Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Begeerde ADO-aanvaller: 'Op een gegeven moment wil ik wel een stap maken'

Laatste update:

Er werd in de afgelopen transferperiode behoorlijk aan de mouw van Mike van Duinen getrokken. AZ en FC Groningen hadden belangstelling voor de aanvaller, maar ADO Den Haag maakte duidelijk dat het niet wilde meewerken aan een transfer en verlangde een te hoge vraagprijs. Van Duinen bleef dus in het Kyocera Stadion, maar wil daar uiteindelijk wel vertrekken.

/

De 22-jarige aanvaller maakt duidelijk dat hij hogerop wil en niet van plan is om al te lang bij ADO te blijven hangen: "Op een gegeven moment wil ik wel een stap maken", zegt Van Duinen tegen FOX Sports. "Iedere voetballer wil er het hoogst mogelijke uithalen, dus ik ook. Maar ik ben zeker niet teleurgesteld dat ik nog bij ADO Den Haag speel."

Van Duinen speelde tot dusver 85 competitiewedstrijden voor ADO, de enige club waar hij nog voor uitkwam in het betaalde voetbal, en maakte 23 doelpunten. Volgens ADO wilde Groningen 2,2 miljoen euro betalen voor de aanvaller, maar dat werd ontkend door Groningen-directeur Hans Nijland, die zei dat het bod van zijn club minder dan twee miljoen euro bedroeg.

Mike van Duinen was al klaar voor een stap hogerop

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ja ik vind wel dat hij 1 stap omhoog kan maar momenteel is ado ook bezig om wat moois neer te zetten en daar past van duinen ook gewoon tussen.
ze zouden zomaar voor de europese plekken kunnen spelen dit jaar

3 september 2014 om 18:41

Dat moeten we nog maar afwachten. Voorlopig is er nog geen geld.

Ik vind Kramer Juist een goede spits, type dorst.

3 september 2014 om 18:09

Al zou je Van Duinen ook wel met honger kunnen vergelijken.

3 september 2014 om 23:48

Hulde nickinho7, hulde!

3 september 2014 om 18:43

Zijn niet te vergelijken spitsen. Kramer is idd type de Jong of Dost..lang, goed voor de goal in de 16.
Mike is veel meer een speler om de spits of komend van de flank met een lange rush...

3 september 2014 om 18:43

Idd, hij heeft vooralsnog heel wat leuks laten zien.

Mooie snelle technische vaardigheden om tot scoren te komen, duidelijk dat het talent er is. Of hij deze vorm vast kan houden moet bog blijken.

3 september 2014 om 23:50

Kramer is naar mijn mening al een tijd lang 'in vorm'. Heeft het bij Volendam goed gedaan, en ook zijn eerste jaar bij ADO was prima. Als ik me niet vergis acht goals, terwijl hij pas onder Fraser een plek in de basis kreeg (na de winterstop). Ben ervan overtuigd dat hij dit seizoen definitief gaat doorbreken.

Zou prima voor hem zijn geweest, eerst AZ of Groningen en dan misschien nog Ajax of PSV. Jammer dat ADO zou veel vroeg, had em graag een stap hoger willen zien voetballen.

3 september 2014 om 23:49

Ajax of Psv? Daar komt Mike toch echt te kort voor hoor.

Hij zit prima op zn plek bij ado. Goede aanvallers zijn sowieso schaars. Bij ado lopen er wel 2 goeie spitsen, Kramer en Van Duinen. Daar ga je dit seizoen vast en zeker veel van horen omdat zij nu wel aardig goed middenveld ook hebben die deze 2 spitsen in stelling kunnen brengen.

Nog een seizoen bij ADO is prima voor hem. En dan volgend jaar bij een subtopper spelen. Hoop Groningen. Wie weet.

Volgend jaar is ADO zelf een subtopper.

Fräser is tenminste gelijkwaardig aan van Basten als trainer. Den Haag is meer de stad van van Duinen dan Alkmaar en Den Haag lijkt zelfs zonder overname langzaam toe te groeien naar niveau AZ. Als de overname goed gaat zie ik hem volgend seizoen misschien zelfs blijven met een verbeterd salaris en anders groeit ADO denk ik net te langzaam voor van Duinen.

4 september 2014 om 09:39

Inderdaad, Mocht die Chinees alsnog met zijn koffer geld komen om eigenaar te worden dan doe je eerder een stap terug dan vooruit als je naar Groningen of Az zou verkassen!

5 september 2014 om 17:12

Laat ADO eerst maar vijftien jaar meedraaien in Europa, een keer bekertje winnen kampioen worden en dan misschien zullen ooit het niveau van AZ kunnen benaderen.

Meer doelpunten maken, betekent dat je rustiger voor het doel moet gaan worden en dan dwing je automatisch je transfer af en zullen de clubs eerder en dieper in de buidel tasten. Maar ja, zal je nog wel een aantal stappen moeten maken en of je dat kan...ik laat me graag verrassen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren