Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Begeerde Pjanic: 'Ik moet toegeven dat sommige geruchten kloppen'

Laatste update:

AS Roma is de belangrijkste concurrent van Juventus in de strijd om de Scudetto en dat komt mede door de goede vorm van Miralem Pjanic. De middenvelder is bezig aan een sterk seizoen en werd in de afgelopen maanden al in verband gebracht met Barcelona, Paris Saint-Germain en diverse topclubs uit Engeland. Pjanic geeft toe dat er wel het een en ander speelt rondom zijn persoontje.

/

De 24-jarige Bosniër is bezig aan zijn derde seizoen bij Roma en ligt nog maar tot medio 2015 vast in het Stadio Olimpico. "Ik ben gewend aan de geruchten, maar ik moet toegeven dat sommige geruchten kloppen", zegt Pjanic. "Maar ik heb een speler van Roma en mijn contract loopt nog een jaar door. Op het moment kan ik niet zeggen wat er zal gebeuren, zo werkt het niet in het voetbal. Maar ik richt me op het moment volledig op Roma."

"We hebben nog belangrijke wedstrijden te spelen", vervolgt Pjanic. "Vervolgens wil ik met Bosnië een goed WK spelen en pas daarna is er tijd om over volgend seizoen na te denken. Of we nog kampioen kunnen worden? Helaas hebben we dat niet in eigen hand, de voorsprong van Juventus is behoorlijk. Maar we kunnen volgend seizoen weer in de Champions League spelen en dat is ook erg belangrijk voor deze club."

Miralem Pjanic is goed genoeg voor de Europese top

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch wel de club waar ik het meeste sympathie voor heb in Italië. Zou natuurlijk geweldig zijn als ze volgend jaar in de CL uit zouden komen. En met het nieuwe stadion in aantocht hoop ik dat ze definitief kunnen aansluiten aan de top van zowel Italië als Europa.

Ook vind ik het leuk om te zien dat er steeds meer kwalitatieve ploegen in de CL te zien zijn. Ik bedoel: wie wil je nou liever in de CL actief zien: AS Roma of Viktoria Plzen (met alle respect natuurlijk)? Dan zouden 8/10 mensen toch wel gaan voor AS Roma denk ik.

9 april 2014 om 11:59

8/10? Ik denk wel 95/100! Alleen een paar lazio fans od plzn fans niet! Roma is super sympathiek, met als gezicht van de club: legende Totti

9 april 2014 om 12:19

Haha, eens. Ik wilde alleen voorzichtig zijn met mijn uitspraak, vandaar 8/10 i.p.v. 9/10.

Ik zou zeggen Rodgers je bent nu al een jaar opzoek naar een geschikte 10. Met Pjanic heb je zo een speler.

9 april 2014 om 11:55

Is Coutinho geen goede 10 dan? Of speelt hij daar niet bij Liverpool?

Hopen dat Roma zijn contract weet te verlengen, dan kan hij weg voor de hoofdprijs naar een Mansheiky city of Paris Saint Sheikain. Geweldige middenvelder op het toch al magnifieke middenveld van Roma. Zou een enorme aderlating zijn voor de Serie A maar er vertrekken de laatste jaren toch al alle toppers. Kunnen de clubs een beetje cashen, misschien ook wel goed.

Heerlijk speler die voor veel clubs een meerwaarde zal zijn. Hopelijk blijft hij nog een aantal jaren bij Roma omdat ik denk dat er dan iets heel moois kan ontstaan bij Roma.

9 april 2014 om 12:03

Welke clubs hebben dan interesse in hem? Ik kan dat hier zo niet zien

9 april 2014 om 12:17

PSG. En diverse engelse top clubs. Staat gewoon in de tekst

Geweldige speler en zeker goed genoeg voor de absolute top. Ik denk dat Roma er alles aan zal doen om hem te behouden. Een middenveld met de Rossi, Strootman en Pjanic, kan je hoge ogen mee gooien in de Champions League.

Ik hoop, voor onze competitie, dat Roma deze man behouden kan. Is toch uitgegroeid tot een echte topper, die zijn potentieel van bij Lyon destijds aan het benutten is. Indien Roma hem behouden kan en enkele versterkingen voor de breedte kan strikken zie ik ze volgend jaar prijzen pakken. Een kampioen regeert zelden langer dan 3 jaar in een top competitie en wij gaan het dus moeilijker en moeilijker krijgen,wat logisch is.

Hopen dat Roma hem langer vast kan leggen en dat hij nog enkele jaren blijft. En hopen dat ook Benatia blijft! Dan zie ik Roma nog hoge ogen gooien in de CL!

Misschien moet Utd hem halen als Kroos niet lukt.. is ongeveer dezelfde type speler. En dan gelijk Benatia overnemen en Coentrao ophalen bij Real.

De Gea
Rafael
Benatia
Jones
Coentrao
Pjanic
Fellaini
Mata
Kagawa
Januzaj
Rooney
9 april 2014 om 17:03

Ik denk niet dat Roma 2 basisspelers verkoopt aan dezelfde club. Of Benatia of Pjanic.

9 april 2014 om 19:22

Ik denk dat ze voor de juiste prijs geen nee zeggen. Misschien kan Utd ook Nani in de deal gooien.

Zie hem liever bij Roma blijven. Als Roma zijn team bij elkaar kan houden en op enkele posities kan versterken zie ik ze volgend seizoen zowel in de Italiaanse competitie als de beker verder komen als dit seizoen. En misschien wel een outside voor de UCL alhoewel dat nog een beetje te vroeg lijkt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren