Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Been denkt te weten voor wie Earnest Stewart op tribune zat bij Almere - Sparta

Laatste update:

Mario Been is onder de indruk van Koki Saito. De Japanse buitenspeler van Sparta Rotterdam scoorde zaterdagavond niet tegen Almere City FC (2-3 zege), maar was wel goed voor een assist. Been zegt in De Eretribune op ESPN te denken dat Saito goed genoeg is voor een club als PSV.

Sparta won het duel met Almere op de valreep. Nadat Thomas Robinet vlak voor tijd voor de 2-2 had gezorgd, maakte Arno Verschueren er een minuut later alsnog 2-3 van. Dat bleek ook de eindstand.

Eén van de mensen die de wedstrijd vanaf de tribune bekeken, was Earnest Stewart, de technisch directeur van PSV. Of hij voor een bepaalde speler op de tribune zat is niet bekend, maar Been heeft wel een vermoeden.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Saito is natuurlijk een handenbinder. Hij werkt ongelooflijk hard, maar ook zijn individuele actie is natuurlijk geweldig. We zagen Earnest Stewart op de tribune zitten, en het zou zomaar kunnen dat hij ook voor hem komt”, begint de analist.

Saito gaf de assist op de 1-2 van Djevencio van der Kust. Voordat hij de beslissende pass gaf, maakte hij een aantal goede acties. “Hij kan mensen uitspelen, en voor een ploeg die in de kleine ruimtes speelt is het heel erg lekker om zo’n speler erbij te hebben”, weet Been.

“En altijd overzicht, ook voor medespelers. Hij werkt ongelooflijk hard. Rendement is drie goals en vier assists, dat houdt nog niet over. Hij is een hele tijd geblesseerd geweest natuurlijk. Maar het is wel een speler waarvoor je naar het stadion gaat. Voor dit Sparta is hij heel belangrijk. Ik denk dat dat wel een speler zou kunnen zijn die nog een stap gaat maken.”

PSV was afgelopen winter voor Excelsior-speler Couhaib Driouech in de markt, maar die overstap ging uiteindelijk niet door. Of hij later alsnog naar de Eindhovenaren vertrekt is nog niet bekend. Been: “Ik kan me voorstellen dat ze naar meerdere spelers kijken die op de positie van Driouech spelen. Dan is Saito zeker ook een speler die ze in de gaten zullen houden.”

Op de slotvraag van presentatrice Aletha Leidelmeijer of de Japanner, die momenteel door Sparta wordt gehuurd van het Belgische Lommel SK, goed genoeg zou zijn voor PSV, antwoordt Been: “Dat denk ik wel, zeker.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toppertje inderdaad. Denk zelf eerder dat PSV zou kijken naar Metinho (erg goed de laatste weken) of Eerdhuijzen. Die zouden ook een mooie stap kunnen maken deze (of in het geval van Eerd hopelijk pas volgende) zomer.

13 april 2024 om 23:37

Of misschien zelfs Lauritsen, mocht Luuk de Jong ineens besluiten dat hij ermee stopt na het kampioenschap.

14 april 2024 om 00:11

Of voor Van Duiven, die door PSV verhuurd is aan Almere.

14 april 2024 om 09:40

Eerdhuijzen toch niet hoor... dat is echt een houthakker pur sang.
Kan me niet voorstellen dat PSV daar interesse in heeft.

14 april 2024 om 11:30

Maar wel een verdediger die z'n duels wint en verder geen grote fouten maakt. Kan je Boscagli lekker laten opbouwen en Eerdhuijzen alle ballen kort spelen. Slechter dan Ramalho is hij niet hoor.

Alle bovengenoemde spelers zie ik niet snel komen en daarnaast moet PSV toch echt wel hoger mikken qua aanwinsten. Als je vorig jaar bij Napoli en middenmoot Serie A, links en rechts Duitse en Amerikaanse internationals binnenhengelt. Kun je niet naar impulsief gedrag overgaan in de vorm van dit soort gokjes nemen bij laagvliegers in de ED. Ze moet echt laagvliegers in de PL en LaLiga oppikken, gelokt met CL spelen. Duitse, Franse en Italiaanse middenmoot, kortom spelers die enig niveau maar ook voldoende weerstand kennen.

13 april 2024 om 23:53

Stewart zei toch dat 'de volgende Wieffer' bij PSV terecht moet komen. Ik ben van mening dat Eerdhuijzen dat kan worden.

13 april 2024 om 23:55

Dat is vrij denigrerend. Sparta staat keurig 9de in de Eredivisie, dus een laagvlieger zal ik ze niet noemen. Meer een middenmoter. Driouech daarentegen speelt wel bij een laagvlieger. Eigenlijk zouden Twente en Az bij hem uitkomen ipv ajax, feyenoord en psv. Voornamelijk voor twente wanneer unuvar vertrekt, want az heeft al van bommel lopen. Maar saito vind ik persoonlijk al twee seizoenen goed presteren. Die zal overigens wel duurder zijn dan Driouech, mede omdat die onder contract staat bij een city group club. Alhoewel hij na dit jaar nog maar een contract heeft tot en met 2025, dus misschien kun je hem dan voor ongeveer Driouech transfersom halen. Alhoewel Driouech ook weer goedkoper zal zijn wanneer Excelsior degradeert.

14 april 2024 om 00:52

Je hoeft nou niet te doen alsof psv wereldtop is. Clubs als psv en Feyenoord kunnen prima dit soort spelers halen...niks mis mee

14 april 2024 om 02:01

@madmarcel het is geen garantie dat ze mee kunnen met de top van ED. Laat staan met deze spelers de CL in gaan ... Ik zeg nergens dat ze er niks van kunnen maar de kloof van ED middenmoot naar CL is wel heel groot he.

14 april 2024 om 11:32

Want middenmoot Duits, Frans Italië is wel een garantie daarop? Grillitsch vergeten? Die was gewoon een van de sterkhouders van Hoffenheim. Mwene ook helemaal niets laten zien. Het is gewoon een gok, maakt geen reet uit waar de speler vandaan komt. Kan beter scouten op een bepaald profiel en dan kijken wat er beschikbaar is dan kijken naar de competitie waarin de beoogde speler actief is en dan maar gewoon halen omdat hij het niveau toch wel gewend is.

14 april 2024 om 12:24

Ik zeg toch nergens haal random een speler van Luton Town of Cadiz. Je brengt het alsof ik puur naar clubnaam kijk en niet naar kwaliteit. Ik was in de veronderstelling dat dat duidelijk was, maar goed bij deze. Niet de Grillisch'en uit die competities maar als voorbeeld Moreno.

14 april 2024 om 09:12

Nee dan kun je beter een gokje nemen in Brazilie (want het staat zo stoer om Brazilianen te halen) die eerst een seizoen moet acclimatiseren in Nederland en waarvan je ook nog maar moet afwachten hoe hij het gaat doen, dan een Japanner te halen die je al een heel seizoen lang in de Eredivisie hebt zien meedraaien en waarvan je al weet wat zijn niveau op dat podium is. Ik zou oprecht niet weten waarom een speler van een laagvlieger uit Frankrijk per definitie beter zou moeten zijn dan een Japanner van Sparta. Je kunt je dan namelijk ook afvragen waarom zo’n speler dan nog steeds bij een Franse laagvlieger zit.

Ik had deze speler eerlijk gezegd liever zien komem dam Hadj Moussa, althans, weet niet of ie ook op rechts kan (volgens wiki wel). Leuke speler.

Saito vind ik wel wat hebben. Commercieel ook interessant. Hij doet me een beetje denken aan Lozano in zijn eerste PSV periode. Heel direct spel. Kom maar door.

Saito zou ik zeker toejuichen als aankoop. Is het niet als basisspeler dan wel als 12de man. Maar als je dan leest dat je zal moeten onderhandelen met Lommel (Lees: City Group) dan word het vast niks. Die zal volgend seizoen wel bij een Girona belanden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren