Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Been overwintert met Genk, jongste Inter van de eeuw flink onderuit

Laatste update:

Racing Genk heeft zich donderdagavond verzekerd van overwintering in de Europa League. Het team van Mario Been boekte een zwaarbevochten overwinning bij Videoton. Sporting Portugal leed tegelijkertijd de zevende nederlaag van het seizoen en is uitgeschakeld. Levante bereikte op eigen kracht de knockout-fase door bij Helsingsborg IF te winnen en zodoende is FC Twente geëlimineerd. Het reeds geplaatste Internazionale speelde met het jongste basiselftal van de 21e eeuw in Europees verband, gemiddeld 23 jaar en 103 dagen, en verloor kansloos.

/

Videoton FC - Racing Genk 0-1
Door de afwachtende houding van Racing Genk en Videoton kwam de wedstrijd erg traag op gang. Genk kreeg slechts één kans, maar verzilverde die wel. Elyaniv Barda bedankte doelman Mladen Bozovic bij zijn kopbal. Daarna liet Genk de thuisploeg komen. Györgi Sandor kreeg een dot van een kans, maar schoot het leer onbegrijpelijk naast. Ook na de onderbreking mocht Videoton, in 1985 nog UEFA Cup-finalist, van het team van Been het spel maken. De Genkies speelden met vuur, maar dwongen in Hongarije wel overwintering in Europa af.

FC Basel - Sporting Portugal 3-0
Voor de veertiende keer dit lopende seizoen stapte Sporting niet als winnaar van het veld. Het team van Franky Vercauteren moest per se winnen, maar maakte ook in Bazel geen goede indruk. Na dik twintig minuten kon Rui Patricio niet de 1-0 van Fabian Schär voorkomen. Na rust liep FC Basel verder uit, ondanks dat Cabral na een klein uur spelen zijn tweede gele kaart kreeg. Valentin Stocker en Philipp Degen zorgden voor een ruimere zege. Ricky van Wolfswinkel had enkele malen uitzicht op een doelpunt, maar ook de Nederlander deelde mee in de sportieve malaise.

/

Rubin Kazan - Internazionale 3-0
Na twee minuten spelen verscheen de openingstreffer reeds op het scorebord. Alan Kasaev zette goed door aan de linkerkant en zette de bal voor. Juan Jesus raakte het leer compleet verkeerd en trof de paal. In de rebound strafte Gokdeniz Karadeniz de blunder van de Braziliaan af: 1-0. Het was veelzeggend dat de inzet van Rodrigo Palacio op de paal in de 66e minuut het tweede hoogtepunt van het duel in Kazan was. Vijf minuten voor tijd zorgde invaller Salomón Rondón voor de 2-0. Hij was slimmer dan een andere invaller, Isaac Donkor, en schoot via de paal binnen. In de extra tijd bepaalde de Venezolaan ook de eindstand: 3-0.

Lazio - Tottenham 0-0
In een zeer onderhoudende eerste helft werd niet gescoord. Gareth Bale werkte de bal al na vijf minuten achter Federico Marchetti, maar het doelpunt van de Welshman werd ten onrechte afgekeurd wegens buitenspel. Bij Lazio was Libor Kozak de gevaarlijkste man op het veld, maar hij benutte niet zijn kansen. Een inzet van Cristian Ledesma ging tegen het aluminium. Lazio was na de onderbreking beter dan Tottenham, maar wederom werd niet gescoord. Kozak miste na een uur spelen weer een kans en met een geweldige redding stond Hugo Lloris een rake kopbal van Michaël Ciani in de weg.

Helsingborgs IF - Levante 1-3
Het team van trainer Juan Ignacio Martinez legde in de eerste helft al de basis voor de overwinning. Na een uitstekende lange bal van Rubén Garcia zorgde Ángel in de achtste minuut al voor de 0-1. Par Hansson had geen antwoord op zijn inzet. Tien minuten voor rust was het opnieuw raak. Na een voorzet van Pedro Rios kopte Pape Diop de bal geplaatst achter Hansson: 0-2. Helsingborgs had ook na rust wederom veel balbezit, maar dat resulteerde niet in een doelpunt. Tien minuten voor rust bepaalde Vicente Iborra de eindstand. Na een pass van José Javier Bakero passeerde ook hij Parsson en was het duel definitief gespeeld: 0-3. De tegentreffer van Thomas Sorum in de slotminuten was er een voor de statistieken: 1-3.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

dit zag ik niet aankomen , kazan heeft een goed team doet het altijd goed in europa maar 3-0 winnen van inter heeft me toch wel verbaast..

Ik zie dit jaar juventus of napoli gewoon kampioen worden

22 november 2012 om 20:01

hoezo? inter speelt in de serie a met andere namen

22 november 2012 om 20:09

Die pruster van een Juan is nochtans wel basisklant

22 november 2012 om 20:30

iedere speler maakt wel eens een blunder, dat maakt hem nog geen prutser..

22 november 2012 om 21:43

Juan is een betere verdediger dan heel Milan verdediging bij elkaar. Je hebt hem dus nooit gevolgt.

22 november 2012 om 22:59

juan is geen prutser, de fout ligt bij pereira die jongen maakt veel foute keuze, hij gaat mee naar voor wanneer je beter blijft en dan komt ie nog niet eens terug mee verdedigen en daarom moet juan zijn man nemen en zo ontstaan er gaten achterin

23 november 2012 om 01:48

Niet doen nu alsof Juan de beste verdediger ter wereld is, beter dan de hele verdediging van Milan is geen enkele verdediger van Inter

22 november 2012 om 21:47

Inter speelde met een B-elftal ,en ze nemen EL ook niet serieus , in Serie A staan we 2de en doen mee met kampioenschap.

Hu?
'na twee minuten spelen verscheen de uiteindelijk winnende treffer reeds op het scorebord.'

Eindstand 3-0...!

22 november 2012 om 20:00

ze bedoelen na 2 minuten was het al beslist

22 november 2012 om 20:03

Ja, zoiets dacht ik ook al. Zin slaat eigenlijk nergens op..!

22 november 2012 om 20:09

Gezien Inter geen tegendoelpunt gescoord heeft, was in feite de 1-0 al voldoende voor Rubin Kazan om te winnen. In die zin is het dus de winnende treffer geweest.

22 november 2012 om 20:17

Heb je uiteraard wel een punt. Staat alleen zo raar..;-)

gewoon totaal ongeïnteresseerd gespeeld. als we er tegen parma maar staan

Hahaha, dit is heel mooi!
Eindelijk zie ik Rubin zoals het speelde in de kampioensjaren!
Vooral als je kijkt naar de beschamende resultaten van onze concurenten en collega's (zenit en Spartak) is dit mooi.
Deze overwinning zal in de geschiedenis van het Russische voetbal vereeuwigd zijn! En ja, inderdaad, Russcih voetbal leeft nog, ondanks de prestaties van de eerder opgenoemde 2 clubs

22 november 2012 om 20:05

Dat Spartak zou verliezen van Barca was toch al duidelijk? Het jammere is dat ze thuis van Celtic onnodig hadden verloren. Dat heeft ze de das omgedaan en laten we eerlijk zijn: Spartak hoort niet in de CL thuis. Ze zijn goed genoeg voor de EL, maar ook daar moeten we ons voor hen schamen.

Zenit is gewoon los zand geworden sinds Spalletti zijn gang mag gaan. Het verbaast me dat ze nog voor de EL in de race zijn. Hopelijk weten ze die dan te halen.

Gefeliciteerd dat jullie dit B team wisten te verslaan. Dat verdienden jullie ook wel na dat prachtspel in Milaan, waar 2-2 een onterechte uitslag was.

22 november 2012 om 20:52

Ik vind dat Zenit evenmin als Spartak in de CL hoort. Ze spelen zeker niet beter dan de Moskovieten. Spartak verloor beschamend van Celtic, alsook van Benfica, terwijl Zenit beschamend verloor van Anderlecht. Helaas, zo is het en niet anders onze clubs zijn nog steeds niet rijp voor de Champions League, al koop je in voor een miljard euro.
Dank voor de felicitaties, hun opstelling zal gauw vergeten worden, terwijl deze uitslag nog heel lang in de geschiedenisboekjes zal staan. Uiteindelijk moet er ook zoiets als eer bestaan en als Inter geen boodschap daaraan heeft-is het hun probleem.

22 november 2012 om 21:22

Normaal gesproken doet Zenit het wel goed in Europa. Dat ze het dit jaar slecht doen is een incident. Spartak presteert structureel slecht. Of ze nou Karpin of Emery aanstellen maakt niet uit.

Het blijft eeuwig dat Cska hun kansen tegen AIK niet kon benutten destijds. Als ik ze nu bezig zie in de competitie... Om je vingers bij af te likken.

22 november 2012 om 20:19

Vergeet Anzhi niet; keurige 2-0 tegen Udinese. Het lijkt erop dat de Russische competitie en het voetbal langzaam maar zeker een structureel hoger niveau krijgt. Ik dacht eerst dat Oost-europees voetbal weer inzakte na 2009, maar met name Russische clubs etaleren zich voorbeeldig.

22 november 2012 om 20:54

Nee, Anzhi heb ik niet opgenoemd- zij zijn inderdaad indrukwekkend bezig- pakken de punten daar, waar ze die moeten pakken.
Maar voorlopig zie ik alleen Anzhi en Rubin zich "voorbeeldig etaleren". Zenit en Spartak, alsook Cska en Dynamo, die al veel eerder uit de EL zijn gevlogen, zijn slecht bezig.

22 november 2012 om 22:47

Kan jij me vertellen waarom Tore zo goed als nooit speelt?

22 november 2012 om 22:54

Omdat, Gökdeniz Karadeniz altijd noemmer 1 is. Haha.

Ik weet wel dat Töre een bepaalde tijd aanpassingsproblemen had in Rusland, maar ben eigenlijk ook wel benieuwd waarom hij niet speelt. Alhoewel als ik hem de laatste tijd bij Turkije zag stelde het ook niet veel voor. Het leek allemaal spectaculair maar veel dreiging kwam er niet vanaf en iets concreets al helemaal niet!

22 november 2012 om 22:59

Denk dat die jonge gewoon een verkeerde stap heeft gemaakt. Beter ging hij naar een club waar hij 100% zou spelen want hij staat gewoon stil in zijn ontwikkeling. Ook heeft hij een strenge trainer nodig want die jonge is egoïst eerste klasse haha .

23 november 2012 om 00:15

Plus dat Kasaev en Ryazantsev ook betere vleugelspelers zijn als die Tore. Zoals Efsane al zegt komt er bij Tore veel dreiging uit, maar geen rendement.

Mooi dat Rubin wist te winnen. Op basis van de vorige uitslag in het Giuseppe Meazza verdiende ze dat ook wel. Nu nam Inter het duel niet serieus en daar heeft Rubin goed gebruik van gemaakt. Nu kunnen ze zo goed als zeker een b elftal sturen naar Partizan en zich concentreren op de competitie.

Gokdeniz is ook lekker bezig. Ik snap niet waarom hij niet wordt opgeroepen naar Turkije

Gokdeniz speelde een puike wedstrijd!

Als je met Zanetti in je team gemiddeld nog het jongste team ooit bent, zegt dat toch wel wat over de rest. Dit Inter is gewoon een jong team in ontwikkeling. Ze zijn zeker talentvol, maar grillig, en dan heb je dit soms.

22 november 2012 om 23:44

Een groot deel van de spelers spelen zo goed als nooit in de SA (silvestre & Jonathan) of zijn niet eens vaste klant in de eerste (of hebben zo goed als geen wedstrijd gespeeld), namelijk Belec, Benassi, Romano en Livaja. Enkel Ranocchia, Juan, Coutinho en Gargano staan (geregeld) basis. Vandaar dus dat het elftal zo jong is. De normale A-opstelling iets iets ouder.

Mooi dat Strama ervoor kiest de jeugd kansen te geven en ook de invallers wat minuten laat maken. Inter was zowiezo al geplaatst, dus veel spelers konden rusten.

dit zegt helemaal niks, zoals er staat speelde inter met een erg jong team en zelfs met 2 debutanten in de basis en een debutant als wissel gebruikt.

trouwens, volgensmij had rubin echt maar 3 schoten, dus dit is erg geflatteerd, gelijkspel was beter tot ze recht vind ik..

22 november 2012 om 21:03

Wat maakt het uit hoeveel schoten er werden gelost? Jij, als fan van het Italiaanse voetbal, moet weten, wat efficient voetbal is. Dat demonstreerde Rubin en dat demonstreerde Inter niet. Inter speelde zeer onefficient- 14 schoten en 1 goede kans slechts, tegen 3 gerealiseerde scoringsmogelijkheden van Rubin- dus om welk gelijkspel gaat het?

22 november 2012 om 21:18

heeft rubin naast die drie kansen in de wedstrijd echt geprobeerd om aan te vallen? nee, dat deed inter wel, inter had ook het meeste balbezit. op dat gebied had inter meer verdiend vind ik.
en wil jij zeggen dat deze 3-0 niet geflatteerd is?

Prima prestatie van Mario Been, die het ook in de competitie erg goed doet. Gun ik hem van harte!

Lloris beste man bij tottenham samen met adebayor. Adebayor passeerde af en toe een man in de counter maar dan deed een ploeggenoot het niet goed. Lloris fantastische redding. Bij lazio was die linksbuiten waarvan ik maar de naam niet kon bemachtigen de beste man. Hij passeerde zijn man telkens alleen zijn voorzet was niet echt scherp.

Toch wel jammer van Bale dat het doelpunt werd afgekeurd

Buffel man van de match?

Aanvoerder van Videoton moest btw rood krijgen. Trapt eerst Buffel terwijl hij op de grond ligt en na de overtreding daagt hij terug uit

Lazio - Tott heb ik maar even gevolgd maar Lulic moest die kans gewoon zwaar afmaken. Was open doel

22 november 2012 om 22:27

Scheidsrechter had al eerder moeten ingrijpen. Die linksback van Videoton heeft meer op Buffel's enkels gestampt dan op de bal.

Leuk voor Been, ik gun hem dat succesje wel. Al moet ik zeggen dat Genk absoluut geen indruk heeft gemaakt vanavond. Weinig echt goede spelers daar, maar als team wel een aardige ploeg.

22 november 2012 om 22:27

Slechtste match in de poule, je kan daar geen waardeoordeel uit trekken.

22 november 2012 om 22:33

Ja tegen Basel en Sporting speelde ze echt uitstekend. Vandaag was veruit hun slechtste wedstrijd.

22 november 2012 om 22:44

Dat zal best, dit topic gaat over de wedstrijd van vanavond en daar reageer ik dan ook op.

23 november 2012 om 07:46

Dat zal best maar jij geeft een waardeoordeel over een heel team na één wedstrijd en daar reageer ik dan weer op ...

23 november 2012 om 15:37

Alleen is het een domme reactie. Het is logisch dat je je mening vormt over datgene wat je ziet. Ik heb die wedstrijd gezien en daar geef ik mijn mening over, dat is de bedoeling van dit forum.

Inter heeft gewoon een heel matig team en dit resultaat verbaasd me dan ook niet. Het heeft gewoon te veel middelmatige spelers. In plaats van een aantal frisse jonge talenten.

22 november 2012 om 21:45

Wat een trieste dramatische reactie zeg. Inter speelde met jonge talenten. Inter speelde gewoon met een b elftal met allemaal jonkies.

22 november 2012 om 22:36

Lol, Inter met volledig B-team naar Kazan afgereisd, er waren alleen maar jonge talenten op het veld bij Inter gezien het feit dat de gemiddelde leeftijd 23 jaar was. En over dat Inter een matig team is, ze staan 2de in de Serie A en hebben er hoogstpersoonlijk voor gezorgd dat de ongeslagen reeks van Juventus beeindigd werd.

Gefeliciteerd Mario Been en Genk. Knap om in zo'n poule als eerste door te gaan als Genk zijnde.
Hopelijk kan Anderlecht ook nog doorstoten. Doen ze het nog beter dan die dramatische Nederlandse clubs.
Je zou er maar vandaan komen uit dat land. Dan schaam je toch echt kapot.
Alleen Ajax kan ons nog wat glimp geven. De rest denkt aan zich zelf.

Inter en ac milan allebij veel minder als vorig jaar, ze doen het wel goed in el en cl maar komen zeker niet ver, juventus sinds vorig jaar enornme vooruitgang en ze doen het steeds beter, hoop dat ac en inter weer worden zoals vroeger want dat was boeiend nu is het echt niet zo spannend meer om naar te kijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren