijd van het WK te winnen: “Het klopt dat het een lastige situatie voor ons was, maar de hoop en het geloof binnen het team zijn sterker dan welke tegenslag dan ook. Ik denk dat we volwassenheid hebben laten zien in de manier waarop we daarmee om zijn gegaan en we weten dat het belangrijkste is dat we hier op dit toernooi staan.”

“Het is een mooie uitdaging voor ons en we moeten alles geven om die dingen achter ons te laten. We moeten doorgaan, zoals we tegen Portugal ook hebben gedaan”, ging Isco, die er nog niet op vooruit wil lopen of hij kans maakt op de Gouden Bal voor beste speler van het toernooi, verder. “We staan nog maar aan het begin en dat is niet iets waar ik aan denk. Het team komt op de eerste plaats. Als het team goed presteert en we ver komen, is het makkelijker om in aanmerking te komen voor zulke individuele prijzen.”

Denk jij dat Spanje van Iran gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Hahaha schitterend van Isco! Cristiano is een geweldenaar, zijn niveau gaat nooit meer iemand halen en al helemaal niet op 33jarige leeftijd, kijken of Salah Neymar messi dat kunnen als ze zo oud zijn, de meeste spelers zijn op hun 33e al zowat met pensioen, Ronaldo scoort gewoon hattricks op het grootste podium! Ik ben trots dat je voor mijn club speelt Runny! We zullen je hier nooit meer vergeten

19 juni 2018 om 21:36

Mooie woorden.

19 juni 2018 om 21:39

Ja het is een goede speler, Messi haalt zijn niveau ook gewoon en je praat alsof hij al weg is bij real. Daarnaast blijven er altijd dit soort grootheden opstaan en na het Ronaldo-Messi tijdperk komt er weer een nieuwe grote. Dar zou neymar geweest kunnen zijn, denk het zelf niet. Wellicht iemand die nu nog niet zo bekend is maar over 5 jaar de voetbalwereld domineert en vergeleken zal worden met alle grootheden.
Daarnaast wel een puike prestatie van Ronaldo in deze wedstrijd, had het niet direct verwacht na de matige CL finale van zijn kant.

19 juni 2018 om 21:40

Qua statistieken doelt hij op!

19 juni 2018 om 21:43

Het tijdperk Messi- Ronaldo zal moeilijk zijn om te evenaren. Twee klasbakken van de allerallerhoogste plank.

19 juni 2018 om 21:50

Het tijdperk Messi-Ronaldo is echt ongekend hoor. Die twee houden het al 12/13 jaar vol! Op het allerhoogste niveau. Dat is toch niet normaal meer?

19 juni 2018 om 22:08

De voetbalgoden hebben onze generatie kijkers een ultieme tweestrijd gegeven. Nooit in de geschiedenis van de voetbalsport waren er twee spelers die zo goed waren, al meer dan een decennium lang. Het lijken wel Naruto en Sasuke (Animeserie, mijn profielfoto). Puur genieten dit.

19 juni 2018 om 22:17

@dani17, weet niet of dat wel zo is. Beckenbauer Cruyff hebben samen ook een heel groot decenium gedicteerd. Al is dat niet aan individuele prijzen te zien. Mede doordat ze in VS gingen spelen, minder beeld was en de wedstrijden veel harder waren dan nu.

19 juni 2018 om 22:21

Niet. Ronaldo is Naruto omdat hij harder moest trainen om Sasuke (Messi) bij te houden.

19 juni 2018 om 22:23

Ik denk dat ze het zo lang al volhouden omdat ze elkaar continu scherp houden om de beste te willen zijn. Zonder de één was de ander misschien niet ZO goed geworden.

20 juni 2018 om 08:33

Precies. Natuurtalent vs. hardwerken.

19 juni 2018 om 21:59

Met alle respect maar salah en neymar hebben zelfs op hun jonge leeftijd niet van messi en ronaldo halen. Neymar word naar mijn idee overschat. Vind hem gewoon niveau hazard salah en de bruyne. Neymar zal geschiedenisboek in gaan als een van die geweldige spelers maar zal niet in het rijtje messi maradona en pele passen. Ook niet in het rijtje ronaldo zizou en ronaldo9

19 juni 2018 om 22:06

Prima geplaatst in de juiste rijtjes. Al vind ik dat je naast de eerste 3 Cruyff mag neer zetten.

19 juni 2018 om 23:31

Hahahahahaha Cristiano mag je ook wel in die 1e rijtje zetten maar ik snap het als ik je naam zie.

20 juni 2018 om 10:05

Na de cl finale was het Ronaldo heeft zijn beste tijd gehad. Nu scoort hij 3x waarvan er maar 1 een klasse goal was en hij is weer de beste. Waan van de dag. Werd trouwens tijd dat hij uit een vrije trap scoort.

21 juni 2018 om 12:49

Hahahahahahahagahaha je bedoelt dat er nog altijd de goat is LIONEL ANDRES MESSI

21 juni 2018 om 12:49

Hahahahahahahagahaha je bedoelt dat er nog altijd de goat is LIONEL ANDRES MESSI

Als Ronaldo zo door gaat op het WK dan maakt Ronaldo het heel moeilijk voor Messi om de gouden bal te winnen. Na de gemiste penalty en 3 goals achter op Ronaldo moet Messi haast het WK winnen. Als Ronaldo de zesde gouden bal wint dan zal hij Messi voorbij gaan. Dan zal hij echt de beste aller tijden worden. Europees kampioen, in 8 eindtoernooien voor Portugal scoren, 5 keer champions Leage winnen, topscorer champions leage zijn en ga zo maar door. Niet meegerekend Europese finale in eigen land verliezen en 1 keer champions leage finale verliezen. Maar tweede worden heb je niets aan. Ronaldo is nu 33 jaar maar word steeds beter. Fenomeen !!!

19 juni 2018 om 23:05

Er bestaat geen leidraad om te bepalen wie de beste ooit is. We kunnen alleen onze mening geven. Ik vind Cristiano bijv. een geweldige doelpuntenmaker, maar heeft voor mij niet de magie van bijv een Maradona of Messi.

21 juni 2018 om 12:52

Picaaa het gaat niet om scoren in een countersysteem hij raakt geen pepernoot gister weer totaal onzichtbaar corner en hij scoort teveel afwezig je moet kunnen voetballen het gaat om de beste voetballer niet om de topscoorder

Vrijetrap was fenomenaal blijft voor mij de mooiste doelpunt tot nu toe

21 juni 2018 om 12:54

Klopt de eerste sinds 2.5 jaar tegen marokko 2 overgeschoten dus specialist is de goat messi

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren