Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beckham stemt in met beslissing: ‘Hij is de meest gerespecteerde speler’

Laatste update:

Roy Hodgson koos er na het WK 2014 voor Wayne Rooney aanvoerder te maken van Engeland. Woensdagavond ging de 28-jarige spits zijn teamgenoten voor richting het veld tegen Noorwegen en hij maakte, vanaf elf meter, ook het enige doelpunt van de wedstrijd. David Beckham, in het verleden aanvoerder van de nationale ploeg, denkt dat Hodgson de juiste beslissing heeft genomen.

/

Rooney nam na het WK in Brazilië de band over van Steven Gerrard, die zijn interlandpensioen aankondigde. “Wayne is op dit moment een van de meest ervaren spelers bij Engeland. Er zijn er een paar gestopt, dus hij is nu de meest gerespecteerde speler”, zegt Beckham vrijdag. “Jonge jongens kijken op naar Wayne, laten zich door hem inspireren. Hij heeft bovendien het hart op de tong en daar gaat het om.”

“Mensen willen die passie zien, mensen willen zien dat je voor iedere bal vecht en ieder doelpunt dat je maakt uitbundig viert. Daar gaat het bij Wayne ook allemaal om”, weet Beckham, die zegt dat het wel jammer is dat Gerrard ermee stopte. “Maar hij heeft wel altijd gezegd dat hij dat zou doen, als hij een zekere leeftijd had bereikt en zijn aandacht meer zou moeten uitgaan naar Liverpool.”

Wayne Rooney aanvoerder maken was een verstandig besluit van Roy Hodgson

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rooney zie ik niet echt als een goede aanvoerder. Wel een topspits natuurlijk, maar ik snap sowieso niet waarom ze de band van Terry hebben afgepakt. Hij was altijd al de beste aanvoerder geweest.

5 september 2014 om 17:32

Terry is er zelf mee gestopt omdat de Fa volgens mij hem niet steunde in de zaak tegen Ferdinand over racisme

5 september 2014 om 17:46

Terry is een smeerlap en een rare snuiter.. en heeft niet echt veel vrienden mee gemaakt op de voetbal velden na zijn incident met de vrouw van Wayne Bridge.

Pff er wordt voor m´n gevoel zoiets groots van gemaakt, het aanvoerderschap van Rooney. Hoe kun je je daar oprecht zoveel om druk maken wanneer je in je achterhoofd toch weet dat het elftal er niks van kan. Lijkt me zo onbevredigend om met zo´n perspectiefloos zootje heel serieus te gaan lopen discussieren over wie de aanvoerder. Ik zie ook genoeg Engelsen die er zo over denken, die niet eens meer zin hebben om over de opstelling te discussiëren want wie hou je voor de gek?

5 september 2014 om 17:47

Ben het helemaal met je eens. Ik heb bierteams gezien die strategisch beter spelen dan Engeland. Ik snap ook werkelijk niet dat Engeland steeds als groot elftal wordt gezien terwijl ze sinds ik internationaal voetbal volg (1998 ofzo) nog nooit een fatsoenlijke indruk hebben gemaakt.

5 september 2014 om 18:44

Zijn grote spelers. alleen als team suck het heel erg. Geen mooi voetbal geen prachtige passen. Vind het niks. behalve het shirt dat is opzich mooi

Leighton Baines, anyone?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren